Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Павел и Венци Венц влязоха в часа по интелектуална собственост в Класическата гимназия

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА

Павел и Венци Венц влязоха в часа по интелектуална собственост в Класическата гимназия

Уважението към изкуството показва колко цивилизовано е едно общество

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Тъпотията им нема да загине, ма главата ми поне да си почине. https://www.youtube.com/watch?v=5HCkDroWmio

Изтриха ме... Защо? Заки се занимава с право на интелектуалната собственост. Има едно голямо обаче... Защо един лекар, който ти спасява живота не получава процент от доходите, които получаваш след като е спасен живота ти, а децата ти също да му дават процент от доходите си, или един учител, че те е научил да смяташ или да пишеш, или пък в университета. Да бе, нали получават заплата... Може ли за едно и също нещо тези творци да получават пари, ако е концерт добре, ако е записана песен не им коства вече никакво усилие!

Заки се занимава с право на интелектуалната собственост. Има едно голямо обаче... Защо един лекар, който ти спасява живота не получава процент от доходите, които получаваш след като е спасен живота ти, а децата ти също да му дават процент от доходите си, или един учител, че те е научил да смяташ или да пишеш, или пък в университета. Да бе, нали получават заплата... Може ли за едно и също нещо тези творци да получават пари, ако е концерт добре, ако е записана песен не им коства вече никакво усилие!

хаха, тая мърла не се спира да търси къде да си продава продукта - в случая тези двамата убитаци.

Защо не извикахте и Хазарта?! Щеше да е по-добре и по-интересно за децата,а и нямаше да им се налага да гледат физиономиите на тези двамата.....бииииип.

Няма по-големи убитаци от тези двамата. Не им знам имената, но единия ходи облечен в жълто-кафяв цвят и носи каскет на главата по време на кастингите в "Гласът на България"! Та той така ми прилича на прегърбена хлебарка, че ми идва да хвана чехъла и да го запоките по телевизора ...

Абсолютни отвратяги са.

Тези двамата трябва да посетят някой от затворите,да поостанат там и да "намерят себе си","духовно и интелектуално".

Имам скромен въпрос: Колко е спечелил Ван Гог или наследниците му от картината му "Слънчогледи", която на последната й препродажба бе 65 млн. долара, ако не се лъжа? Не открадна ли нечий мъж и фирма АрМУТРиева?

Хубава е инициативата. Нека се знае, че свалянето на музика, филми, софтуер и др. торент "благинки" е кражба.

Добре, че са Мюзикаутор, за да убиват всеки опит за творчество.

кои всъщност са тези индивиди, и каква интелектуална собственост имат??

Отново лапачите ни облъчват, че трябва да плащаме за псевдо изкуството. Венци-Венц, Цинги-Цинг и други фейк изкуство-мейкъри да ходят да се застрелят в комплект с алчната пача Саня Армут-Алиева!

Не пиратството убива, а цената на билета, Алчни ненаяли! Когато правиш изкуство, за да ти платят, то се изражда в кич. Да творците, трябва да са възмездени, но знаете, че да убиеш един поет трябва да му дадеш квартира и храна. Та нека не се вайкат толкова. Да сътворят нещо и парите сами ще ги намерят чрез меце-НА ТИ. И да не дъвчат Брайан Адамс. Да си гледат техните формати.

Това с анцуга го засичам няколко пъти по улицата...Помислих, че е някакъв бездомник...

Какви са тия клети клоуни?

Тези двамата са толкова далеч от изкуството, че повече няма накъде

Затова са близоо до кича, както писа Буонароти.

ЗАЩО??? Щадете децата! Поне по израженията на лицата на учениците си личи, че разбират колко не са стока хората срещу тях (може би с изключение на Заки).

В България и още повече в Европа е имало изкуство и преди да се появят "авторските" права, които в случая с тези две лица са "сродни". Как са творили тези хора преди да се появят Армутлиева и Заки, направо се чудя.

големи палячовци. По родните им села, още круши щяяха да берат, деба и селняите утрепани

Единият се е накичил като натурален индианец след среща с белите...

Ма много симпатични тез момчета!

Тези двамата кака набързо махнаха брадите след клипа на Хазарта :)

Календар