Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Александрина Пендачанска: Няма как светът да заживее без култура и изкуство

ОСОБЕНО МНЕНИЕ

Александрина Пендачанска: Няма как светът да заживее без култура и изкуство

И тук ще има някакво преосмисляне - и социално, и политическо, смята оперната ни певица с три номинации за наградата "Грами"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Тя как живее с некултурния Найо?

С тази култура! Културата не е МОЛ, където да си напазаруваш нещо "културно", а е (духовна) потребност, която човек може да задоволи, без да хленчи, че няма пари за културата, която загивала. Престанете с този "смешен плач"!...

Ще живее света без изкуство и още как ....ти само стой и гледай, особено пък за твоето изкуство хич няма и да се сети ...още навремето Шкумбата го беше рекъл ..Едни другарке търчеа по сцената и квичеа..а тогава българина бе образован четеше книги ...сега са само телефони цици джуки и стероиди и силикон в патките....пак тогаз един друг персонаж от култов филм беше рекъл всичко тръгнало да свири и пее един човек за работа не мож хвана....и още.... аз и да си пусна телевизора каква файда като е празен долапа...така че по скромно с клишетата ...времета са други хората също... меркантилни и опростачени...сега е изкуство да се съберат 10човека да постелят сцената с вестници да се изпикаят върху тяхи да си излязат като 50човека им ръкопляскат на излизане(има такъв клип в Ютуб-който не вярва да го потърси)..опростачването е тотално така че айде ако обичате не си надценявайте значимоста....

Действително си Свиня! Не, Пеевски!

PEYTSCH

Не целия свят, а само европейския до 2015. „Смесването“ на расите (както през 2014 са го обсъждали Мерркел и Бил Гейтс!) и нахлуването на неевопейци с високо вдигнат над главите коран донесоха терора, нехигиенните си начин на съществуване и болестите...Как културата и изкуството ще съществуват можем да гадаем ако си представим облечените в бурки да танцуват виенски валсове и техните джихадисти премахват с взриворе каквото не им е угодно на „културата“, както направиха с асирийски и будустски храмове в Близкия изток.

Светът - да ,но не и в България,докато държавата се разколачаха от едникнижници.

Щом една певачка вземе да прави геополитически анализи... Тия "културни дейци" кога ще разберат,че работата им е просто да забавляват различните слоеве от обществото. А светът без "изкуство" може да се живее супер, дори сам ще си изгради нужното му изкуство. Ама без храна и материални блага не може. Техните създатели трябва да са приоритет!

Идиотщини!

500 години робство само с култура сме живяли. Аман от лиготии и претенции. Я малко се вразумете и отидете на село да поживеете и да разберете от къде идва хлябът, а не само да мислите за парфюмчета и чантички.

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=Os7F9qel9bs ←←←←☼→→→→ Честит Празник на: ИЗКОННО И САМО БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА АЗБУКА, (открадната с насилие от варварите на ВОР-ягата княз Светослав Ингварович, БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНА ПРЕСЛАВСКА АЗБУКА) ВОР (крадец) ЪТ набива на кол над 200 000 българи, жени и деца от Тракия и Видин срещу сумата от 150 000 златни византийски гроша И ЗАГРАБВА ПРЕСЛАВСКАТА БИБЛИОТЕКА !!! ♦ ДНЕС БЪЛГАРИТЕ ПРАЗНУВАТ СВОЯТА СИ АЗБУКА ! НИКАВА "КУЛТУРА" НИКАКВА "ПРОСВЕТА" Долната червена КОМИНТЕРНОВСКА ИЗМЕТ - СЛУГИ НА ИЗОЛИРАНАТА ОКУПАТОРСКА СГАН Дори и намек в Заглавията не слагат ЗА СВЕЩЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ БУКВИ ! .................... ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=eKy-GG-SYL0 аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

И без хляб и без изкуство може но без Господ не може защото Той дава всичко и на гладните и на жадните!? Самарянката го схвана от първия път!

Няма господ чадо.

Няма как, но вече 3 месеца живее така и за напред се очертава дълъг период да продължи да живее така!

Календар