Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Известни британски творци защитиха Джоан К. Роулинг в скандала с транссексуалните

ПОЛЕМИКА

Известни британски творци защитиха Джоан К. Роулинг в скандала с транссексуалните

"Роулинг е обект на вълна от обиди, които са израз на коварна, авторитарна и женомразка тенденция в социалните медии", написаха 58-те автори в отворено писмо

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не сте точни. Четох романа. Транссексуалният убиец е вече в затвора и е само фонова фигура - т.е. чудят се дали жертвата не е убита от него, но не е. Истинският/та убиец е друг. Така че ония само се заяждат - транссексуалният дори не е истински герой в романа, а се споменава между другото...

Тоалетната следва да се ползва от хора с еднакви полови органи, а не с еднаква нагласа мъж или жена! Тоест дори са си най-честния транссексуален и не поглеждаш жени, отиваш в мъжката тоалетна и си вършиш работата в писоара. Иначе ще се стигне до положение13 годишни момиченца да остават насаме с чичко, дето казва, че е лелка.

А не е ли по-лесно и вярно да се каже, че природата си е казала думата кой е мъж и кой жена, а другото са лигавщини?

tonk11

Еми така е. Нали ги защитаваше и даваше пари за каузите им. Е това е заслужила. Сега да разбере що другите хора не ги харесват. почнаха да и обясняват какво да пише или да не пише.

Не знам колко е вярно, но в един руски сайт се разпространяваше следното: Един мъж влезна в момичешката съблекалня на отбора по гимнастика и казал, че се чувства жена. На което един от бащите казал, че се чуства като феята на зъбките и му избил зъбите!

В САЩ книгите и са част от учебната програма от години. Критиците и да ходят да се шибат - по какъвто извратен начин изисква болният им мозък. Мъже с емоционални и сексуални проблеми, нямат място в женските тоалетни.

Баш тулупа да и даде БГ гражданство на Роулинг. В БГ ЛГБТ ултра пропагандата няма почва и не се толерира.

че има и свестни хора като Джоан Роулинг...Но вече се иска и смелост за подобна позиция....Браво!

В недалечното минало, преди около 20-30г., всички тези извращения на природата се наричаха болни. Болни от съответна болетс, в повечето случаи - хормонален дисбаланс. Сега го смятат за нормално. Питам: Ако беше нормално защо природата не им е дала възможност да се възпроизвеждат? Отговора е очебръкващ.

А преди малко повече време, хората са ги изгаряли на клада, защото са брали билки в гората... В природата има много организми, които са хермафродити и с различна полова принадлежност, от това което ти разбираш или не разбираш. Нещата не са за пилешки мозъци.

BajMihal

Явно не правиш разлика между хермафродити, хомосексуални и транссексуални. Да не говорим пък ако вклюим и хората с полова дисфория. И да, това са хора, които не са нормални (не са в нормата). В това няма нищо обидно, просто за тези хора трябва вместо да се смятат за нормални, да се предприеме подходящо хормонално/психологическо лечение.

V4Vendetta

С написаното сам доказваш, че твоят мозък е пилешки. Както е написал Бай Михал, явно не правиш разлика между хермафродит и цялата плеяда на ЛГБТИ. И никой не е тръгнал да ви изгаря или подобни. Вие се перчите с различието, искате повече права от нормалните хора. Да, защото както вече написах, вие сте грешка на природата. Можете ли да се размножавате? Не. Явно природата е намерила начин да намали населението на планетата. Произвеждайки повече неспособни да се размножават.

Транссексуален убиец,....невъзможно! Как може да насажда омраза към най-миролюбивите хора? Убиецът е препоръчително да бъде мъж/бял/, в извънредни ситуации-жена, възможно е да бъде дете, но транссексуален, в никакъв случай, за животно има колебания, защото защитниците на животни може да не са съгласни. Даже трябва да се направи и следващата логича стъпка. мъж ли е, бял ли е, значи е убиец. Точка.

Рязко ми стана много симпатична!

Роулинг е жена на място.

вечер, около градските тоалетни, както едно време. Сега ги бутат да са каймака на обществото.

... женомразка тенденция в социалните медии.... Какво общо имат обратните, извратените и трансексуалните с жените?!!

Общото е че както писа Роулинг като ти влезе един брадат в женската тоалетна и вече нищо не можеш направиш ( в UK) . Щото ако викнеш полиция този казва аз днес се чувствам жена!?! Така един извратеняга осъден за изнасилване се обяви за жена и беше пратен в женски затвор където незабавно изнасили още две жени! ( Това в UK).

Календар