Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Премиера "в червено" препраща към тайното видеонаблюдение - темата на "Вездесъщият"

НЕВИДИМИ ОЧИ

Премиера "в червено" препраща към тайното видеонаблюдение - темата на "Вездесъщият"

Филмът на Илиян Джевелеков поставя под въпрос личното ни пространство в съвременния свят – свят, в който СРС-тата и камерите ни заобикалят отвсякъде

Националният дворец на културата ще бъде осветен в червено - препратка към червената точка REC на всевиждащото око на видеокамерата, на премиерата на филма на Илиян Джевелеков "Вездесъщият", който се занимава с актуалната тема за тайното видеонаблюдение през личната история на своя герой Емил (Велислав Павлов).

Велислав Павлов във "Вездесъщият"

Официалната прожекция е на 10 октомври в зала 1 на НДК, а от 13 октомври продукцията е по кината, съобщават от НДК - партньор на филма пред БТА.

Премиерата на "Вездесъщият" е едно от най-престижните киносъбития за сезона. Филмът тръгва по екраните в цялата страна след официалната премиера в Зала 1 на НДК.

Теодора Духовникова и Ирмена Чичикова във "Вездесъщият"

Преди прожекцията по червения килим ще минат актьорите и екипът на филма. Изпълнители на главните роли са: Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Тони Минасян, Анастасия Лютова, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков, Валери Рангелов, Мария Славчева.

В центъра на историята е писателят и шеф на рекламна агенция Емил, който постепенно се вманиачава в това да следи всички около себе си със скрити камери. Но невинното "хоби" се превръща в мания, която му донася както забавни моменти, така и много нежелани истини. През погледа на Емил, филмът поставя под въпрос личното пространство в съвременния свят, в който СРС-тата и камерите за видеонаблюдение ни заобикалят отвсякъде.

"Само една истина в повече може да те убие" е прозрението на Емил. А той е научил много повече от една неподозирана тайна...

Велислав Павлов във "Вездесъщият"

"Вездесъщият"е вторият игрален филм на Илиян Джевелеков след"Love.net". Зад камерата той работи отново със същия екип - сценарият е на Матей Константинов и Илиян Джевелеков, оператор е Емил Христов, художник - Георги Димитров.

Билетите вече са в продажба в Билетния център на НДК и онлайн в ticketportal.bg, бензиностанции OMV и книжарници Booktrading.

Весела Бабинова и Велислав Павлов във "Вездесъщият"

Зад "Вездесъщият" стои компанията "Мирамар филм", продуцент и разпространител и на успешните родни филми "Дзифт" и "Love.net", предизвикали изключителен зрителски интерес. Копродуцент на новия филм е Нова телевизия, последователна в политиката си да подкрепя българското кино, отбелязват организаторите.

Коментирай 0

1/1

Още ВИДЕО

Дейвид Гарет издаде нов сингъл с прочутия Андреа Бочели

Песента "Ave Maria" e част от предстоящия албум на виртуозния цигулар

До дъно: Истории за падение, отмъщение и любов с Калин Врачански

Вторият сезон на аудиосериала, създаден специано за Storytel, обещава обрати, комедия и напрегната драма

С тържествена церемония бе открит Залцбургският фестивал

Един от ораторите на тържествената церемония беше писателят Илия Троянов, който отбеляза, че лъжци и лицемери има не само в Русия, но и в Австрия. Алчността свързва бивши политици и други хора повече с логиката на войната

Най-популярната японска манга поредица отбеляза 25-ата си годишнина

"Ще започна да разкривам всички тайни на този свят, които съм пазил скрити", каза авторът на "One Piece" Ейичиро Ода

"Отело" с Желко Лучич, Джанкарло Монсалве и Тамара Калинкина на Античния форум в Стара Загора

Звезден солистичен състав ще очарова почитателите на оперното изкуство на на 23 юли

Не ние пилеем времето си, а времето пилее нас

"Човешките истории са възможност, стъпало по стълба, която води само нагоре", убеден е писателят Иво Иванов, чиито неподражаеми истории жегват читателя в сърцето

Виж всички

Календар