Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

VIASAT WORLD представя 12 дни Коледна ТВ

ФИЛМОВИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

VIASAT WORLD представя 12 дни Коледна ТВ

Вижте втората част на празничната програма за периода 30 декември - 4 януари

СРЯДА, 30 ДЕКЕМВРИ

On the Seventh Day of Christmas, Viasat World Gave To Me...

VIASAT NATURE: ЕПИЧНИЯТ ЙЕЛОУСТОУН - ПОРЕДИЦА В ЧЕТИРИ ЧАСТИ

Снимка: © Viasat World

МАРАТОН ОТ 17.00

Йелоустоун е едно от най-невероятните места в Северна Америка, което разпалва въображението на целия свят в продължение на столетия.

Първият национален парк в света обаче не е бил виждан по този начин никога преди. Четирите епизода са заснети в свръхвисока разделителна способност за две години и следват епичната природна драма в наводнение, мраз, огън и глад.

 ЧЕТВЪРТЪК, 31 ДЕКЕМВРИ - НАВЕЧЕРИЕТО НА НОВА ГОДИНА

On the Eighth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me...

VIASAT EXPLORE: АВСТРАЛИЙСКИ ЛОВЦИ НА БИКОВЕ - МАРАТОН

Снимка: © Viasat World

МАРАТОН ОТ 14.35

Всяка година по време на сухия сезон шепа смели мъже и жени изкарват прехраната си, като залавят диви бикове. Около 300 000 диви бикове и биволи се скитат из австралийската пустош. Ако не бъдат заловени, те се превръщат в напаст и затова има специални програми за тяхното унищожаване. Залавянето им не само облагодетелства околната среда, но е и огромна индустрия, особено за австралийските аборигени.

Всичко започва от въздуха, докато ловците на бикове летят с хеликоптери над пустошта в търсене на диви бикове и биволи. След това сключват сделка със собственика на земята - в замяна на достъп до земята, ловците на бикове ще поделят печалбите от продажбата на биковете на пазара за добитък. Става дума за огромни печалби, тъй като стойността на биковете е над 150 млн. долара. Това е една от най-опасните професии на Земята, с поемане на много рискове, шанс за голямо възнаграждение и постоянно сключване на сделки.

ПЕТЪК, 1 ЯНУАРИ - НОВА ГОДИНА

On The Nineth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me...

EPIC DRAMA: ЗА ВСИЧКИ СЪЗДАНИЯ - ГОЛЕМИ И МАЛКИ - в три поредни дни

Снимка: © Viasat World

11.30 ПОЛУМАРАТОН:

Новият сериал е римейк на оригиналната поредица от 1978-1990 за живота на ветеринарния лекар Джеймс Хериот. Ако харесвате тематиката, гледайте и "Йоркширският ветеринар" по Viasat Nature, за да откриете как работят наследниците на Хериот днес.

Току-що излязъл от Ветеринарния колеж в Глазгоу, Джеймс Хериот следва мечтата си да стане ветеринар във великолепния Йоркширския Дейлс. Той открива, че лечението на животните включва и лечение на собствениците им, но фермерите са взискателни и сурови. В Скейлдейл Хаус Джеймс опознава своето новосформирало се семейство и сложните отношения между тях - непостоянния си и хаотичен шеф Зигфрид Фарнън, своенравния му брат Тристан и проницателната г-жа Хол, която командва парада. Когато местната красавица Хелън Андерсън привлича вниманието на Джеймс, той открива нова, по-убедителна причина да остане в Дейлс... Продължава на 2 и на 3 януари от 11:30

EPIC DRAMA: ЗАВРЪЩАНЕ - ГОСПОЖА УИЛСЪН - маратон в три поредни вечери

Снимка: © Viasat World

21:00 Завладяващата драма в три части е вдъхновена от спомените на Алисън Уилсън, баба на носителката на "Златен глобус" Рут Уилсън (позната ви от сериала "Аферата") - тук в главната роля, както и от творбите на Тим Крук за Александър Уилсън - тук в неговата роля е Йън Глен от Game of Thrones.

1963 г.: Алисън Уилсън се завръща у дома и открива съпруга си Александър мъртъв. Една жена се появява на прага ѝ скоро след това и твърди, че е "истинската жена" на Алек. Алисън се заема да открие кой всъщност е бил съпругът ѝ, но от тяхната връзка по време на войната, докато е работил за тайните служби, до мистериозен период в Индия, Алек явно е пазел ревниво своите тайни. Алисън иска да знае истината и прави открития, които заплашват да разбият на парчета подредения ѝ свят.

СЪБОТА, 2 ЯНУАРИ - НОВА ГОДИНА

On the Tenth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me...

VIASAT NATURE: ПРЕМИЕРА - БЕЪР: ГЕРОЯТ НА КОАЛИТЕ

Снимка: © Viasat World

13.00 Водещият, блогър и активист в дивата природа Тайсън Майр проследява невероятната работа за откриване на коали на кучето Беър и екипа му, докато спасяват и помагат на ранени коали от изгорялата пустош в южната част на Куинсланд и в други зони. През австралийското лято на 2020 г. храстови пожари изгориха площ с размера на Англия и Уелс, взети заедно, и повече от един милиард животни загинаха в тях.

Това е история за смелост пред ужаса на пожара, оцеляване в опустошението и надежда, възкръснала от пепелта.

НЕДЕЛЯ, 3 ЯНУАРИ

On the Eleventh Day of Christmas, Viasat World Gave To Me...

EPIC DRAMA: МАРАТОН - ПРОЕКТ "СИНЯ КНИГА" - СЕЗОН 2

Снимка: © Viasat World

ОТ 13:40 МАРАТОН:

Вълнуващата научно-фантастична поредица с Ейдън Гилън, известен с участието си в Game of Thrones, и Майкъл Маларки, познат на зрителите от The Vampire Diaries, дава нова възможност за изява на талантливата Ксения Соло, известна с превъплъщението си в Пеги Шипен в "Агент: Вашингтонски шпиони".

Действието се развива на фона на Студената война и процъфтяващата Атомна епоха. Вълнуващата поредица е вдъхновена от реалния Проект Синя книга - разследване на НЛО на американските военно-въздушни сили.

Д-р Джоузеф Алън Хайнек (Ейдън Гилън, Game of Thrones), брилянтен астрофизик, е нает в свръхсекретна програма, заедно с капитан Майкъл Куин (Майкъл Маларки , The Vampire Diaries). Докато се опитва да открие истината за серия от загадъчни наблюдения на летящи обекти, д-р Хайнек разбира, че е в центъра на голяма и опасна конспирация, която ще изложи него и близките му на опасност.

ПОНЕДЕЛНИК, 4 ЯНУАРИ

On the Twelfth Day of Christmas, Viasat World Gave To Me...

EPIC DRAMA: ПРЕМИЕРА - КРИМИНАЛНИТЕ СЛУЧАИ НА МЪРДОК - СЕЗОН 10

Снимка: © Viasat World

20:15 Поредицата блести с участието на Саманта Бонд от "Имението Даунтън" и славата на Джеймс Бонд, както и с повторното превъплъщение на гост-звездата Беа Сантос в ролята на репортерката Луис Чери - новата страст на Крабтри, и не на последно място - огледайте се за младия Хауърд Лъвкрафт.

Мърдок продължава с плановете си да построи къща и да създаде щастлив живот за себе си и съпругата си Джулия Огдън, но не е наясно, че Джулия страда мълчаливо от чувство за вина за убийството на своята мъчителка - психотичната Ева Пиърс.

В поредицата Мърдок и Джулия трябва да се сблъскат с възможността да са изпратили невинен човек в затвора за убийство, когато нови съдебно-медицински изследвания опровергават първоначалните им доказателства.

Крабтри продължава връзката си с танцьорката Нина Блум, но когато среща безстрашната репортерка Луис Чери, взаимното им привличане скоро става очевидно. Междувременно по настояване на Джулия Ребека Джеймс учи за лекар в Медицинския колеж за жени, но когато една от състудентките й е открита мъртва след привидно самоубийство, тя е убедена, че нещо не е наред и започва собствено тайно разследване.

*Съдържание на VIASAT WORLD

Още

Историята на най-могъщия орден в света в нов сериал: Тайната история на рицарите тамплиери

Историята на най-могъщия орден в света в нов сериал: Тайната история на рицарите тамплиери

Още

Нова стопляща сърцето ТВ адаптация "За всички създания – големи и малки" е в дома на епичната драма до Коледа

Нова стопляща сърцето ТВ адаптация "За всички създания – големи и малки" е в дома на епичната драма до Коледа

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Кинопанорама на Иван Андонов и избрани български филми

Тя се организира от Националния филмов център и Сити Марк Център

Иран забрани прожекцията на иранския филм "Братята на Лейла"

Филмът се съревноваваше за Златна палма на кинофестивала в Кан

Документалният филм "Останалите. Снимки от една война" на Бойко Василев по БНТ 1

Разказът като "машина на времето", която свързва миналото и днешният ден, ще бъде излъчен в сряда от 22:00 ч.

Джефри Ръш ще бъде почетен от кинофестивала в Карлови Вари

Ръш, който е на 70 години, е носител на награда "Оскар" за най-добър актьор за ролята си в "Блясък" от 1996 г.

Българо-японският филм „Снимка с Юки“ беше представен на „Дните на европейското кино“ в Токио

Българо-японският игрален филм "Снимка с Юки" (2019 г., режисьор Лъчезар Аврамов) беше представен в Токио в рамките на фестивала "Дни на европейското кино"

"Жената, която уши знамето" - танцов филм изследва постиженията на жените в българската история

Филмът изследва идеята за жените като протагонисти в обществото и в историята през призмата на модата и съвременния танц