Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

След шествие в София поддръжниците на Морфов внесоха искания до президент, премиер и министър

ПОЗИЦИЯ И ИСКАНИЯ

След шествие в София поддръжниците на Морфов внесоха искания до президент, премиер и министър

"ВЪН на "феодалната демагогия и политическата цензура" от изкуствата и от живота на тези, които ги обичат и ценят истински. ВЪН на "политическите активисти", които изискват "писмени обяснения" за "изказано мнение", беше призивът на Валери Йорданов преди демонстрацията

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Чудя се какъв човек трябва да си, какви ценности и добродетели имаш, за да излезеш и защитаваш човек, като Морфов ?

това ли ни е актьорския елит.....отврат, селяния до шия...отпадъка на културата! И като ми говорят за култура, се хващам за кубура!

Това е културата ни в действителност!

сте ни занимавали с тези олигофрени бе, та тези шутове ли са най важни в държавата бе!

Аз само да пипитам, ако си служител във фирма, обиждаш колегите, не ходиш на работа и се държиш неуважително с ръководството, какво се очаква да ти се случи.

Единственото хубаво нещо при тези пърформанси на жълтопаветния псевдоелит е, че започват да дразнят до органическа непоносимост. Ще спечелят месните избори в София, но няма да си изкарат мандата докрай - ще ги изгонят от кметството с камъни поради некадърност, скандали, корупция, претенции за превъзходство и нищоправене.

Аман от тия!

защо не виждам сред протестиращите известни и наложили се талантливи артисти, с изключение на двама-трима. Това е някакъв посредствен поток, начело с Гошо от Боец. Халтура.

Трима-четирима на щат към БиТиВи, 5-6 човека към Нова... И аз цял ден се хващам да сътворя ранглиста на останалите живи Баш Артисти на страната ни, и не мога да определя кого бих сложил начело на театъра, първо да изгони всички, и след това да назначи хората, готови да работят без циркове и простотии. Едно време имаше артисти в Сатиричния театър и отивам на Принцеса Турандот. Знаменити артисти бяха. Това 1984. Студентите от НАТФИЗ тогава влизаха безплатно и сядаха по стъпалата да гледат пиесите. По мои сметки някъде около мен е седял и тоя ямболски селянин, който сега се е опиянчил тотално и се е взел насериозно. Има я тая комплексарщина по селските цървули, да ги обхване грандомания и да живеят в някаква илюзия/делириум. Тогава алкохолик аматьор, сега завършен пияница.

подкрепяш пианде и скандалджия е гнус бе.

Независимо,че Гошо Тъпото от Боец беше дошъл да ги подкрепи, "Великото движение"беше малобройно,жалки ,чак смешни в напъните си да привлекат съмишленици и внимание.

И аз имам искане театрите да се самоиздържат,както навсякъде по света,а не бедния бг народ да им плаща. Продаваш билети,имаш кинти,не продаваш нямаш. Но е лесно така актьорите да бъдат държани на каишка и използвани когато трябва,и на тях им е по-лесно явно.

Тоест искаш отново билети по 400 лв.? Ти купи ли си такъв билет наскоро? Риторичен въпрос. Мисленето не боли, обещавам. Направете го преди да пишете.

Да искам! Кой колкото заработи.

и та кого му пука?? Големи смешници сте тва хрантутниците!!

Боклучарник.

Едни и същи идиоти - тулупи, протестъри и друга паплач!

А каква е тази длъжност "Главен режисьор"? В другите театри има ли я, или е само в Народния, за заслужили таланти?

Талант да се съчетава с административния пост на Главен режисьор?! И цяло шествие в защита за "топлото административно местенце"?! Жалкари, сър!

... почерпиха ли се и кой, ако не Той беше първенец в надпиването:) Това движение за култура ще призове ли към трезвеност (разум и морал) преди да раздава присъди, да коли и беси, да уволнява и назначава?!

На Сашко цирковете.... Свали тъмните очила бе хубавец, нека да ти видят хората кървясълите свински очички!!!!

и егоцентрици! Арогантни и самонадеяни, признаващи само собствената си истина!! Морфов е цирей, който се спука и за жалост напръска и зарази тези от снимките!

Много са зле пияндурниците след като са опрели до подкрепата на Гошо Умното от БОЕЦ.

Морфов е модерен хунвейбин!

Сега с какво се занимава

Няма да пожелае да стане директор или министър

Фактът, че е приел административната длъжност "главен режисьор" показва, че му се услажда готовата и сигурна заплата!

За пияниците ми е ясно но какво прави там Гошо тъпото от Боец ?

И това ли е трагедията - един талантлив режисьор да е на свободна практика. Всички ли трябва да са на държавен щат?

Всъщност, инфлацията винаги е едно и също нещо – това е желание на гласоподавателите да използват пари на другите и обещания на политиците да дадат такива пари

Вън безделните пияници от Народния Театър

Капиталистическата култура и наука винаги са слугували като цяло на властта. С малки изключения потвърждаващи правилото. А властта винаги е хранила и културници и учени. Исторически абсурдно и наивно е да бъде иначе.

Според марксистко-ленинската философия капитализмът отдавна трябваше да е история - защото “загниваше” и се разпадаше 100 години, ковунизмът да е победил навсякъде в света и да няма пари и всички да сме цъфнали и вързали! А се оказа, че най-големите комунисти и социалисти станаха за една нощ най-големите капиталисти и със страхотен афинитет към парите …и то “капиталистическите” :)

Не са излъгали ама не си внимавал. Комунизма ще победи окончателно ще го видиш в чистия му вид - няма да притежаваме нищо и ще сме щастливи. Дали ще сме в златния милиард, че да ни отпуснат паничка с насекоми само не е ясно. Ония които го измислиха и приложиха не са го забравили спокойно, но за да го докарат до окончателна победа имаха нужда от орди немислещи папагали повтарящи глупостите дето си написал.

Това всъщност е неизбежният конфликт между остатъците от автентичния български елит (унищожен напълно сред 1944 г.) и отгледания послушен псевдоелит! Накратко казано!

Защо хора, интересуващи се само от бахура, коментират процеси в сферата на културата? Какво ви дава такава самоувереност?

Той Морфов бахур не обича ли или го кара да фотосинтеза?

" ВЪН на "политическите активисти"" Това би трябвало да значи и че няма място политика в културата!!! А какво е тогава избор на артисти по политически признак от страна на Морфов??? Пак двоен аршин???

ВЪН на "политическите активисти" Еми точно де, за това тоз другар е "вън", нали това искате, за какво протестирате?!?

Още ли ни занимавате с режисьора ,най великия явно и най кадърен ,ако се спомине утре кво следва ,затваряме театъра ли ,има предостатъчно ще си намери работа като е толкова кадърен и ще си пълни залата ,пратете и на Байдън и Путин писма ,че занимавате цялата държава

Историята с Морфов и онзи пигмей Василев, който го уволнил е еманация на случващото се от 80 години в България, където приматите НС власт (дори и придобили някакво лустро и.образование) , некадърните, алчните, простите,…, човекоподобните се обединяват за да подчиняват и унищожават човеците, най-прогресивните, кадърните и свободолюдивите, в които виждат заплаха за оцеляването и доминацията им над хората!

Щъ мЪ извинявате, ама режисьорите, актьорите и цялата там гилдия са делеч от опреелението "на-прогресивни", да не кажа, че един плочкаджия е свършил в пъти повече работа от гези индивиди.

забрави че тоя приматА морфов го поставиха директор точно тея упадачни изроди и той на всяка власт близало зора е че искаше да е директор и да е далече...дължи пари ктдето и да е ходил...

Ката режисьор Морфов не се е провалил. Пак си е велик и ще си прави постановки дори и в Народния театър. Виж длъжността Главен режисьор на Народния театър провала му е пълен. Щото това е АДМИНИСТРАТИВНА дръжност. И с какво право, в алкохолно опианение тоз АДМИНИСТРаАТОР поругава светинята, в която е АДМИНИСТРОТОР. Още повече, че той подклажда политическата дандания с изгонването на артиста - депутат от ПП ГРОБ от "Хъшове". Значи той има право да гони, а за неговото гонене - вой и шествия от алкохолици.

Значи режисьор не е, но главен режисьор и административна длъжност, а тикво:)

Ката главен режисьор правил ли е постановки извън Наръдния театър? Правил е.. А ти, че правиж разлика между режисьор и административната длъжност Главен режисьор. Си е твой проблем. Всички постановки на Народния са поставени от Морфов? А по- голяма тикво?

кервана на културата си върви ..а москвопомаZаните деzориентирани и проскубани палета си джавкат

Морфов се превърна в символа на напълно деградиралата слугинажна лява интелигенция, потънала в бясна консуматорска посредственост, импотентна, непривлекателна, зависима, хленчеща, паразитираща.

видях сред тях Гошо Боеца и рЕзко изгубих интерес към каузата им и малкото ми симпатии към тях също рЕзко се изпариха.

Пълен ташак! От снимките веднага става ясно каква ни е културата. Събор на професионални акохолицюи и нищо повече.

Грозна работа е случаят с този Морфов. Той може да обижда, а другите не могат. И защо хленчи толкова? Щом си кадърен и имаш достойнство напусни държавното и заминавай при частното. Страхливец.

А пъ мен мъ обвиниа , че съм се изсрал пред вратата на фургона на бригадира, (един каза че съм казал пред него че шъ съ изсера там, иначе никой не мъ е видел кога съм съ изсрал) и мъ изфърлиа от строежа.

Ако това ни културата, то дръжте си я, не ви е искам, нито Москов!

Тоя като гледам май ще заменя Лозан Панов

Тия МАКАК умно красиви не се спряха!

Мързеливи и нагли "артисти".. Значи тоя наркоман и алкохолик има право да обижда и да цензурира на политическа основа и тогава няма проблем? А като му биха шута /напълно заслужено/ има проблем? Абе аре бегайте да си правите малоумните постановки или каквото там "работите" и стига сте занимавали държавата с подобни простотии..

Значи сталиниста морфов има право да уволнява въз основа политическа принадлежност и няма да го закачаме. Ами аз утре ще гоня служители щото са роми или джеHдьри от дб ще ме защитят ли ?

от това кОлтурно сдружение,начело с Гошето- боеца,освен крясъци, друго нищо кОлтурно не очаквам

Крайно време е тази ревяща, алкохолизирана, некадърна, бездарна т. нар. театрална гилдия да започне да се самоиздържа и да не бъде в тежест на данъкоплатците. Като данъкоплатец отказвам да финансирам такива хора.

Подкрепа от нас-българският зрител няма да получите.Малко сте,но много нагли.Решихте чрез улицата да упражнявате натиск.Е НЯМА ДА СТАНЕ. И като не желаете политика в театъра,какво прави Гошо-Тъпото от Боец при вас!?Или жълтопаветните лумпени се подкрепят при всяка инициатива.

Ако съм на власт, ще забраня моментално спонсорството на театри, опери, балети. Значи, неизвестното актьорче си кюта в театъра на заплата. Ако излезе нещо филм, реклама, отива и взема парите и после пак си кюта. Едно нещо, ако не може да се самоидържа, значи няма интерес и следва да се закрие

Няма да позволим да бутнете колегата. Ние се поддържаме. Ако случайно си дойде в Плевен му пазим хубаво място - пак директорско на Панорамата. То аз искам да ги обединя и да стана най-голения директор, но ако се наложи ще обмислим друго.

"Василевс" ли се чувства?

Говорещата пуйка: "...Парапанов е велик!...покланя се...Обаче е кофти човек...". Вечна памет на Мирон Иванов - писал го е преди повече от 35 години.

Календар