Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Премиера "в червено" препраща към тайното видеонаблюдение - темата на "Вездесъщият"

НЕВИДИМИ ОЧИ

Премиера "в червено" препраща към тайното видеонаблюдение - темата на "Вездесъщият"

Филмът на Илиян Джевелеков поставя под въпрос личното ни пространство в съвременния свят – свят, в който СРС-тата и камерите ни заобикалят отвсякъде

Националният дворец на културата ще бъде осветен в червено - препратка към червената точка REC на всевиждащото око на видеокамерата, на премиерата на филма на Илиян Джевелеков "Вездесъщият", който се занимава с актуалната тема за тайното видеонаблюдение през личната история на своя герой Емил (Велислав Павлов).

Велислав Павлов във "Вездесъщият"

Официалната прожекция е на 10 октомври в зала 1 на НДК, а от 13 октомври продукцията е по кината, съобщават от НДК - партньор на филма пред БТА.

Премиерата на "Вездесъщият" е едно от най-престижните киносъбития за сезона. Филмът тръгва по екраните в цялата страна след официалната премиера в Зала 1 на НДК.

Теодора Духовникова и Ирмена Чичикова във "Вездесъщият"

Преди прожекцията по червения килим ще минат актьорите и екипът на филма. Изпълнители на главните роли са: Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Тони Минасян, Анастасия Лютова, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков, Валери Рангелов, Мария Славчева.

В центъра на историята е писателят и шеф на рекламна агенция Емил, който постепенно се вманиачава в това да следи всички около себе си със скрити камери. Но невинното "хоби" се превръща в мания, която му донася както забавни моменти, така и много нежелани истини. През погледа на Емил, филмът поставя под въпрос личното пространство в съвременния свят, в който СРС-тата и камерите за видеонаблюдение ни заобикалят отвсякъде.

"Само една истина в повече може да те убие" е прозрението на Емил. А той е научил много повече от една неподозирана тайна...

Велислав Павлов във "Вездесъщият"

"Вездесъщият"е вторият игрален филм на Илиян Джевелеков след"Love.net". Зад камерата той работи отново със същия екип - сценарият е на Матей Константинов и Илиян Джевелеков, оператор е Емил Христов, художник - Георги Димитров.

Билетите вече са в продажба в Билетния център на НДК и онлайн в ticketportal.bg, бензиностанции OMV и книжарници Booktrading.

Весела Бабинова и Велислав Павлов във "Вездесъщият"

Зад "Вездесъщият" стои компанията "Мирамар филм", продуцент и разпространител и на успешните родни филми "Дзифт" и "Love.net", предизвикали изключителен зрителски интерес. Копродуцент на новия филм е Нова телевизия, последователна в политиката си да подкрепя българското кино, отбелязват организаторите.

Коментирай 0

1/1

Още ВИДЕО

Днес стартира първото дигитално издание на международния театрален фестивал "Варненско лято"

10 продукции от световната сцена и специална програма с големи личности на българския театър ще са достъпни онлайн от 25 ноември до 6 декември 2020

He's the Man: Необикновеният Михаил Билалов

"Живейте на 100, така че да не съжалявате", споделя актьорът в първото интервю от специалния проект на Dir.bg

"Един ден, в който има всичко" - нуждае ли се театърът от конфликт

Представление, специално създадено, за да бъде гледано не на живо, а във видео формат от "Метеор"

"Българският глас на Финландия" Анна Данчев представя "Say it" у нас

Албумът е кинематографична история за връзката между миналото и корените и мултикултурното бъдеще

"Каещата се Мария Магдалена" на съратника на Леонардо да Винчи Салай беше продадена за над 1,7 милиона евро

Джан Джакомо Капроти е известен като най-близкият приятел на ренесансовия гений, негов ученик, помощник в ателието, модел, ковчежник и любовник

Първият тийзър на филма "В сърцето на машината" разкрива звезден състав от актьори (ВИДЕО)

За филма Мартин Макариев се подготвя повече от 10 години. Сценарият, дело на Борислав Захариев, се базира на истински случай, разказан от близък на самия режисьор

Виж всички

Календар