Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Министър Тодоров: Уволнението на Морфов или Василев не е казус на Министерството на културата

ПОЗИЦИЯ

Министър Тодоров: Уволнението на Морфов или Василев не е казус на Министерството на културата

Темите за него като министър на културата, не е конфликтът около Народния театър, а проблемът за начина на финансирането в културния сектор като цяло

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Защо ли отново се опитва да прехвърли проблема на някой друг ? В казуса с Морфов, да се намеси съда, а този за недофинансирснето и смешните заплати на следващия министър ! Тогава, питам аз , за какъв чеп си там бе , г-син министър ?? Как беше онзи лаф , " аз не съм от тук и съм за малко ". Кога ли ще дойде читав човек с топки като кокосови орехи , а не със стафиди в гащите ?

Навремето в нашия град (по случайност можеби), направи- ха общински нужник до "Дома на културните дейци". Един зевзек обобщи:"Ей събраха всички лайна, на едно място"...

На кой кръстопът го намериха?

Направи го, нека се знае и дано понесе наказателна отговорност.

майка ти не е казус на министерството, глупак!

Всички се опитват да замаскират простотията на един режисьор с някакъв протест. Става въпрос за видеото, в което Морфов, казва, че отстранил артист, защото бил " гербаджийски боклук". Това е истинския проблем. Аз също отстранявам Морфов от моя културен живот. Не знам, дали е руски боклук но няма да отида на негово представление.

Аз повече те бих посетила спектакъл режисиран от хулигана Морфов и такъв в който играят подкрепящите го артисти. Филмите в които играя също вече не с ществуват за мен. С всеки изминат ден се показва, че с култура се занимават много некултурни хора. Започва се с някои министри и се завършва с доста известни артисти.

Добре се финансира пловдивското тарикатче! Ограби интелектуалната собственост на знаменити оперни артисти- направи врътката за записи в Щатите и естествено парите обираше той.Доста са ощетените! Ще започнем с тенора Румен Дойков...... Скоро ще публикувам всички материали свързани с обогатяването на културата на мин....... пардон, с министъра на културата.

Какво за Найден бе? Мишок такъв, долу лапите и се прибирах в дупката бързо!

Календар