Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Касиел Ноа Ашер: 30 години културен геноцид, в НДК се правят дребни бакалски сметки

НА ФОКУС

Касиел Ноа Ашер: 30 години културен геноцид, в НДК се правят дребни бакалски сметки

По думите на актрисата театър "Азарян" се превръща от сцена на духовността в сцена за реалити формати и "търговски миш-маш"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Тази отначало бе Десислава Спасова, после се прекръсти на Деса Красова и започна да се съблича гола на сцената , уж да демонстрира "вътрешна свобода" а после се прекръсти с това име от родината на майка и. Евреите са изключително умна нация, но явно гена на бащата е дал отрицателно пагубно влияние!

Това Касиел българско име ли е? Мъжко или женско име е? Не разбирам какво общо има с българската култура ?

Най - накрая някой да каже истината! Дано се преборят артистите! Стига чалга в НДК! За тези години разни шефове крадоха, ненаядоха се! НДК трябва да си върне Културата, както и са нужни Културни директори, а не търгаши! Давайте деца и не се бойте! Браво!

За какво да се преборят, тикво?? Да ги хрантутим още за нищоправене?? Плащай със собствени пари

Тия актьори, като са толкова велики, че не можели да се занимават с "бакалски сметки", да вземат и да си издържат театъра, включително наема на сграда, сами. От продажба на билети и каквото друго намерят за добре. Поне да бяха благодарни за 30-годишното хрантутене с пари на данъкоплатците за дейности, от които никой не се интересува. Ако пък някой се интересува - той да ги финансира, и той да им търпи безкрайните искания, капризи и нахалство.

Защо се дава поле за изява на тази откачена некадърница, която е известна само с леко поведение и пикаене по сцената??? Колко театъра трябва да паразитират в-у джоба на мизерстващия и изчезващ физически бг данъкоплатец, за да може тази бездарница и останалите като неяда има от какво да живеят хич не зле??? Когато театър работи на загуба, значи работещите там не предлагат търсен продукт. За какво й е на държавата да плаща за некадърност, посредственост и нахалство на кликата??!

Това е реален конфликт на интереси! Малко ли театри има в София, че и театъра на Коко? НДК е с такива дългове, че пиявиците, които го доят трябва да бъдат изрязани.!

Редно е цялата държава да се вдигне и да добави данък "Театър", за да могат няколкото самозвани творци да "следват мечтите си." Нормалните хора на това му викат хоби. Аман вече. За децата няма спорт, няма детски градини ама за неизтрезняващите псввдоинтелектуалци пари трябва да се намерят. Едно време работех в заведение където се събираха такива "театрали" и знам какво представляват.

Каквито меценатите такива и артистите. Свинщина, курварлък и псевдо интелектуализъм. В момента, в който "артистите" са проститутки се стига до логичното изчерпване на интереса на публиката. Публиката за подобни "преживявания" си има порно сайтове, тик-ток и инстаграм. Но като гледам новият министър на културата няма да има проблем за публичният дом наречен Натфиз да оцелява и при тези меценати.

Десо слушай сега.... В нормалните държави министерствата на културата се грижат за културните ценности, а не за приходите на такива като теб. Правите нещо стойостно и публикта сама идва и има кинти. Правите някакви бози с народни пари и плачете.... Да си чувала байдън да спонсорира нещо на бродуей или в холивуд? Нали сте велики - стига плака ами си намери сериозна работа.....

Съжалявам да го кажа, но през последните десетилетия парите за т.н. култура в България отиват предимно за театър и кино, десетки милиони на година! Какво имаме като резултат срещу това? И ако в театъра има проблясъци, които се дължат на на налятите пари, а на таланта на хора, които дори не се облажват от тях, то милионите в киното падат в една бездънна яма без резултат!

Май не си наясно колко кинти вземат тъпите актьорчета за едно представление- да ти кажа- колкото теб за месец! Но все реват и все са пълни бездарници.

българите няма да хранят само пропадналите артисти...всеки който не желае да работи става артист. България се напълни с театри за деградирали "артисти"!

Точно тази ли порно играчка ще ми говори за кОлтура и за театри от които на повечето българи им се повръща....защото те са се превърнали в клубове за изпаднали "артисти"!

Мрете от глад ,алкохолизъм,трева и сифилис артисти и акт рисики ,не давам и 1лв. за вас.

Точно Деса Красова е една от причините за извращаването на българския театър. Рядко гадно създание

Крайно време е нашите театрали да разберат, че Министерство на културата не е Министерство на театъра. В Европа Министерство на културата почти не съществува, ако има то обхвата на този министерство е преди всичко съхраняването на исторически и културни ценности. Театри, опери и различните видове сценични представления са поставени в условия на активна конкурентна среда. Ако се правят спектакли и има зрители, които да ги гледат има пари, ако няма зрители няма пари. В БГ Министерство на културата е превърнато в столова на театралните "капацитети"

артисти, театри, професори има в България. Несъотносимо е към броя на населението.

Ама защо тази женица, която говори само за чукане, разврат, мъже които трябвало да са обрязани и да могат да се бият и всякакви перверзии се изживява като някакъв морален съдник. Та именно такива като нея превърнаха Бг театъра в порносцена, с елементи на наркомания, содомизъм и прочие.

Стига да имат зрители, които си плащат може да правят каквито решат представления. Иначе да представят извращения пред празни зали и да очакват да им се плаща от моите данъци не е ОК.

театърът УМРЯ, затлачен от тикток и подобен кич. сега ще кажете 'ама в америка го има' - има го само в големите и богати заради доларовия дълг градове. иначе и там е умрял.

Календар