Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"На всеки километър" и "Капитан Петко войвода" останаха, а той си отиде тихо

ЛЕГЕНДИ НА BG ТЕАТЪРА, КИНОТО И ТЕЛЕВИЗИЯТА

"На всеки километър" и "Капитан Петко войвода" останаха, а той си отиде тихо

20 години от смъртта на бащата на тв сериала Неделчо Чернев

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Във филма "На всеки километър" единствените положителни герои са Каназирев и Велински. Ако е имало повече такива като тях сега българия щеше да е едно прекрасно място за живот.

Капитан Петко да остане, но На всеки километър за какво ни е? Тези, родените от червеното знаме още тровят България и не са на всеки километър, а на всеки сантиметър. Затова сме на опашката.

Няма значение, Кой от коя партия покрепя в България.. Всички трябва да гонят и убиват турци и араби и негри, Който не ги убива, е Предател, като поп Кръстьо и Стефан Стамболов и трябва да го утрепят, за да я има България. Преди няколко години, от партията СДС искаха Народното Събрание да каже че осъжда управлението на БКП- 1945-1990 г. НЕ знам какво ще осъждат там, но Това което направи Тодор Живков, през 1989 г, да изгони много от турците, беше добре за цяла България... И ако някой в България искат да кажат в Народното СЪбрания, че осъждат изгонването на башибозуците- турци, трябва да го утрепят както сме убивали други предатели.

Това което направи не Тодор Живков, а БКП с българските турци може да се окаже пагубно за бъдещето на България.

Светла им памет, и на двамата, но тук поводът е 20-годишнината от смъртта на Чернев, на 8-и януари 2000-та година / което не се отнася до Шарланджиев/

Поклон!

Пропускате Любомир Шарланджиев, който беше водещ режисьор във филма "На всеки километър"! Светла памет и на двамата режисьори!

Отговорихме ви.

Календар