Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Вим Вендерс защити Джони Деп: Кой съм аз, че да съдя хората какъв живот водят?

ПОЛИТИЧЕСКА КОРЕКТНОСТ

Вим Вендерс защити Джони Деп: Кой съм аз, че да съдя хората какъв живот водят?

Немският режисьор зае позиция заради бойкота на редица кино фестивали срещу американския актьор и обвиненията в сексуално насилие

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

1. Нотариална покана за среща. Чакаш отговор. 2. Ако отговорът е "ДА", организира се среща с поне един свидетел от всяка страна. После свидетелите може да се харесат взаимно и да се вземат. Пък вие да сте им свидетели. Това и досега беше така, не е проблем. 3. Разменили сте първата целувка, отивате в жилището на един от двамата. Но преди това задължително подписвате информирано съгласие с приложение. Иноформираното съгласие информира и двете страни, че дори и с презерватив, който може да се скъса, има риск от забременяване или предаване на венерически болежки. Приложението е тест, който удостоверява, че и двете страни нямат масовите венерически болести към датата на сношението.

Как пък нямаше една актира да излезе и да каже - тая режисьорка ме накара да си легнем преди 30 г.? Всичко това се прави с една цел - ограничаване на бялото човешко население на Земята. У нас вече много малко мъже бият жените си. Но много жени посягат първи на мъжете си. Защото знаят, че могат и държавата стои зад тях. П.П.: Изключение правят два етноса - част от българската нация. Кои са те, всеки ще прецени сам.

деца си направил и отгледал, Белчо?

Кога?

Следва: дядо му е изнасилвал баба му.

пропускате - в стил "Арте" най-важното: Деп се оказа невинен. Това, че не успя да осъди помиярите-журналисти, които се измъкнаха че не са го обвинили а са казали, че някой го обвинява, не сменя нещата. Деп КАТЕГОРИЧНО доказа, че не той а бившата му е налитала на бой. И е заплашвала как ще го унищожи. Със запис го доказа.

Например, че е дефекирала нарочно в семейното им ложе...8-0 Ама в САЩ е матриархат и няма равенство на половете. Както и цари расизъм. Но спрямо белите хора. Тук цитирам "носителят на Оскар", а всъщност статист във филм с "Оскар", Димитър Маринов.

"Той ме целуна по бузката през 1966 г." - $20 мил. обещетение "Хвана ме за дупето през 1955 г." - $10 мил. обещетение "Изцомби ме в училище през 1944 г." - $5 мил. обещетение. "Ама госпожо, вие през 1944 г. не сте била родена?" "Ми именно - насилие над малолетна!"

Календар