Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Директорът на Историческия музей в Пловдив: Ботев е национален културно-героически мит

СВЕТЛИТЕ ИМЕНА НА БЪЛГАРИЯ

Директорът на Историческия музей в Пловдив: Ботев е национален културно-героически мит

Пловдивчани отбелязаха тържествено 172-рата годишнина от рождението на поета-революционер

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

1. мит — съществително име, мъжки род (тип 1) редактиране Значение митъ̀т, мита̀, мн. мѝтове, (два) мѝта, м. 1. Древно сказание за легендарни герои, за богове, за природата или за исторически събития и личности. Старогръцки митове. 2. Прен. Измислица, невероятна случка, недостоверен разказ. прил. митѝчен, митѝчна, митѝчно, мн. митѝчни. прил. митѝчески, митѝческа, митѝческо, мн. митѝчески. • Развенчавам мита (за някого, за нещо). — Обяснявам, разгадавам.

Добре, а Кой внуши на един весникарски редактор, журналист и гениален млад поет, че може да е командир на боен дивизион от 237 подготвени и добре въоръжени мъже? Какво е станало с градските крачета на командира, само след първите 6 /шест/ часа преход? Кой, кой подкокороса Ботйова, , ЕТО ТОВА Е ВЪПРОСЪТ? Въоръжената борба си има своята техника и правила. Тя не е за САМОЗВАНЦИ, защото резултатите са трагични. Само след 6 /шест/ часов преход нежните крачета на Ботйов са се изранили от офицерските му ботуши и вместо тях, му омотали ходилата с парцали, дори и цървули е нямал. Това е голям принос за освобождението, нали. Друг голям принос е , че са му избили четниците - ЦВЕТА НА БЪЛГАРСКАТА ЕМИГРАЦИЯ. Така не се създават герои, а се пръкват глупаци и самозванци с голями претенции които мислят, че от всичко разбират и могат... т.е. КАЛИНКИ!

а кунчев е крадец и убиец и то само на българи.Родителите на младежа заклан от кунчев им е все тая дали кунчеФ е герой убиеца си е убиец!

Календар