Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros Discovery през май 2023 г

ФИЛМОВ УИКЕНД

Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros Discovery през май 2023 г

Ето какво препоръчваме за всеки от каналите

На 14 май от 21:00 часа можете да бъдете в компанията на Ема Томпсън и Даниел Маккормак в "Успех, Лио Гранд!"

Съботните премиери от 21:00 часа са "Вдовици" (от носителя на "Оскар" режисьор Стийв Маккуин ("12 години робство") и по сценарий на Маккуин и знаменитата писателка Джилиан Флин ("Gone Girl/Не казвай сбогом"); Истинска история с Джеймс Франко и Джона Хил; Стажанти с Винс Вон и Оуен Ъилсън и Големият залог с Крисчън Бейл, Стийв Карел, Райън Гослинг и Брат Пит.

На 12 май от 22:55 можете да гледате Мария Бакалова в "Убийствена игра" ( Bodies, Bodies, Bodies).

Група от 20-годишни деца на богати родители се озовават в семейна вила на остров, а планираното парти се оказва смъртоносно, защото са замесени удари под кръста, фалшиви приятели и парти, което далеч не е това, което изглежда.

Още

Фестивалът в Кан ще покаже за първи път оригиналния HBO сериал Идолът

Фестивалът в Кан ще покаже за първи път оригиналния HBO сериал Идолът

HBO

На 7 май от 21:00 часа можете да гледате "Неочаквана щуротия" с Оливия Колман и Чарли Рийд. 12-годишният Мъли е загубил майка си, но открива, че затъналият му в дългове баща краде от парите за благотворителност, които са събрали на нейно име.

На 14 май от 21:00 часа можете да бъдете в компанията на Ема Томпсън и Даниел Маккормак в "Успех, Лио Гранд!"

Пенсионираната учителка Нанси Стоукс, която никога през живота си не е имала оргазъм, решава да продължи образованието си в областта на секса и наема Лио Гранд, млад секс работник. Най-голямото ѝ предизвикателство ще бъде преодоляването на собствената й несигурност.

Премиерата на 21 май от 21:00 часа е ""Уж агент" с Джеймс Нортън и Джема Артъртън.

Измамникът Робърт Фрийгард, подмамва жертвите си, като се представя за секретен шпионин от британското разузнаване MI5.

Още

Оригиналната версия на "Треска за злато" ще бъде прожектирана за първи път у нас

Оригиналната версия на "Треска за злато" ще бъде прожектирана за първи път у нас

Discovery

На 2 май от 21:00 часа е премиерата на шести сезон на "Треска за злато: Пътят на Паркър" (8х60).

През 90-те години на XIX в. хиляди хора загиват в опитите си да забогатеят по пътя на златната треска в Клондайк. Вдъхновен от любимия си дядо и миньорска легенда Джон Шнабел, Паркър Шнабел се подлага на изпитание, за да разбере дали има всичко необходимо, за да продължи по неговия път.

Нова поредица стартира на 7 май от 21:00 часа.

В "Анатомия на един обир" (6х60) детективи и бившите обирджии проникват в същността на най-дръзките и смели обири, за да разкрият планирането, личностите и изобретателността, свързани с отнемането на несметни богатства. Това са най-дръзките обири, извършени от престъпния елит. В първия епизод банда от Южен Лондон планира да влезе в историята, като открадне дръзко през деня безценен диамант.

"Професия каналджия" (6х60) идва със своя първи сезон на 12 май от 23:00 часа. Американската канализационна система е на векове и се нуждае от постоянен ремонт. Поредицата е подробен и близък поглед към издръжливите герои, които поддържат тези системи в изправност, за да можем ние останалите да не попадаме в калта и тинята. В първи епизод виждаме Дон, Рамон и Джордж. Те се борят с в тръбопровод с токсични материали, с пълно с нечистотии мазе и с разрувашането на вкаменено образувание от частици и мазнини.

Още

"В сърцето на Машината" вече е в HBO Max

"В сърцето на Машината" вече е в HBO Max

TLC

"Ти, аз и бившият ми партньор" (12x60) се завръща със своя 2-ри сезон на 17 май от 21:00 часа. Връзките вече не са универсални, тъй като тези бивши партньори прекрачват границите и разтърсват нещата, като остават в живота на бившия си партньор. В първия епизод

"В търсене на още един съпруг" (6х60) е нова поредица с премиера на 28 май от 21:00 часа. Полиаморни съпрузи се ориентират във възходите и паденията на своите взаимоотношения, докато се стремят да привлекат още съпрузи в живота си. Поредицата ни представя четири двойки, в които жени, които търсят допълнителни партньор, който да приобщят във връзката си. Една от тези двойки са Кения и Карл Стивънс. Семейство Стивънс са женени от близо 30 години, а Кения е във втори брак от около десет. Четири години след брака на Кения с Карл тя се влюбва в друг мъж. Години след романтичната изповед на Кения, Карл признава, че се е влюбил в своя колежка. Кения се радва, че съпругът ѝ ще отвори връзката им, стига тя да има същата свобода да го направи.

"Запознайте се със Селма Блеър" (60 мин) е премиерния документален филм на 30 май от 22:00 часа. Той излиза в месеца, посветен за борбата с множествената склероза. Актрисата Селма Блеър ни дава достъп до ежедневието си, докато се адаптира към живота с множествена склероза. След като разкрива диагнозата си в социалните медии, Селма се превръща в говорител, на който да привлече вниманието към болестта...

Още

Култовият "Елвис" на Баз Лурман идва в HBO Max  на 2 септември

Култовият "Елвис" на Баз Лурман идва в HBO Max на 2 септември

ID

На 7 май една след друга ще се излъчат трите части на криминалната поредица "Кой уби създателя на Тетрис?"

Първа част започва в 22.00 часа. Семейство руснаци е брутално убито в дома си в Силициевата долина, а единият от тях е създател на видеоиграта "Тетрис".

Липсата на доказателства обърква полицията. Във втората част от 23:00 часа детективите са озадачени от несъответствия в доказателствата. Те започват да подозират инсценировка, но изненадващ източник осуетява разследването. Финалната част започва в 00:00 часа. В нея следовател се надява да разреши случая с убийството-самоубийство на Владимир Похилко и се връща на местопрестъплението, където прави нови потресаващи открития.

"Убийства на лоши момичета" (8х60) стартира на 15 май от 22:00 часа.

Тези мистерии от реалния живот разкриват тъмната страна на женските връзки и съперничество. Кои са кралиците и подражателките - и кои процъфтяват от ревност и клюки? Понякога тази динамика води до шокиращи актове на психологическо и физическо насилие.

В "Смърт по време на мечтаната почивка" (9х60) членове на семейства, приятели и следователи споделят от първа ръка разкази за мистериозни смъртни случаи на британски граждани в чужбина, както разкрити, така и неразкрити.

Поредицата започва на 23 май и нов епизод ще се излъчва всеки вторник от 22:00 часа.

На 28 май една след друга ще се излъчат трите едночасови части на "Джаред от Subway".

Мъжът от Subway очарова и вдъхновява цяла нация с невероятната история за отслабването си, но зад привлекателната му фасада се крие опасна тайна. Радиожурналист се опитва да разобличи говорителя на Subway Джаред Фогъл като сексуален насилник на деца. Животът на две млади момичета е в опасност.

Рошел Хърман иска да разобличи Джаред Фогъл като насилник и рискува всичко. Шокираща поредица от събития води до разобличаването му.

На 31 май идват нови епизоди от седми сезон на поредицата "Неразгадана мистерия" (5х60).

Актуални случай на истински престъпления, при които остават въпроси без отговор, се връщат за повторно разследване, а мистерията в тях се разплита. Чуйте разказите на най-близките на жертвите, включително на семейството, приятелите, локални журналисти и органи на реда.

Още

Европейски сериали по HBO

Европейски сериали по HBO

HGTV

На 6 май от 22:00 часа е премиерата "Къщи с истории" (8х60).

Майк Лемие, Рич Соарес и Джен Макдоналд са трима страстни природозащитници, които искат да възстановят исторически домове в Плимут, Масачузетс.

Първи епизод е озаглавен "Тази с Марк Твен" и в него екипът възстановява градинска барака от 1800 г., построена от един от най-богатите хора на епохата, и бързо разбират, че тя била свидетел на разни истории.

Звездата на HGTV - Тарек ел Муса идва с ново шоу с половинката си Хедър. Бързите продажби на семейство ел Муса (8х60) е с премира на 18 май и всеки четвъртък ще можете да гледате нов едночасов епизод с преобразяването на имот с цел продажба.

Тарек и Хедър Рей Ел Муса са двойка, която се стреми да разшири бизнеса си и да се заеме с по-големи и по-добри сделки с недвижими имоти. Наскоро сключили брак, всичко при тях е свързано със семейството, тъй като отглеждат заедно с двете деца на Тарек и очакват бебе.

На 31 май от 22:00 часа започва ново реалити - "Спешно реновиране" (8х60).

Експертите по аварийно възстановяване, сестрите Кирстен Мийхан и Линдзи Уселдинг спасяват домове от неочаквани и трагични бедствия и помага на клиентите си да преодолеят проблемите и да създадат напълно преобразен дом, дори по-добър от предишния.

Още

"Белият лотос" 2: Фарсов спектакъл на апатични богаташи в Сицилия

"Белият лотос" 2: Фарсов спектакъл на апатични богаташи в Сицилия

Още

Сериалът "Белият лотос": Брилянтна сатира на света, в който живеем

Сериалът "Белият лотос": Брилянтна сатира на света, в който живеем

Още

В сицилианския лукс на сериала „Белият лотос“

В сицилианския лукс на сериала „Белият лотос“

Още

Трети сезон на "Белият лотос" ще бъде сниман в Тайланд

Трети сезон на "Белият лотос" ще бъде сниман в Тайланд

 

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Световни премиери в програмата на 28-ия София Филм Фест

Сред почти 20 филма със световна премиера е и "Караганда" на американския режисьор Макс Уайсбърг, в който участва специалният фестивален гост и член на Международното жури Димитър Маринов

"Студиото, което рисува музика" на Антон Кобейн е победител на 9-то издание на Master of Art

Филмът разказва за историята на Hipgnosis, емблематичното студио за дизайн на музикални албуми

Още шест кино разказа от Балканите на 28-ия София Филм Фест

След впечатляващия международен и национален успех, филмът на Стефан Командарев "Уроците на Блага" е българското предложение в Балканския конкурс на фестивала

Дванадесет докосващи реални истории в Документалния конкурс на 28-ия София Филм Фест

В състезателната програма са включени два български филма – най-новите истории, разказани от Тонислав Христов в "Последният гларус" и от Цветан Драгнев в "Балканска черна кутия"

Джейсън Райтман заедно с повече от 30 режисьори купиха емблематичен театър в Лос Анджелис

Изтъкнатите холивудски режисьори искат да запазят театъра, превърнал се в популярно място за филмови премиери още от откриването си през 1931 г.

Кой още ще се бори за първи и втори филм на международния конкурс на 28-ия София Филм Фест?

Представяме ви останалите пет заглавия в състезателния конкурс на фестивала, в който за първи път половината от режисьорите са жени