Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Минало несвършено: Жената е всякога на власт и винаги се държи опозиционно

БЪЛГАРКАТА

Минало несвършено: Жената е всякога на власт и винаги се държи опозиционно

"Изгубената България" с намигване към дамите

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Пример за минало несвършено време: Всяка година на 1-ви май от училище ни водеха на манифестация на жълтите павета пред мавзолея на Георги Димитров...

Благодаря за статията. Много поучителна и вдъхновяваща е.

Минало бешело, сега гордите потомки на Райна Княгиня - прусачките на Балканите Райна княгиня и Мара Бунева са джендърки, лезбийки,истанбулски феминистки,кучкарки,коткарки, веганки ,мъжемразки,недоклатени истерички и нпо хрантутнички! Навремето българката е раждала деца по правилото- 1 за царя,2 за войската,3 за нивите и 4 женски за сватята,сега е с 3 брака от 6 различни мъже, половината ги е дала в дом,а тя гледа 10 кучета и 20 котарака!

Клара Цеткин и Розито ги няма в снимките срамота ! Феминизма без тях е все едно картина на микеланджело оплескана с ла..на ! Да не говорим че Барак Обама е последния мъжки феминист президент на Америка. ЦЦЦ ! Комунистите на запад накъдето са тръгфнали ние от там се връщаме.

Карл краде коралите на Клара, Клара краде кларинета на Карл! Шокиращи подробности за взаимоотношенията на Карл Маркс и Клара Цеткин четете само в DIR.bg!

за феминизма и комунягите, но не знам защо искате да ги има в статията. Тук иде реч за българската жена, а не - за еврейската. Ако не правите тази разлика, може би сте трол.

и признава, пък цветята се посвършиха нещо. И все пак, да не витаем във въздуха, че един ден бързо минава. Жени, за вас са нашите цветя, букети...Празнувайте, но знайте си все пак, че утре е...Девети. А сега отивам да сготвя нещо вкусно и да Я изненадам, не че не го правя редовно, ха-ха-ха. Вмчера Й почистих, а после ще мръдна да купя нещо по-сериозно към цветятя /обезателно ги иска живи!/. Абее, мъж-мечта! Дано отклони поглед за малко от екрана на телефона си...

само гледай да не прекалиш и да джендърясаш нещо... Или да минеш на другия бряг... Не се вживявай много в женски роли, или ако го правиш си давай сметка, че е наужким..

Не мога да разбера защо хората са толкова изненадани? В края на краищата, всяка година е едно и също нещо - елха на 31 декември, цветя на 8 март и гей на "Евровизия".

само дето резултатите от всичко това винаги са трагични... Вие да знаете някъде по света, в която и да е епоха, някой матриархат да е прокопсал? (...мълание...)

изобщо прочетохте ли статията?

че кой ти говори за матриархат???? И къде го видя прокопсалия патриархат - командоренето и говоренето е едно, а работата - съвсем друго, а в работата са жените - прочети статията. И в продължението на рода - също. Останалото са ордени, портрети и награди - ама то.......

защо не я показахте,бе?!

Календар