Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Парис Хилтън - като златна статуя

ЗНАМЕНИТОСТИ

Парис Хилтън - като златна статуя

Богатата хотелиерска наследница давала знак за промяна?

Парис Хилтън, която държи да бъде представяна не като богатата наследница на прочутата хотелиерска верига, а като актриса, певица и манекенка, има нова мания. Красавицата е организирала фотосесия в златно. На снимките е гола и прилича на... статуя.

Малцина знаят, че бунтарката Хилтън зарязва училището и първоначално не завършва средното си образование. По-късно се явява на изпити като частен ученик. От 2007-а година започва черният й период, в който бе снимана пияна, осъдена на затвор за шофиране в нетрезво състояние и дадена на съд за нарушение на авторските права върху дебютния й сингъл от албума "Paris".

Но Парис може да бъде и различна. През 2004 г. издаде автобиографична книга, създаде собствено тв шоу и разви бизнеса си с верига клубове, кръстени на името й - "Клуб Парис".

Известна е с многобройните си връзки с мъже, между които и с футболната мегазвезда Роналдо, но наскоро съобщи, че живее с актьор, "бивш бездомник". Говори се, че младокът от Охайо е укротил буйната Парис и смятат, че с фотосесията си в златно, Парис Хилтън иска да обяви на света началото на своя "ренесанс" като жена и личност.

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

124 находки от камък, керамика и метал са открити в църквата "Света Богородица" в Мелник

Сред находките се открояват две - втори фрагмент от средновековния надпис от XIII - XIV в. и част от мраморна релефна плоча от XVIII - началото на XIX в.

Проф. Николай Овчаров прави археологически открития в австралийската джунгла

В момента ученият е на южния бряг на Австралия, където очаква излизането на пингвините

Научна комисия отхвърли проекта за фасадата на пирамидата на Микерин в Гиза

Новината за амбициозния план пирамидата да бъде възстановена в оригиналния й вид предизвика вълна от критики и недоволство

На чаша вино край камбановиден кратер от IV в. пр. Хр.

Древната находка е изложена в Археологическия музей в Бургас само за два дни по повод Деня на археолога - 14 февруари

Над 400 експоната показват в "Българска археология 2023"

Сред тях са златни, сребърни и бронзови украшения, изящни керамични антропоморфни фигури и съдове, костен скиптър и бронзова флейта, мраморни оброчни плочки и бронзови фигурки, стъклени съдове, сечива и оръжия, монети, и много други

Палеонтолози откриха във Франция ново находище на вкаменелости от световно значение

На мястото са открити над 400 вкаменелости от различни представители на праисторическата фауна