Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Композиторът Андрю Лойд Уебър сравни с пияни шофьори хората, които отказват да се ваксинират

Композиторът Андрю Лойд Уебър сравни с пияни шофьори хората, които отказват да се ваксинират

По думите на Андрю Лойд Уебър тези хора оказват негативно въздействие върху "работата и живота" на останалите и излагат на риск правителствената "пътна карта" за излизане на Великобритания от локдауна

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

ПРОЧЕТЕТЕ И ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДИН ОТ ТИЯ, КОИТО НАРИЧАМЕ "ГОСПОДАРИ НА СВЕТА" - ХЕНРИ КИСИНДЖЪР И КОЙТО ИМА ПОНЕ ГРАМ МОЗЪК, ЩЕ МУ СВЕТНАТ "ЛАМПИТЕ" : Цитат: "Веднъж след като стадото приеме принудително задължително ваксиниране, играта приключва. Те ще приемат всичко - принудително кръводаряване или даряване на органи - за "общото благо". Контролирай умовете на овцете и ще контролираш стадото. Създателите на ваксини правят милиарди - печалбата е многократно голяма. Уредяваме стадото, докато то ни плаща за изтребващи услуги"... КОМЕНТАР: Да сте виждали милиардер умрял под поне 95 години ?! ДА, ОБЩЕСТВОТО НИ Е ЖЕРТВА НА ЗДРАВЕН ГЕНОЦИД !!! Болестите като бизнес, a страданието - като машина за доене на пари от хората... Лекарски грешки ли са това ?!! НЕ, ТОВА Е ЦЕНАТА НА ЖИВОТА В ЛЕВА И ЕВРО НА "ФИЛАНТРОПИТЕ". Филантропските практики на Гейтс & СИЕ са "жестоки" и "аморални" !! "Господарите на парите" сложиха ръка на Световната здравна организация и плащат за новия тоталитаризъм !! ОПОМНЕТЕ СЕ !!

Бащата на халтурата е лекар!?! Мухахаха!!!

да си гледа там котките

От снимката виждам сатанинска символика. няма нужда от коментар.

Това е "кукичката" оставена от реактора за наивници като тебе!

Айде моля, психясали сатанисти с жълти зъби и дегенератска същност да не ни преподавад морал.

На тия приказки, може да се хване някой с промит мозък в английско. Що не си гледа музиката, ще ръси акъл по медицински въпроси. То едно нещо като се повтори хиляди и десетки хиляди пъти вземе, че наистина стане истина, така ли?

Ми то същото важи и за такива примати като теб бе!

Този андрю да се боцка с каквото реши. Ваксините също може да си ги завре където реши.

Остава да въведем понятието "враг на народа", и то не заради извършени действия,а заради, да го кажем по новговор, "престъпмисъл". Такъв ни гласят, че "1984" на Оруел ще ни се стори забавачница...

Какво по-различно виждаш между това да те карат да се ваксинираш и да си измиеш ръцете?

Какво по-различно виждаш между това да те карат да си стреляш в главата и да си измиеш ръцете?

Сравняваш ваксинирането с разстрел. БРАВОС! Току що доказа, че Земята е плоска! П.С. Когато преди няколко века прогресивните хора са се опитвали да въведат личната хигиена като превантивна мярка срещу болести, такива като тебе са твърдели, че искат да ги разболеят и убият, защото видите ли човек като се изкъпе и се разболява.

Супер снимка сте избрали! Господинчото със знака на рогатия и лукавата усмивка! :)

Още като сравни и миенето на ръце с навнасянето на 100 химикала в телцето... Айнщайн си, сладур! На Уебър сериозно му пострада бизнесът, сега ще плямпа и хоро ще играе. Че цял театър има да спасява от определен фалит.

Календар