Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Той е гениален невротик, откровен хомосексуален, автор на най-дългия роман и най-дългото изречение

СВЕТОВНИ ЛИТЕРАТУРНИ ЛЕГЕНДИ

Той е гениален невротик, откровен хомосексуален, автор на най-дългия роман и най-дългото изречение

150 години от рождението на Марсел Пруст

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Пак хомосексуални пропаганди. Аман от наглостта и безочието на някои хора. Да живее България и традиционното семейство, чрез което народът ни ще се самозапази и пребъде.

Ще ви напомня вица за Чайковски. попитали радио Ереван с нежен гласец 'а знаете ли, че Чайковски е бил гей'. Радиото отговорили 'ние всъщност го обичаме по друга причина'. Така и за тази откачалка. Би бил забавен, ако беше умел достатъчно, че да формира, изкаже и защити мисъл в под няколко килограма хартия.

Съжалявам. За това, че прочетох няколко реда от Пруст. И "най-дългото изречение", всъщност е Неговото най-дълго изречение. Коритаров навремето беше поканил една БГ писателка (не знам дали да сложа кавички или не); та тая дама беше натракала цял роман и то не само от едно изречение, ами и въобще без пунктуация; а пък Коритаров беше капацитет в литературата и в интервюто каза, че всичко й се разбирало, та и увлекателно било дори...

Френска му работа...

Откровени идиоти коментират... Поставят диагнози разни анонимници кой бил нормален, и кой - не :(

като тебе, примерно. между другото, стигне ли се до там да бъде уважаван някой, само защото е педал, само защото е черен, само защото е жена... значи колкото и да е еУитен все пак нещо сериозно му липсва.

За съжаление сега жънем плодовете на психическите вируси и инфекции запуснати от такива... Ничше, един друг болник, много добре описва механизма на " победата" на слабото, болното и нещастното над здравото, силното и щастливото.

Да се изказва човек за Ницше е опасно! В смисъл, ако не може да го "съпреживее" , то и никога няма да го разбере и оцени. Интересно, какво си чел от Ницше, че се изказваш толкова самонадеяно и категорично?! Оставаш впечатление, че не го познаваш, а си служиш с "популярни" чужди мисли, тъй като така е по-удобно, тъй като мисленето и способността да преценяваме нещата е нещо, което е по природа, т.е. вродено. А да се оценяват нещата, като се отричат маниер, граничещ с диагноза...защитна реакция на егото.

Човек не разбира нещо, ако е достатъчно умен, ще си замълчи. Така повелява "интелектуалната почтенност" и самоуважение. А, вие минусчета, с какво можете да се похвалите, освен че потвърждавате правотата на човека с коментара"значи". Занимавайте се с неща, които ви се удават и не ви излагат.

даа го духа под вода, може и да духа ТНТ.....

Е интересена. Не съм голям фен на Impressio, но тази статия беше интересна. Изчетох я с интерес

Балканският невеж простак си остава такъв, дори и пред известни европейски личности. Затова сте незначителен, прост и необразован народ.

личи ти...

Поредната хомо пропаганда!

болен педал

безспорно - талантлив и не по-малко безспорно - със сериозни психически отклонения , не само на сексуална основа вероятно придобито откъм майка му според Фройд - наследниците на юдеизираните хазари са среддно 6 ПЪТИ повече с психически увреждания отколкото гостоприеминицте им пряко и неизбежно следствие на гето модела в продължение на векове кръвосмешението е обичайно явление

Календар