Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Премиера "в червено" препраща към тайното видеонаблюдение - темата на "Вездесъщият"

НЕВИДИМИ ОЧИ

Премиера "в червено" препраща към тайното видеонаблюдение - темата на "Вездесъщият"

Филмът на Илиян Джевелеков поставя под въпрос личното ни пространство в съвременния свят – свят, в който СРС-тата и камерите ни заобикалят отвсякъде

Националният дворец на културата ще бъде осветен в червено - препратка към червената точка REC на всевиждащото око на видеокамерата, на премиерата на филма на Илиян Джевелеков "Вездесъщият", който се занимава с актуалната тема за тайното видеонаблюдение през личната история на своя герой Емил (Велислав Павлов).

Велислав Павлов във "Вездесъщият"

Официалната прожекция е на 10 октомври в зала 1 на НДК, а от 13 октомври продукцията е по кината, съобщават от НДК - партньор на филма пред БТА.

Премиерата на "Вездесъщият" е едно от най-престижните киносъбития за сезона. Филмът тръгва по екраните в цялата страна след официалната премиера в Зала 1 на НДК.

Теодора Духовникова и Ирмена Чичикова във "Вездесъщият"

Преди прожекцията по червения килим ще минат актьорите и екипът на филма. Изпълнители на главните роли са: Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Тони Минасян, Анастасия Лютова, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков, Валери Рангелов, Мария Славчева.

В центъра на историята е писателят и шеф на рекламна агенция Емил, който постепенно се вманиачава в това да следи всички около себе си със скрити камери. Но невинното "хоби" се превръща в мания, която му донася както забавни моменти, така и много нежелани истини. През погледа на Емил, филмът поставя под въпрос личното пространство в съвременния свят, в който СРС-тата и камерите за видеонаблюдение ни заобикалят отвсякъде.

"Само една истина в повече може да те убие" е прозрението на Емил. А той е научил много повече от една неподозирана тайна...

Велислав Павлов във "Вездесъщият"

"Вездесъщият"е вторият игрален филм на Илиян Джевелеков след"Love.net". Зад камерата той работи отново със същия екип - сценарият е на Матей Константинов и Илиян Джевелеков, оператор е Емил Христов, художник - Георги Димитров.

Билетите вече са в продажба в Билетния център на НДК и онлайн в ticketportal.bg, бензиностанции OMV и книжарници Booktrading.

Весела Бабинова и Велислав Павлов във "Вездесъщият"

Зад "Вездесъщият" стои компанията "Мирамар филм", продуцент и разпространител и на успешните родни филми "Дзифт" и "Love.net", предизвикали изключителен зрителски интерес. Копродуцент на новия филм е Нова телевизия, последователна в политиката си да подкрепя българското кино, отбелязват организаторите.

Коментирай 0

1/1

Теодора Духовникова и Ирмена Чичикова във "Вездесъщият"

Велислав Павлов във "Вездесъщият"

Весела Бабинова и Велислав Павлов във "Вездесъщият"

Велислав Павлов във "Вездесъщият"

Още ВИДЕО

Филмов разказ за уникални съдби - "Денят на жената" с премиера на открито

София Филм Фест стартира прожекциите на откритата сцена в Парк Военна академия с филма на Доля Гавански, а началото 20.30 часа

"Паразит" дава началото на 24-тия София Филм Фест днес

Носителят на "Златна палма", четири награди "Оскар" и стотици отличия от цял свят ще открие специалното лятно издание на фестивала

Наклонената кула в Пиза - легендарната грешка на eдин архитект (ВИДЕО)

Първата част на символа на тосканския град Пиза е построена от Бонано Пизано през последната четвърт на ХIII век, твърди палеографът Джулия Аманати

2292 растения бяха публиката на първия концерт на Операта в Барселона

"Природата настъпи, за да заеме пространството, което бяхме отнели от нея", каза продуцента Еухенио Ампудио

"Гений" на ОСТАВА в анимиран видео клип

Вече е факт вторият сингъл от предстоящия нов албум на групата, която прави и първи концерт след падането на забраните

"Лятото на детективите" - през целия юли и август

ТВ каналът за драматични сериали в епоха Epic Drama представя хитови криминални филми

Виж всички

Календар