Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Премиера "в червено" препраща към тайното видеонаблюдение - темата на "Вездесъщият"

НЕВИДИМИ ОЧИ

Премиера "в червено" препраща към тайното видеонаблюдение - темата на "Вездесъщият"

Филмът на Илиян Джевелеков поставя под въпрос личното ни пространство в съвременния свят – свят, в който СРС-тата и камерите ни заобикалят отвсякъде

Националният дворец на културата ще бъде осветен в червено - препратка към червената точка REC на всевиждащото око на видеокамерата, на премиерата на филма на Илиян Джевелеков "Вездесъщият", който се занимава с актуалната тема за тайното видеонаблюдение през личната история на своя герой Емил (Велислав Павлов).

Велислав Павлов във "Вездесъщият"

Официалната прожекция е на 10 октомври в зала 1 на НДК, а от 13 октомври продукцията е по кината, съобщават от НДК - партньор на филма пред БТА.

Премиерата на "Вездесъщият" е едно от най-престижните киносъбития за сезона. Филмът тръгва по екраните в цялата страна след официалната премиера в Зала 1 на НДК.

Теодора Духовникова и Ирмена Чичикова във "Вездесъщият"

Преди прожекцията по червения килим ще минат актьорите и екипът на филма. Изпълнители на главните роли са: Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Тони Минасян, Анастасия Лютова, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков, Валери Рангелов, Мария Славчева.

В центъра на историята е писателят и шеф на рекламна агенция Емил, който постепенно се вманиачава в това да следи всички около себе си със скрити камери. Но невинното "хоби" се превръща в мания, която му донася както забавни моменти, така и много нежелани истини. През погледа на Емил, филмът поставя под въпрос личното пространство в съвременния свят, в който СРС-тата и камерите за видеонаблюдение ни заобикалят отвсякъде.

"Само една истина в повече може да те убие" е прозрението на Емил. А той е научил много повече от една неподозирана тайна...

Велислав Павлов във "Вездесъщият"

"Вездесъщият"е вторият игрален филм на Илиян Джевелеков след"Love.net". Зад камерата той работи отново със същия екип - сценарият е на Матей Константинов и Илиян Джевелеков, оператор е Емил Христов, художник - Георги Димитров.

Билетите вече са в продажба в Билетния център на НДК и онлайн в ticketportal.bg, бензиностанции OMV и книжарници Booktrading.

Весела Бабинова и Велислав Павлов във "Вездесъщият"

Зад "Вездесъщият" стои компанията "Мирамар филм", продуцент и разпространител и на успешните родни филми "Дзифт" и "Love.net", предизвикали изключителен зрителски интерес. Копродуцент на новия филм е Нова телевизия, последователна в политиката си да подкрепя българското кино, отбелязват организаторите.

Коментирай 0

1/1

Още ВИДЕО

Далай лама от кубчета Рубик ще бъде предложен на търг

Свободният артист Инвейдър създава творбата, оценена между 300 000 и 400 000 евро, през 2008 г.

С "Бум-Бум" Михаил Билалов отново ще ни разсмива от сцената

Комедийният моноспектакъл на актьора гостува на 25 май и 7 юни в Sofia Life Club от 21.00 часа, а после тръгва на турне в страната

Ричард Клайдерман пред Dir.bg: Не съм бил дете чудо

"Ще изпълня прекрасната българска песен "Хубава си, моя горо" с нов аранжимент", разкрива големият пианист

Народният театър продължава кампанията "Препрочитаме Вазов"

В кампанията се включват и актьори от други театри, клиповете ще се излъчват от 24-ти май по БНТ и БНР, партньор на кампанията е и БТА

Ара Маликян пред Dir.bg: Беше ми писнало да обяснявам, че в калъфа си нося цигулка, а не картечница

Като дете се е укривал в малки подземни скривалища докато Бейрут е бил бомбардиран, там се учи на музика, а това е единственото, което го спасява от ужасния шум на разрушението

Виж всички

Календар