Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Отвори дома си за изкуството със Samsung The Frame и The Serif

ЕСТЕТИКА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Отвори дома си за изкуството със Samsung The Frame и The Serif

Запознай се отблизо с двата шедьовра в телевизионното изкуство на Samsung

Източник: © Samsung

С лайфстайл гамата си Samsung предлага истинско разнообразие от телевизори, които да улесняват ежедневието ни със своите функционалности и да внасят естетически привкус с уникалния си дизайн.

Концепцията на The Frame е позната на потребителите в България: когато е включен, той е телевизор, а когато е изключен - изкуство.

The Frame 2021 e с нов дизайн, проектиран да се вписва още по-добре в пространството по-тънък от всякога - с 46% по-плосък профил за по-въздействащ ефект. С дебелина само от 24,9 мм The Frame се доближава максимално до дълбочината на рамката на действителна картина.

Samsung разширява избора от рамки, с които потребителите да персонализират своя телевизор спрямо личните си вкусове и предпочитания, снабдени с магнитен механизъм, който прави поставянето им бързо и лесно.

Източник: © Samsung

The Frame може да бъде персонализиран с изображение по избор от Art Store или Ambient Mode спрямо настроението и индивидуалния стил. Възможни са три вида инсталация според спецификите на пространството - плътно до стената като картина, на артистичен статив-триножник или елегантна стойка.

Новият The Frame разполага и с по-голямо пространство за съхранение на изображения. В обем от 6 GB можеш да съхраниш до 1200 снимки в UHD качество, а технологията Quantum Dot дава 100% обем на цветовете за максимално въздействие на всяка картина.

Активният гласов усилвател (AVA) улавя фоновия шум в реално време, за да регулира силата и яснотата на диалога, така че да не се пропуска нищо съществено. Разбира се, познатите от миналогодишния модел функции Multi View, Mobile Mirroring, Tap View и One Remote Control / SmartThings / Smart Hub са налични и при новия The Frame 2021.

Източник: © Samsung

The Serif пък е дизайнерското бижу за дома в портфолиото на Samsung.

Той се вписва идеално във всяко пространство. Моделът е разработен от парижкото дизайнерско студио Ronan&Erwan Bouroullec и се отличава с QLED екран със заоблен ръб и цял панел без никакви разделителни линии, а погледнат в профил, дизайнът му напомня буквата I в серифен шрифт.

Красотата и изисканият му дизайн, обаче, далеч не са единствените му предимства, защото и този модел идва с висококачествен звук и картина, и редица високи технологии като NFC, 100% обем на цветовете, 4K, AI Upscaling, адаптивна картина и какво ли още не.

*съдържание на Samsung

Още

7 филма с покъртителен саундтрак, които да гледате вкъщи тази пролет

7 филма с покъртителен саундтрак, които да гледате вкъщи тази пролет

Още

Samsung и Niio Art търсят най-вдъхновяващите произведения на дигитално изкуство от цял свят с престижен конкурс

Samsung и Niio Art търсят най-вдъхновяващите произведения на дигитално изкуство от цял свят с престижен конкурс

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Красота, целуната от вечността

Или какъв език говори изяществото

"В една лодка" от Изабел Немечек - всички заедно

Изложба-керамика от 5 декември до 23 декември 2022 в Галерия "Париж"

"Вятърът в крилата ми" от Ангелина Павлова

Изложбата е от 2 декември 2022 до 7 януари 2023, СБХ - Шипка 6, зала 1В

Голям музей-школа на Джакомети ще бъде създаден в Париж

В музея също така ще се помещават "изложби на модерно и съвременно изкуство, издържани в духа на Джакомети", както и "непрофесионална творческа школа

Рекорден брой участници на петия симпозиум за дизайн в София

Годишният МЕЛБА фестивал продължава до 13 ноември с пет изложби, дискусия и уъркшоп

Връчиха наградите на 10-то юбилейно издание на Триеналето на сценичния плакат

За пръв път носител на голямата награда е български автор - художничката Люба Томова