Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Ще станем европейци тогава, когато станем истински българи - не българи с европейски маски

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ

Ще станем европейци тогава, когато станем истински българи - не българи с европейски маски

137 години от рождението на големия български художник Борис Денев

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Прекрасен човек, прекрасни картини.

Забележителна житейска и творческа история! И пример за днешните поколения за патриотизъм и родолюбие!

Започвате да се сещате, че българското е безвъзвратно унищожено. Много от българщината е безвъзвратно загубена. Още някое и друго десетилетие по този начин и България ще бъде изтрита от картата на света.

Сега станахме роби,роби на българските феодали!

Добре, нека се абстрахираме от думата "европеец", щом толкова дразни разни пишман- патриоти и петоколончици-еничари, нека говорим за "цивилизовани" или за т.н. "бели хора". Такива, каквито няма да станем скоро, защото най-малкоро по ген сме ориенталци.

Ай да седнем да плачем сега... Ще перефразирам Нерон: "Какъв народ загива само"

избива във вид на безпомощност. А този художник ни показва как можем да намерим силата в себе си и да бъдем щастливи в този студен, алчен и без чувствитвен свят.

Светъл ум с непреходна констатация.

Нерон е казал "Какъв артист загива само..." и го е казал за себе си!

Казано, преди повече, от век 1913 г. Политиците ни се правят на какво ли не, но не и на българи. А там е силата! Кога децата ни, ще започнат да изучават истинската история на Б-я? Защо е закрит Института по Тракология? Защо в учебниците не присъстват сведенията, който дават старите хронисти, за българи по нашите земи, много векове преди 681 г. Защо е тайна, че още Омир пише, за Мирмидонците на Ахил, нарича ги българи. Това е най-старото писмено сведение, за нас и е от тук на Балканите . Царството на Одрисите е Първото ни Царство. Румънците, който са държава на 150 г. си учат децата, че са на 2500 г. А ние според сегашните учебници сме на 1300. Това е смешно.

Кочината няма никакав шанс, с представка ЕВРО.ха.ха.ха

Няма да станем европейци,докато крадливи каки предпочитат по-далечните американски ценности

Добре, че не са го убили гадните комунисти, както са избили интелигенцията! Ето ги сега резултатите!

само бегъл поглед е достатъчен да разбереш какъв невероятен талант е имал

"Се съхранява при сдоста лоши условия"??? И там искат да закарат безценната колекция на Черепа! Нещо не ми се връзват нещата... или по-точно ми се връзват идеално - ще ги закарат там и после ще обяснят как са се "разпаднали" от само себе си.

талантът не се учи, той само се усъвършенства. който има талант го знае сам. без да му го казва някой. мечтата да станем "европейци" е една съвършенна глупост. европейците с нищо не са по-добри от българите. за да не кажа нещо по-лошо за историята на европя, протекла в постоянни войни... бъдете просто хора и за останалите, и всичко ще си дойде по местата!

кака - ти си също комунистка, само че си се родила по време и на място, където няма вече комунизъм. Ако КомунизъмЪ и социализъмЪ бяха останали след 1989 г. сега щеше да си вярна членка на Партията или поне щеше да гласуваш за нея. И такива коментари за "гадните комунисти" нямаше и през ум да ти мине да пишеш.

Календар