Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Вечните хитове на Емил Димитров ще звучат на сцената на Античния театър

ПОД ТЕПЕТАТА

Вечните хитове на Емил Димитров ще звучат на сцената на Античния театър

В спектакъла "На Нея с обич! Емил Димитров" участва актьорът Даниел Цочев

Музикалната легенда - Емил Димитров

"На Нея с обич! Емил Димитров" - музикалният спектакъл, който докосна сърцата, завладя емоциите и изправи на крака публиката в София, Варна и Бургас, очаква първата си среща с Нея - Публиката, в Пловдив. Представлението е в Античния театър на 28 септември от 20.00 ч., съобщават от екипа, цитирани от БТА.

Даниел Цочев и Антония Малинова

 "На Нея с обич! Емил Димитров" е за последната мечта на Артиста - да се срещне отново, за да се сбогува, с Нея - своята Публика. По пътя към Нея времето се връща назад и разказва историята на живота на Емил Димитров - изпълнен с възходи и падения, с успехи и лични трагедии, с увереност и съмнения.

В представлението 16 незабравими песни на Емил Димитров звучат в изпълнение на актьора Даниел Цочев, преплетени в историята и сами разказващи история. Песните звучат за първи път и в живо изпълнение на симфоничен оркестър, с неповторимо въздействие. Сред тях са "Моя страна, моя България", "Ако си дал", "Писмо до мама", "Само тази нощ", "Джулия", "Арлекино", "Без грим", "Върни ми времето", "Ние се оженихме", "Нашият сигнал", "Вън вали". Оркестрациите са създадени под ръководството на доц. Христо Павлов, диригент на оркестър "Симфониета София" и бенд формация, които са на сцената.

Спектакълът съчетава театър, кино и музика. Кратките видеосюжети се преплитат с близки планове на актьорите от камери. В ролята на музикалната икона е Даниел Цочев. Антония Малинова му партнира като загадъчната Тя.

Режисьор е актрисата Снежина Петрова. Стилната черно-бяла сценография и костюми на Свила Величкова допълват усещането за епохата. Автор и продуцент е Нели Бенова (Oxymoron Factory).

Билети на цени от 15 до 35 лв., за ученици и студенти - 10 лв., има в Билетния център и Music Store в Пловдив, както и в партньорската мрежа на Eventim.

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

ARTE FEASTIVAL е за цялото семейство!

Децата и домашните любимци са добре дошли на фестивала във Велинград между 26 и 28 август

Струнен квартет "Фрош" с концерт в атриума на "Квадрат 500"

Програмата на 21 август включва "Почти фантазия" на Хенрик Гурецки и Струнен квартет №3 на Роберт Шуман

Богата музикална програма подготвят организаторите на 7-то издание на "Джаз фест Казанлък"

Фестивалът ще се проведе от 26-ти август до 4-ти септември като част от традиционните "Празници в долината на тракийските царе" 2022 в града на розите

Plovdiv Jazz Summer продължава в края на август с три концерта в село Марково

Безплатен концерт на Теодосий Спасов и камерни градински концерти на Димитър Льолев квартет и Даниела Белчева между 26 и 28 август

Санкт Петербург отбелязва 80-годишнината от обсадната премиера на Седма симфония на Шостакович

Събитието влиза в историята като "денят на победата в разгара на войната"

Дарина-Наталия Янева спечели наградата на БНР на 10-ия МФФ "Фолклорен извор"

Осемгодишната изпълнителка стана лауреат на фестивала, заради високото си вокално майсторство