Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Павел и Венци Венц влязоха в часа по интелектуална собственост в Класическата гимназия

ЗА АВТОРСКИТЕ ПРАВА

Павел и Венци Венц влязоха в часа по интелектуална собственост в Класическата гимназия

Уважението към изкуството показва колко цивилизовано е едно общество

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Тези двамата кака набързо махнаха брадите след клипа на Хазарта :)

Ма много симпатични тез момчета!

Единият се е накичил като натурален индианец след среща с белите...

големи палячовци. По родните им села, още круши щяяха да берат, деба и селняите утрепани

В България и още повече в Европа е имало изкуство и преди да се появят "авторските" права, които в случая с тези две лица са "сродни". Как са творили тези хора преди да се появят Армутлиева и Заки, направо се чудя.

ЗАЩО??? Щадете децата! Поне по израженията на лицата на учениците си личи, че разбират колко не са стока хората срещу тях (може би с изключение на Заки).

Тези двамата са толкова далеч от изкуството, че повече няма накъде

Какви са тия клети клоуни?

Това с анцуга го засичам няколко пъти по улицата...Помислих, че е някакъв бездомник...

Не пиратството убива, а цената на билета, Алчни ненаяли! Когато правиш изкуство, за да ти платят, то се изражда в кич. Да творците, трябва да са възмездени, но знаете, че да убиеш един поет трябва да му дадеш квартира и храна. Та нека не се вайкат толкова. Да сътворят нещо и парите сами ще ги намерят чрез меце-НА ТИ. И да не дъвчат Брайан Адамс. Да си гледат техните формати.

Отново лапачите ни облъчват, че трябва да плащаме за псевдо изкуството. Венци-Венц, Цинги-Цинг и други фейк изкуство-мейкъри да ходят да се застрелят в комплект с алчната пача Саня Армут-Алиева!

кои всъщност са тези индивиди, и каква интелектуална собственост имат??

Затова са близоо до кича, както писа Буонароти.

Добре, че са Мюзикаутор, за да убиват всеки опит за творчество.

Хубава е инициативата. Нека се знае, че свалянето на музика, филми, софтуер и др. торент "благинки" е кражба.

Имам скромен въпрос: Колко е спечелил Ван Гог или наследниците му от картината му "Слънчогледи", която на последната й препродажба бе 65 млн. долара, ако не се лъжа? Не открадна ли нечий мъж и фирма АрМУТРиева?

Тези двамата трябва да посетят някой от затворите,да поостанат там и да "намерят себе си","духовно и интелектуално".

Няма по-големи убитаци от тези двамата. Не им знам имената, но единия ходи облечен в жълто-кафяв цвят и носи каскет на главата по време на кастингите в "Гласът на България"! Та той така ми прилича на прегърбена хлебарка, че ми идва да хвана чехъла и да го запоките по телевизора ...

Защо не извикахте и Хазарта?! Щеше да е по-добре и по-интересно за децата,а и нямаше да им се налага да гледат физиономиите на тези двамата.....бииииип.

Абсолютни отвратяги са.

хаха, тая мърла не се спира да търси къде да си продава продукта - в случая тези двамата убитаци.

Заки се занимава с право на интелектуалната собственост. Има едно голямо обаче... Защо един лекар, който ти спасява живота не получава процент от доходите, които получаваш след като е спасен живота ти, а децата ти също да му дават процент от доходите си, или един учител, че те е научил да смяташ или да пишеш, или пък в университета. Да бе, нали получават заплата... Може ли за едно и също нещо тези творци да получават пари, ако е концерт добре, ако е записана песен не им коства вече никакво усилие!

Изтриха ме... Защо? Заки се занимава с право на интелектуалната собственост. Има едно голямо обаче... Защо един лекар, който ти спасява живота не получава процент от доходите, които получаваш след като е спасен живота ти, а децата ти също да му дават процент от доходите си, или един учител, че те е научил да смяташ или да пишеш, или пък в университета. Да бе, нали получават заплата... Може ли за едно и също нещо тези творци да получават пари, ако е концерт добре, ако е записана песен не им коства вече никакво усилие!

Тъпотията им нема да загине, ма главата ми поне да си почине. https://www.youtube.com/watch?v=5HCkDroWmio

Календар