Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Космическата държава Асгардия - с герб, знаме, химн и интерес към творците

ЦИВИЛИЗАЦИЯТА

Космическата държава Асгардия - с герб, знаме, химн и интерес към творците

Според прогнозите на правителството й, през 2020-а "нацията" й ще наброява 1,5 милиона души

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Е , Асгардия си има Генерален Говерньор - г-н Руслан Ашурбейли …… , а все пак не мислите ли че за крал и кралица на Асгардия …. не трябва да бъдат поканени от него Принц Хари и принцеса МЕган ?!?!?!?!?!?

Милион и половина умножено на 100 = 150 милиона евра годишно! Ама хич даже не е зле!

Супер,предлагам и България да даде своя принос към космическото дело и развитието на Асгардия като командирова там около 800 000 до 1 млн. черни и миризливи "труженици" от извънземна раса,най вече от столипиново,факултета,хр.ботев,филиповци,красна поляна и други екзотични места и кътчета...ще са им супер полезни и със своето дело ще допринесат за усъвършенстването на Асгардия и хода им към едно ново ниво,дори не искаме нищо в замяна,бихме се радвали че сме дали своята лепта за това благородно дело!

Подигравате се вие, ама то в нашата държава и без това не вървят нещата. Май по добре ще е да ставаме инопланетяни.

и пак- дебили.

Е, щом основателят е от Азербайджан, всичко е ясно !!..

Чудесно, държава за образования елит, който мисли за изкуство и цифрова икономика. Кой ще върши скучните неща като почистване, ремонти на всичко това, ще сменя подлогите в болницата, ще готви храната, ще мие чиниите ... Бедните хора живеят простичко и общо взето се справят сами, но богатите живеят на широко и имат нужда от армия от "помощници". Този един милион ще имат нужда от поне 20 милиона помощници и цъ - за 20 години няма да бъдат създадени достатъчно напреднали роботи, за да се грижи за всичко - от чистенето на прозорците до пране на диваните.

Социални помощи ще има ли? ;)

Преброяване на лудите в световен мащаб.

Ех едно време за такива са идвали специално едни прекрасни мъже с бели престилки, които ги отвеждали в щастливата ферма докато се възстановят от делюзиите си. Ама в днешно време е на мода да се подхранват делюзийте на хората дори и когато се застрашава човешки живот. Чудно от къде ще намерят парите, ресурсите и технологиите за построяването на тази Асс-гардия?

а Ес.... Ас e карта първа и печели...с още три есса :-)

След приемането им в ООН, да съберат около 2 милиарда членове и тогава да придобият правата на няколкото велики сили да блокират резолюциите, но след проведен референдум с гражданите си.

вече си имат финансов министър евреин Леон Шпилски

Добре че хъба ни е готов и газовата борса стартира! Сега, след като сме напълно диверсифицирани ще им пуснем едно отклонение на тръбата и ще им транзитираме газта. Газ ще им трябва, а на совалката на Мъск ще вържем един бъблър за водородното гориво...

бъблър?

Всяка сериозна държава трябва да членува в НАТО! Ако не е в НАТО не може да ѝ се има доверие! Предлагаме им да се присъединят към евроатлантическата общност и по линия на кохезията, на която ние толкова много държим, да изградят истинска модерна армия по стандартите на НАТО, да се включат в мироопазващите операции на алианса и активно да инвестират в сигурност, като си закупуват модерно въоръжение, а като си устроят територия - да предоставят за съвместно ползване бази и логистичен център...да може да се включат в ПРО, да им се разположат крилати и безкрили ракети с ядрени бойни глави, които да им гарантират сигурността, понеже ядреното оръжие има възпиращ характер, стратегически, то и затова се наричат стратегически оръжия!

ще я присъединят към космическите сили на Фашта

миропомазващи, незнам...

Все си мислех, че пирамидите са ги строели само в миналото (къде далечно, къде по-близко), ама щом има такива идиоти...

не са идиоти... колкото по-нависоко си в пирамидата толкова повече ще изкяриш, щото под теб ще има повече народ.

Струва ми се, че нещо много са се разбързали тези от Асгардия. Първо – не са искали разрешение от македонците! Второ – не знаят какъв наем ще им определят за ползване на изконно македонска територия! И трето Асгардия не се ли пише с две „с“? (ASS-GARDIA) ;-)

шапшали

Трябва ли да знаем всеки луд с какво се занимава ?

Възрастни хора, пък с кви работи се занимават... Интересно кой им плаща масрафа ...

Нали пише - по 100 евро годишна такса, т.е 300 000 x 100 евро = 30 000 000 евро. Не е зле а?!

Единствената заплаха за Асгардия в геополитически и геокосмически план е Боколандия.

цифрова валута и скоро ще имат пирамида в космоса. Ще приемат и валутата Уанкоин

Да им предложим нашия банкянски за Президент! Това е шанса да се отървем от него.

Докато не се научим да правим "изкуствена" гравитация, едва ли ще може да прекарваме дълго време в космоса. Поне така си мисля аз.

Най-сериозния проблем в космоса не е гравитацията, а радиацията!

Е па прости ора колко щеш...

Все още има паспорти за Нарния!

...ли по-добре да загасим пожарите в Австралия? Не можем да се справим с проблемите на Земята, а сме тръгнали да се занимаваме с фантазии!

И какво си направил ти за да е така, там ли отиде да помагаш пари ли дари. Не разбира се , ама да си поврякаш.

ма можеше направо от Стар Трек да си земат саундтрака

Календар