Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Новата градска инсталация на мястото на мавзолея струва 100 000 лева

ГРАДСКИ КАЗУСИ

Новата градска инсталация на мястото на мавзолея струва 100 000 лева

Надписът "Между миналото, което е напът да се случи, и бъдещето, което вече е било", който ще бъде в Градската градина, е проект на Красимир Терзиев

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Да да баш за мавзолея ще си говорят след като вече поколения не са го и чували.

Каква творба, какви 5 лв. ?!? Това си е пладнешки обир!! Да визуализираш едно изречение, без значение какво е и какъв смисъл има, и това да се брои за нещо значимо, си е престъпление отвсякъде!!!

Материализирана простотия за ограничени хорица с претенции.Някой пак е направил парички.По-добре да бяха направили Мавзолей за Вожда и Учителя на народа Бойко,все някога ще потрябва.

"Напът", а? Мислех си, че това е само дирническа смешка... Явно ни управляват и вземат решения вместо нас зловещи неграмотници!

Ум да ти зайде... Най безумно изхарчените 100000 лв.

от Маслото с разшлякания анал и кравопосочна ориентация? Че прави разлика между предлог, съществително име и (несъществуващо) наречие ли?

сливи за смет и за глупост пари шмекерлък с политиката за да се вземат едни пари Това е само финансова идея.... И успя! за глупав кръг - 100000!

Едни гладуват, други пилеят .... Няма по-глупаво похарчени пари. Боклуци прости ....

Не предполагах, че и в "Импресио" ще ми изстрият коментара!!! Гнусно

Най-подходящата "инсталация" за София и въобще за американска колониална България е онова чугунено клекало-кенеф от артинсталацията на онзи чешкия скулптор от преди 7-8 години. А иначе е очевадно, че някое лакомо двукрако българско говедо е лапнало едни 98 000 лева, а с останалите 2 000 лева е построило тази простотия наречена "инсталация"!

Абе мавзолея си беше по-добре от тази "инсталация"...

Хахаха, добре де, само аз ли изпаднах в неистов смях след като прочетох "100 бона" и след това видях и снимките...охх, още се смея! Това е най-забавната пародия на държава, която може да съществува и както се вижда няма никакво значение кой е кмет, поп или даскал- всичко отдавна е загубено!

Само на мен ли ми напомня по шрифт, а и като послание, на плакат от соц манифестация? Цената няма да коментирам... :)))

Добре харчите народните пари, нещастници! Да не би да се потрудили да ги изработите, я!

Точно тази сутрин си мислех, колко прав е онзи скулптор и как ако БГ е нужник, София е дупката ... Тъжно, но реалистично.

Снощи гледах реклама за поредната дарителска кампания за дневен център за деца страдащи от автоимунни заболявания и други недъзи. Тази сутрин събрах поредните капачки и ги сложих в торбичката, за да ги пусна където трябва през уикенда. Какво излиза накрая? За истински значими каузи и линейки няма пари и трябва да даряваме и да събираме капачки, но за тая олигофрения са се намерили цели 100 бона? Нека да си припомним прословутата коледна украса на столицата и една друга подобна арт насирация дето беше разположена на един площад преди няколко месеца. Малоумни ли са тия дето работят в Отдел Култура на Столична община, корумпирани ли са не разбирам. Явно аз съм прост и не разбирам туй възвишено изкуство. Някои хора на длъжност обаче трябва да бъдат не само бити и евани ами и драни за подобни очеизвадни гаври и кражби от парите на данъкоплатеца. Като крадете поне се научете и го направете с финес бе, мекотели негодни!!!

1785 лв.на буква.

корумпета от близко и далеч са се обединили да източат и последният лев от бюджета и и от джоба на Българина , и един път захапали кокала ( ПАЧКИТЕ ) не ги пускат като пудела са , не само на на ниво общински съвети , но и рашков , василев , тъпото и ииии то май всички са в кюпа не се разпознават на снимки , не си спомнят , изтрити записи от камери , ТАКАВА НАГЛОСТ И НАХАЛСТВО НЕ БЯХМЕ ВИЖДАЛИ

Не, че нещо, ама "инсталацията" е мега цигания. Подобни екстравагантни "модерни" грозотии нямат място, в който и да е град, какво остава в близост до емблематични сгради, в архитектурния център на София. За цената мисля, че няма и смисъл да се коментира какво крадене е паднало. Новонормалните простоидиоти, редом с новия кмет, удрят тъпомера. То не бяха коледни украси с медузи, не бяха щуротии, сега и това. Предците ни са оставяли архитектурни паметници и произведения на изкуството, а ние оставяме след себе си безвкусни букви и изгъзици. Реалната цена на тази кретения е много под обявената за изпълнението. Добрата новина е, че и демонтажа ще е евтин и бърз, тъй като по същество нищо не е построено. Само трябва малко разум и да се премахне тази грозотия.

Календар