Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Хайнрих Хофман - личният фотограф на Хитлер, го запознава със 17-годишната Ева Браун

ФОТОГРАФИТЕ НА ДИКТАТОРИТЕ

Хайнрих Хофман - личният фотограф на Хитлер, го запознава със 17-годишната Ева Браун

Бъдещият фюрер репетирал пред обектива му поведението си по време на своите речи

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

е първия световен лидер който открито говори за световния юдо-масонски заговор, в речта си по повод т.н. лекаско дело - дело срещу лекарите-еврей, започнато след като убиват защитника на Сталин Град - Жданов втория световен лидер говорил открито за юдо-масонския заговор е Кенеди (който е евреин) - 2 и положина месеца след тази реч го убиват и ето ни днес вече имаме световна пандемия от която никой не умира, организирана ни от юдо-масонските фондации

Кенеди е евреин колкото ти си трамвай . И още Кенеди го убива мафията защото баща му е имал общ нелегален бизнес с подземния свят а брат му Роберт като прокурор им е обявил война .Кенеди също е имал и обща любовница с голям мафиот така че сериозни причини

известен на света като Зигмунд Фройд е бил личен приятел на Хитлер Хитлер даже му подарява една от картините си След присъединяването на Австрия, СС арестува Фройд Химлер освобождава Фройд по лична заповед от Хитлер и не само го освобождава но му позволява да продължи да практикува евреина Хуго Бос, дизайнира и до есента на 1942 шие униформите на СС Хитлер има доста странни връзки с евреите за човек който е искал да ги изтреби Хитлер НИТО ВЕДНЪЖ, НИКЪДЕ и НИКОГА не е казвал че евреите трябва да се изтребят !!!

Ебати идиота си!

добре де как така е правил антиеврейска пропаганда а любимата му и винаги вярна до гроб е еврейката Ева Браун

Те не са ли споминаха? А снимките са велики! Дори и Чаплин не може го изиграе по-убаво! Клоун, братче, та дрънка, пустата му откачалка, но коства 60 милиона жертви, мамката му де...!

Еврейката Ева Браун била в прокурорска възраст. Чичо Ади Шикългрубер е нарушил няколко арийски закона едновременно.

На третата снимка се вижда част от грандиозния митинг на една партия. Хайде, днешните "протестъри" да съберат една стотна от хората на снимката. Тогава да заслужат нашето доверие. Държи ли ви, "протестъри"?

Не пожелавай нещо, без да мислиш, защото може да те стигне!

Ето откъде вашият тиквен вожд е взел идеята за Шехерезадник ТВ. И Хитлер е имал своята си Севда. В нашия случай тя го е запознала с мис Гащи.

Календар