Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Неугасващата блондинка: Пет от най-великите превъплъщения на Мерилин Монро

МИТОВЕ, ЗВЕЗДИ, КИНО

Неугасващата блондинка: Пет от най-великите превъплъщения на Мерилин Монро

Преди 60 години на 4 август най-съблазнителната платинено руса жена в историята на поп културата напуска трагично този свят

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Лорелай Лий и Лорел са ...тиест тя беше и той е ЧИФУТИ. Еврейската курва Лорелай Монро уби едкн велик повек,какъвто бе Ирандецът и кръвен на Българите Траки Келт Трак Джон Ф.Кенеди! Кенеди бе един титан срещу еврейсмото американско насилие срешу Братски Виетнам!Всъщбост не Джон уби курвата,а курвата уби Джон ,а ореди това се опита да съсиое Великото му Ирландско антиеврейско семейство!

Ай стига с тия куpви бе, да ти eба и неугасващата блондинка. Само развращавате младото поколение, издигайки в култ подобни отпадъци.

Още една новина "промоция" за тъпият филм за психично-болна жена отдала се на разврата. Тъжна история, но любима на американската мазохистична публика. Те харесват чуждата трагедия, кара ги да се чувстват щастливи.

Като попитах кой харесва тази трътла?!?

Другаря Тодор Живков умира на 5.8 Марелин Монро на 4.8 Но за нея така па другото яче ,незабравими роли велика блондинка модел и т.н.Колко филма плебса в България е гледал с нея?И колко филма с другаря Живков?За томовете книги да не говорим.Така че другаря Живков има точно толкова принос към българската култура колкото и незабравимата Блондинка .

Има много по голям принос за културата!

Така е другаря Живков го гледахме 24/7 по телевизия и на всички прегледи преди всеки филм.А колко филма с незабравимата блондинка сте гледали - нула

Поредна поръчкова статия на тема колко велики са америконците

Катя Паскалева беше велика актриса. Особено в "Козият рог". "Козият рог" е един филм ,който разказва за тежкият избор на един достоен баща,непрежалил масовото изнасилване на жена си и нейното убийство,КОЙТО НЕ ПРОЩАВА СЛАБОУМИЕТО НА ДЪЩЕРЯ СИ ДА СЕ ОТДАДЕ НА ЕДИН ТУРЧИН ПОМАК и подпалва къщата,в която пребивават дъщеря му и кирливецът помияр. Познавах Катя Паскалева и веднъж й бях на гости в апартамента срещу Народен парк "Владимир Заимов" в София.

Филма е психо драма в която накрая обезвереният баща почна да хвърля камъни понеже го играе опечален .Гледах един със същият сюжет но вместо турци бели мечки И в него почти 2 часа не са говори само на финала няколко едносрични думи с неясно значение.А действието се развива някъде в Гренландия далече зад полярният кръг главният и единствен герой накрая и той изперка като бащата на Паскалева и почна дъ хвърля ледени блокове .

Календар