Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Посланикът на Южна Корея: Искам България да стане популярна дестинация за корейците

НА ФОКУС

Посланикът на Южна Корея: Искам България да стане популярна дестинация за корейците

Какво накара Н.ПР. Ли Хо-шик да напише книга за България и защо Созопол е любимото му място?

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не ти требат булгаристанци и за тоалетен сапун...бегайте от тех, жълтури, бегайте си на Изток и не се връщайте...

Туризъма е добро нещо.... Да заповядат. В Чехия са едни от добрите клиенти доста културни.

НЕ ни трябват корейци или китайци да се рзхождат из България !!! Ако ИМАТА много пари, може да дойдат до България, да им ДАДЕМ ЕКскурзовод, който да ги развежда из курортите на МОРЕТО. Да се возят с ТАКСИ за 15 лв / километър, да спят в ХОТЕЛ за 1000 евро( 2000 лева) на вечер. После да ги отидат в някое КАЗИНО, и там да ИЗХАРЧАТ 1-2 милиона долара.. И НАКРАЯ, след 1 седмица, да ги изпратим ОБРАТНО към Корея и Китай...

Кво мисли .Щото дупетатите продават де що има за центове!

Моля някой да каже - какаова е тая цопла неокъпана, Владимирова? Да съберем пари поне една по свястна пижама да и купим. Че срам!

И ако може да са като госпоиците от бляк пинк, а не набори и наборки.

Само погледни каква цопла предложихме от наша страна.

На Илиянцинше се бият с китайците

Добре се, толкова ли нямаше някой, който да обясни на Юлия, че в корейското посолство не се ходи облечен като на карнавал…..

При посланик не се ходи с розова блузка, през която си личи сутиенът.

Живея в чужбина със семуйството си и общуваме със семейства откъде ли не, но най - добрите ни приятели са корейско семейство. Много мили, сърдечни, внимателни, имаме много общи черти по отношение възпитание на децата. Строги, взискателни и т.н. Това, което е притеснително в Корея, е огромният стрес върху човека, дори върху децата от ранна детска възраст. На 5 г. вече трябва да са прочели 1000 книги, иначе се броят изостанали от връстниците. Пресата е огромна. Постоянно им се казва виж другия, трябва да си като него. Свекърите мъмрят снахата постоянно, упрекват я защо пуска климатика когат мъжът и не е у дома. От нея се очаква да им слугува и угажда. Йерархията в обществото е много силна. Масово имат по 1 дете, защото няма време и пари за второ. Чувството на срам е много силно при тях, оттук и самоубийствата. Треможността у индивида е много висока. Който може, гледа да иде в друга държава и най - вече в Европа заради по - нормалното темпо на живот и по - малката конкуренция.

Искат да те чукат затва

Аз пък желая вечна дружба със всички корейци.

По позата си личи, че се чувства недобре в неуместните дрехи, които е облякла. Жени, какво стана с вас?

Каква е връзката между посланика, Пее'ски, Сашо Сталийския и Вилето Сечкова?

Горкият човечец...Знаете ли какво ще причините на сънародниците си, поощрявайки ги да идват тук? Пренасочете ги към Гърция или Турция - тук нямат работа.

Със 700 лева минимална заплата, трудно ще им потръгне туризма със нас.

Абе и на южнокорейците не им е чиста работата. Предишната президентка я вкараха в пандиза за корупция. Щом главата е толкова вмирисана, какво остава за всичко друго?!

Що за глупост?

Юлия е подбрала аутфит, който акцентира върху гърдите й.

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СЕВЕРНА КОРЕЯ И ЮЖНА КОРЕЯ Е ЧЕ ЕДНАТА Е КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА ... ... А ДРУГАТА МАФИОТСКА ДИКТАТУРА .... ПАРИ ДА МИ ДАВАТ НЕ БИХ ЖИВЯЛ ТАМ. НЯКОЛКО МАФИЯ СЕМЕЙСТВА КОНТРОЛИРАТ ДАЖЕ КАК И КЪДЕ ПИКАЕТЕ .... https://en.wikipedia.org/wiki/Chaebol

Къде къде си е по-добре да те контролират едвам избрани безброй политици, чиновници и всякакви държавни служитеи и да си прехвърлят топката един на друг. Или пък урсули и борелчовци! Или пък да имаш мумия на ленин и димитров и да ходиш да им се кланяш! Дос та по-напред сме и никой не ни контролира!

Календар