Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Режисьорът Стоян Радев Ге. К.: "Поразените" вълнува и разтърсва. А всеки иска емоциите му да бъдат разбушувани

ТЕАТРАЛНА ПРЕМИЕРА

Режисьорът Стоян Радев Ге. К.: "Поразените" вълнува и разтърсва. А всеки иска емоциите му да бъдат разбушувани

Премиерата е на 2 октомври в залата на Градската художествена галерия и е една от първите в 100-тния юбилеен сезон на Варненския драматичен театър

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Благодарение на Варненския театър и в частност на Стоян Радев изкарах най-интелектуалната карантина в моя живот! Не спираха да излъчват преставления онлайн! За което съм им безкрайно благодарна! А Стоян Радев го обича не само камерата, но и публиката! И не единствено заради сините му очи! Когато Господ е раздавал таланта, той се е наредил няколко пъти! На добър час!

"Благодарение на Варненския театър и в частност на Стоян Радев изкарах най-интелектуалната карантина в моя живот." Ти колко карантини си изкарала? В твоя живот?:)))))) Излезе, че си била с интелектуална карантина заради С. Радев...:) А очевидно си имала предевид, че всеобщата карантина не е попречила светли хора, като С. Радев, да ти помогнат да я прекараш по-креативно.

Не е типаж. Но за отрицателни герои или роли на замислени филофи с трагична съдба, ще е идеален. А е и режисьор. Знаете ли колко души на година приемат за режисьори? Под десет... За цяла България. В последните години объркаха манекенството с актьорството. А не биваше. Парцалев, Мутафова, Кънев, Филип Аврамов, Димо Алексиев, Анастасов, Берова, Билалов, Бинев, Блатечки и т.н. да не са хубавци? По-младите са поне с две имена, та да се сетите кои са...

за разлика от зализаните ни през последните 10 години актьори, има интересна физиономия. И поглед. Може да пробие и на запад. Е, може но най-вероятно няма да пробие, но това си е загуба за тях. Лице е. Камерата го обича, както казват.

Кауни на никого през живота си не съм завиждал, свине сте вие, но иначе сте като проститутки пред мен като ме срещнете, там където съм живял и живея, единствено съм мислил за възможностите си мога или не, глупендери прости, да еба вашата мила мамица проста, и пред убедена! Малко са мъжкарите, който излизат и ми казват в очите че съм боклук! ДОЛНИ МАЗНИ НЕЩАСТНИ КУРВИ!

УВАЖАЕМИ Г-Н РАДЕВ, БРАВО ЗА ТОВА, ЧЕ ВИЕ ПЪРВИ ОТВОРИХТЕ ВРАТАТА НА ИСТИНСКИТЕ ДРАМИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ОТВОРЯТ ОЧИТЕ НА МЛАДИТЕ ЗА ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА И ОСВЕН "ПОРАЗЕНИТЕ"ОТ УВАЖАВАНАТА ОТ МЕН Г-ЖА ДИМОВА, ВИЖТЕ И ТЕЗИ НА ВИОЛЕТА К. РАДЕВА, А НЕ САМО НА НЕЯ.

Календар