Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Д-р Татяна Илиева: Джаз фестивалът "Д-р Емил Илиев" в Боровец е събитие на световно ниво

ДЖАЗ В ЛЯТОТО

Д-р Татяна Илиева: Джаз фестивалът "Д-р Емил Илиев" в Боровец е събитие на световно ниво

Джаз фестивалът тази година обединява различни стилове музика, престижни музиканти и прекрасни климатични условия на Боровец

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Тия нещо разпърдяха гащите с Банско

Джазът, като и всеки вид изкуство, има видни представители целещи се в ИЗКУСТВОТО, и посредствени чалгаджии целещи се в ПАРИТЕ. Другите участници не ги познавам и няма да коментирам, ама това дето прави Фонсека е чиста проба долно чалгаджийство, и нямаше да ме жегва толкова, защото е пълно с такива посредственици по света, НО ТОЗИ НЕЩАСТНИК СЕ ФИНАНСИРА ОТ ФОНД "КУЛТУРА" С ПАРИТЕ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ !

Човек трудно би разбрал негативизма, омразата, завистта и простотията изказана тук свързана с такава положителна новина. Д-р Илиева е изключително приятен човек, отдадена на каузата да се почита паметта на покойния й съпруг Д-р Илиев, който е създател На Банско Джаз Фест с тази нова прекрасна инициатива в Боровец вече втора година. Супер приятно и качествено изживяване напълно безплатно за посетителите. Сьздава настроение и положителни емоции. Браво на Д-р Илиева. Нека да има късмет и да продължава с добрата кауза.

Бог да прости Доктора, доста хейтъри са нападнали статията... Банско си е известно с мутряците, които прилапаха джаз феста там... Дано да имат капацитета да издържат след като инерцията им свърши... Боровец е чудесно място за джаз фестивал!

"на Световно ниво"......!?!? На нивото на Южна Америка,Северна Америка,Африка, Азия ........!?!? Или на Антарктида......!?

На нивото на крадлива мутренска България!

Вие в България сте се побъркали с този джаз. В Америка той е популярен само сред негрите, той си е само негърска измишльотина и се свири по техните църкви и погребенията им. Дисхармонията на тази анти музика е израз на негърския протест към цивилизацията.

Джазът е като пръднята - харесват го само тези, които го правят.

Никой не ти иска мнението. Стой си там и си слушай брус спрингстийн

Докторке правилно си се ориентирана в джаза, що като те види пациент ще е за последно

Календар