Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Последната книга на последния съветник - мисли, изречени с любов и болка за България

ОБЩЕСТВО И ЛИЧНОСТ

Последната книга на последния съветник - мисли, изречени с любов и болка за България

Премиера на сборника "Последният съветник на Тодор Живков. Събрани интервюта и статии на Костадин Чакъров" - в Клуб "Перото" на НДК

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Очевидно е,че неосъществените амбиции на някои хора обричат писането им на халост. Все социализма им бил виновен,държавата била фалирала 3 пъти и други подобни дивотии. Само едно сравнение-два и кусур милиарда за американски боклуци-8бр./няма ги още/ Преди великата трансформация-около 500 бр. бойна авиация.

Костадин Чакъров беши вилик българин. Громеши турколюбцити и протурскоамриканската антибг пропаганда.

И прати сина си да работи милионер в загниваща Австрия не в Русия :):))

Дир-а, вие подигравате ли ни се? Какъв родолюбец може да е съветски лакей? Какви глупости пишете? Чакъров е абсолютно неграмотен икономически. И защо децата му са в чужбина? Хората бяха убивами и давани на прасетата тогава, за да могат такива нещастници да живеят ня софра.

арабите имат една приказка:един път излъжиш ли и 100 истини да ми кажеш,няма да ти повервям. това,че в белене са хранили прасетата с човешки трупове е лъжа. злобата изпреварва ума на човек. социализъъъмъ не е за нас. отвратително време. дано бъдещето ни е по-розово. като гледам тук как се пенявимЕ,не съм оптимист. глупостта не прощава на никого:ето пример за върховно тъпта му о мислене:"защо деца му са в учжина" или "защо не учат в москва" и т.н. нашаето историческо развитие е резултат от нашето колективно съзнание. то е едно при швейцарците, при нас е съвсем друго.днес сме отворени сами да решаваме съдбата си. от нас зависи

Доколкото ми е известно от популярната преса, синът Христо Чакъров, адвокат във Виена е собственик на дир.бг, заедно с Моника Станишева.

Чакъров няма син

гугъл знае по-добре

Лъжеш

Кой България бе, онази - 16-тата ли? И вместо да рипнат и да се отърват от тях завинаги, нас ни гонят, нас ни блокират и други работи с информацията, не тях!Всички простаци се поизпедепсаха, туриха костюми и с тъга си спомнят "непринудените" разговори с оня дребен селски хитрец, на когото дори и те се подиграваха стига да не ги засече някой от другарите им от УБО ! Защо никой нормален журналист не отиде да види кой ще влезе на "представянето" и дали е сигурен, че дошлите са чисти адепти на поетия официално европейски път? Съмнявам се. Още лелеят в сънищата си славните времена на държавните Волги, директорските огромни кабинети с белите и червените телефони и дълго нестихващите овации и клетви във вечна вярност под портретите в конгресната зала......

има ли значение...оная, бившата секретарка на Христов - министершата сега на право-Съдието изгони спецсъдиите от Сградата с големите лъвове /Съдебната палата/, и ХОП - заговори, че трябва да се намери Сега Сграда за бърократите от Евро-пейското Спец-правосъдие...еми те досега не са ли работели както трябва в друга сграда...това ми се навира в ушите, не ами в очите... Един нагаждач и заслепен по-малко или повече...

Това е ефект от нежната революция. Комунисти, ДС ченгета, доносници навсякъде. И медии, които ги възхваляват. А при нас прост хора, които вярват на всичко. Колко хубаво и колко умни били при Живков. А никой не отчита, че бяхме управлявани от хора без образование и с трудов стаж само в партията. Но какво да се прави: "Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект."(Теди Пратчет).

?

Ицо Хазарта може да показва среден пръст ...сигурно до десет може да брои...тоест така брои...

Реват неграмотните шумкари за онова време.. Реват, сълзи леят. Изядохте голямата софра, направихте си бази и ловни хижи в цялата страна, живеехте на гърба на народа.. Сега мъка, болка.. свърши. Плитък гроб! Добре, че се намери един да ви заравя и на плитко!

Най ценното, което остави Живков са хора с образование и умения, най големия капитал за една нация. За съжаление голяма част от тях вече не са България. А какви специалисти създадоха управляващите през последните 30 години?!

Ако съдим по това какво си написал и как си го написал не оставаме с впечатление, че Тодор Живков е оставил образована нация.

SU-152

България 2030: За последните 24 часа проверката на фактите установи, че имате 2 неправилни мисли. Тъй като през последните 3 месеца сте нямали неправилни мисли, вие няма да бъдете глобен финансово, но ще се наложи да присъствате 14 дена на "курс по правилно мислене". Имате право да обжалвате нашето решение пред Комисията по проверка на фактите към Министерството на правилното мислене.

Точно така прав си който има акъл образования и мозък в главата си моментално се изнася за напад никои нормален не ще да живее в руска кочина!

Гледал съм интервюта с него... начетен и хитър човек. Опитваше се с "прости и закачливи" думи да омаловажи режима на Живков. Обаче сериозно се издъни в едно интервю за катастрофата в Чернобил. Едва ли не нашата държава нищо не е знаела за случващото се тогава... Взе да мънка нещо там, да шикалкави... Лека му пръст и да почива в мир.

Познавах го бегло! Спорили се за обикновени неща- родителите ни са били съсед в Пд, баща ми бе хамалин, бивш тютюноработник, а майка ми шивачка и си допадахме. Живеехме в Кючук Париж.Изключително информиран човек, преследван от новосъздадената БСП.

“ баща ми бе хамалин, бивш тютюноработник, а майка ми шивачка и си допадахме” Това казва повече за нивото на високопоставените другари от каквито и да е книги.

Баща ти да не е бил папа? Я, ми обясни колко книги си написал и колко си прочел! Заради тикви,като теб сме на това дередже!

Ха БКП функционер до хамалин бивш тютюнев работник в Пловдив където комунистите разтрелват работници на първата стачка. И викаш тои беден репресиран от БСП а пък сина му милионер в Виена аиде бегаи от тука келеме лъжливо

Книгата няма да има никаква документална или културна стойност, а ще е най-обикновена комунистическа пропаганда. Представянето ѝ като шедьовър, в толкова пространна статия, както и възхваляването на людмила лудата, говори за психически проблеми.

Ако човек иска да коментира геополитиката без да олеква, трябва и такива книги да чете! В противен случай се получава коментар като вашия!

Галфоните, мутрите и либералните педали които управляват страната през последните 30 + години не могат да стъпят... не могат дори да доблежат Живков. 30 + години се краде от това, което Живков построи и остави. За дълговете да не говорим.

BajMihal

Кое остави Живков бе ахмак? Разрушена икономика, неработещи предприятия, които трябваше да се продават за по долар заради дълговете си? Кое точно остави Живков? половин магистрала? Източени пенсионни фондове... Като вземете да говорите наизуст...

Тодор Живков фалира държавата 3 пъти.Това остави , затова се наложи да се смени социализЪма с по-конкурентната пазарна икономика. Само в главата на необразовани малоумници държавата на ДС и Тодор Живков може да представлява някаква ценност.

Самия факт че руснаците го изритаха е достатачно зада се разбере каква "държава"е била НРБ ! Самия факт че БКП го изрита от редиците си говори само за себе си ! Самия факт че и БКП го съди и не можа да осъди е факта които говори и що за преход имахме

Ама бързо забравяме, я сега да си спомним кой през 1989 каза "СоциализЪма е недоносче"!

Календар