Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Пиеса, поръчана от Сталин и написана на украински, е играна у нас през 1978-а

ПРЕЗ ОБЕКТИВА НА ВРЕМЕТО

Пиеса, поръчана от Сталин и написана на украински, е играна у нас през 1978-а

Камерата на Иван Григоров е запечатала на старозагорска сцена легендите Михаил Улянов и Василий Лановой

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Руските тролове дори статия за театър налазиха! я бягайте в лента ру бе тъпаци!

културен този человек Джугашвили бе! Като всеки чист руснак. Е, още дори самият Илич е написал една докладна записка, че това е човек, на когото не трябва да се вярва и е нестабилен, но карай там да върви каруцата. И балет е обичал, а най-много - балерините след спектакъла - толкова много, че ги е канил на частни представления в Кремъл този йерудит. Даоже е пращал самото страшилище Берия да му ги доведе, за да се наслади на изкуството. Направо "Девет месеца и половина", братче! Така ми прошепна едно пиленце, аз нищо лично.......Ето, и украинците обичал, всички обича, когато няма човек и проблем.

Нещо си се объркал, а балерините и то много младите са били страст на дедушка Калинин, а Сосо Джугашвили е обичал певиците и най-вече Вера Давидова!

КУРВИТЕ ОТ ДИРА МИ КАТО НЕ ИСКАТЕ КОМЕНТАРИ СПРЕТЕ ГИ БЕ ............................ МАМА ВИ ДЕЕБА МАЛОУМНА

Статията е пълна боза.

Филма си е нормален предвоенен. Ако забелязвате филма е произведен в Алма Ата и всички говорят на руски. Казват украинци. Е няма такова чудо, никой не различаваше украинци от руснаци преди десетина години. Байдън като чичо Сам, си мисли.че ще победи ако руснаците от Киев победят руснаците от Москва, но всъщност при всички положения ще победят руснаци, които ще го натикат в торбата.

Събитието е само повод да се кажат важни неща за размисъл, но коментарите са от прости хора. Не схващат

Колко сте повърхностен. Тъкмо обратното е, но за мислещи

Много некачествени снимки!

Побъркахте се с тая Украйна. Стига. По повод събитията от статията, т.е. въпросният театър. Само в т.н. днес Украйна Вермахтът е срещан с хляб и сол. По другите места с куршуми. Стига с тия......

Добре де и какво трябва д ами докаже това? Аз виждам следното: Ако Сталин беше такъв диктатор, какъвто ни го описвате всеки ден, нямаше да отговори на маршал Тимошенко по този начин - пиесата показва истината в армията и трябва ДС се борят с недостатъците, а щеше просто да прати автора в ГУЛАГ! Но, авторите много правилно ползват характера и лицето на Сталин, стенейки се да натъртят на “факта” за пиеса на украински език! Само така! Доказвайки един факт, използвате за достоверност истината от други (лъжи) факти!

Стига с тая Украйна бе

А кво ма, да пишем само за убийците руски ли?

некадърно и пристрастно писание от старание за политкоректност е станала неразбираема

Календар