Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Тайни и загадки на "Тихия фронт" - истинските истории на големите български разузнавачи (II част)

НОВА КНИГА ОТ КНИГОМАНИЯ

"Тайни и загадки на "Тихия фронт" - истинските истории на големите български разузнавачи (II част)

Андрей Луканов и Хачо Бояджиев са във фокуса на втората част от представянето на новата книга на Венелин Митев (откъси)

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Това бяха и са достойни българи. Тези, който пишат срещу тях, просто не могат да стъпят на малкото им пръсче и са интелектуално немощни. Като няма какво доказателствено да кажат заключават, комунисти и Москва. Светът върви напред , а няшите човекомразци плюят ли плюят.

Е хубаво!Тези хора са работили за родината си,дори и да " взаимствали " технологии ,всичко това е риск и подготовка и не са го правели за себе си!Сега се продават на дребно на чужди държави на ачик за чужди интереси и по всяка вероятност и технологии ,ако има начин!Много се олекоти нивото ,предателите са повече!Колкото за Луканов, ако в книгата пише повече от това,ще е интересно ,защо опоска държавата като талибан за нула време и на колко стола е стоял!

имената не са известни. Знаят се само имената на провалените и некадърните.

тези т.нар. "разузнавачи" бяха най-големите предатели на родината си и служеха на чуждата кгб. бяха двойни агенти, които дирижираха разграбването на държавата и предаването на властта от БКП на БСП

lainari i pomiari, slige6ti na Moskva.Nula i potrioti! Palen bokluk ot prodagnizi. Za pari biha prodali i maikite si. Aman ot utrepki s promiti mosazi,dokarali BG do prose6ka toiaga. Ne sazdavaite ismisleni geroi...

Хората се хвалят, че са изобретили, комунягите - че са откраднали. Плодовете на това възпитание ни радват до ден днешен!

Кой не краде, бе кретен? Янките подслушват най-близките си съюзници, процесорите им за компоютрите и телефоните бълват нерегламентирана иформация, а ти се тюхкаш за комунистите. Или и янките са комусити, а? Да беше си разходил задника до гей-парада, че белким за нещо станеш!

И всичко това беше по времето когато имахме Държава. А сега сега сме просто поредната американска колония. За това нашите политици ходят редовно на мозъчни промивки в САЩ. А българският народ им слугува. Хубавото е , че всичко това е към края си. И българите отново ще си имат собствена, независима и обединена държава.

Бяхме си руска колония. Даже Живков си го свали Горбачов, а не ние! Днес сме наистина свободни - свободно правим неща, за които при соца можехме само да мечтаем!

Но няма сносна държава без здраво разузнаване. А има много честни и отговорни хора, работили винаги и рискували живота си в тази дейност. И то не какви да са хора, а точно отговорни, защото с възможностите които им се предоставят, най-лесно е себе си да уредят, но много не са го направили, а са си свършили работата.

Тези съвеЦки агенти да се заличат от историята на България. Имат и наглоста книга да издават.

Да пишем за тихия фронт против БКП и комунизма и хората работили за това.

За това как се избиваха невинни деца, тровеха язовири, ръсеха чума и други заразни болести, саботажите по БДЖ и морския флот, Голямата Екскурзия, плюенето срещу България .... Списъкът е много много дълъг. И не на последно място така наречената Виденова зима, изпълнена с любезното съдействие на Сорос и предатели.

Само глупости приказваш. И аз си спомням вицовете, че СОрос бил дал някакви пари на протестиращите. АЗ БЯХ протестиращ - и никой никакви пари не ми е давал. Протестирах, защото благодарение на некадърното КОМУНИСТИЧЕСКО управления заплатата ми стана $10! За месец! А на тебе ти се иска да е така - да има някаква "външна намеса"! Ама не е имало такава! Просто не ви се иска да си признаете, че сте били некадърници!

А за бойците на тихия фронт против БКП и политиката няма ли да говорим?Благодарение на тях има днес демокрация.

Статия за неинформирани хора, да четат медийни балони.Интересно е да се чете за хора, които са се борили против комунизма на тихия фронт.

Кога ще пишете и за разузнавача Тома Томов с баща началник на най-жестокия комунистически концлагер, където са избивани читави българи, интелектуалци.

Гоемите български разузнавачи са големи слуги на СССР.Все пак България след 1944г. не е самостоятелна страна.

Луканов и Хачо били разузнавачи, и единия и другия са на руско командване, а първия е и руски гражданин.

Тих фронт на другарите от СССР , България нямаше самостоятелно независимо разузнаване.

"Големи български разузнавачи" какъв термин само, големи служители на СССР е по-точно.

Тихият фронт е работил да станем република на СССР.В България и партизанин да си, руснаците казваха кой да управлява.

А закомунистическите концлагери, където се затри цвета на нацията и такива "разузнавачи" са част от партийната клика.

Каквото са казвали другарете от СССР това е ставало, нашите са марионетки.

Ако имаме някого,с когото наистина да се гордеем, това е Христо Боев Петашев (той дава фамилията на прочутия герой на Б. Райнов - Емил Боев, и има защо). За него наистина заслужава да се пише.

И какво е направил, не знаем.

деца а някои от естрадните ни примадони са му благодарни за протекцията.........е не съвсем безвъзмездно.

Разузнаване в обстановка на окупираност от СССР.Каква самостоятелност може да има

БКП и комунизма са едни недоносчета и разузнаването е правило някакви опити да не се вижда това.

Май-че е по важно да се знае, какви са ги вършили нашите раузнавачи в бившия СССР и дали са предвидили разпарчадисването му о време.

Тих фронт за крадене на технологии от запада и представянето им после като успехи на комунизма и БКП и пазене на името на БКП , че е некадърна.Той Тодор Живков каза, че социалзма е едно недоносче.

Българският тих фронт е ръководен от съветския.И сега може би не е по-различно.

С такива министри на вътрешните и външните работи няма нужда от тих фронт у нас, всичко се докладва първо на американците.

Важното е на руснаците да не се докладва.

Каквото е казал СССР и другарите комунисти това е ставало.

И всичко това в обстановка на пълна зависимост на българското разузнаване от съветското.България няма собствено разузнаване в смисъл защита на националните и интереси, а на интернационалните - разбирай тези на СССР.

И се твърди за големите му успехи да се каже нещичко по подробно кои са тези наши предприятия дето са произвеждали продукция придобита по линия на разузнаването щото това което поназнайвам е, че нашето нтр, каквото по ценно докопаше го даваше на гру!

Господи какви глупости! И с такъв матриял пълнят главите на подрастващия плебс и селячество. Неслучайно, бегееца е на опашката във всякакви статистики, закърмен с подобни манипулативни внушения.

Календар