Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Любо Нейков: Българите, когато мразим, мразим, но когато обичаме, такава обич няма никъде

ТЕАТРАЛНИ ПРЕМИЕРИ

Любо Нейков: Българите, когато мразим, мразим, но когато обичаме, такава обич няма никъде

"Пиесата "Натюрморт със затлъстял племенник" на Русенския театър освен да забавлява и да разсмива публиката, ще зададе много въпроси. Защото подобни проблеми имат много хора и мисля, че на зрителите ще им е интересно и ще се замислят", казва известният комик

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Мда. А, ние какво обичаме? Яденето и пиенето.

Абсолютно клише. И невярно при това.

Любо, Така е във Вселената! Ама ти си го написал за реклама! Човек, на възраст си! Не,осъзна ли вече кое е нормално!

Вярно е! На такава обич, каквато получават Борисов и Пеевски, нито един политик в друга държава не може да се радва. Дори социологическите агенции твърдят, че ако сега се проведат избори резултата ще е същия. Е как няма да е същия, когато отново ще гласуват само платените гласоподаватели, а те са все едни и същии гласуват винаги по един и същ начин. Там промени не стават.

Глупости дрънка мазното прасе.

Да, само българите могат да мразят и да Убичат... Другите, всички са скандинавци... :)))) Бахти глупостите.

Търбух

Тоя ни сравни с ромите ха ха

Прав е Шиши! Българите сме малък, но изключително прост народ! И Любо, я кажи добре ли плащат да рекламираш боклуците и канцерогенни салами на "Народен"!

Едно време комедийни актьори като Калоянчев , Анастасов, Лолова , Мутафова, Вачков, Баш Майстора, Парцалев, Шкумбата (колоси до един) , и т.н. , докато не стигнахме до Попандов, Кънев , Мамалев , Лафазанов, Новоселска (леко ниво на долу, но все пак качество) и след тва си е...а мамата . как по време на цензура и комунизъм сме били способни да произвеждаме такива класика , а сега простотия -Рачковци , Нейковци , Лафазанов тотално е изпуснал топката - това е хумор за прости хора, толко банален и лишен от оригиналност...

Забравих и Тошко Колев да вметна и сигурно и други съм изпуснал в листа на колосите

Л.Нейков е пропуснал времето ,да афишира присъствие в пространството !!!! Страхът му да говори за "времето при Сл.Трифонов" показва "нагаждач","гол охлюв" ,"платен предател/информатор"........!?!?!?!?

Ако перифразираме класика - всички хора обичат еднакво, но мразят по свой собствен начин.Нас в последното ни бива толкова, че едва ли има някой, който да може първото.

Търбух

рядко противен човек

Календар