Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Фотографът Алексей Титаренко: Войната създава омраза между приятелски настроени хора

ОБРАЗИ И ГРАДОВЕ

Фотографът Алексей Титаренко: Войната създава омраза между приятелски настроени хора

Титаренко е в България, за да представи изложбата си "Град на сенките" в Националната художествена галерия

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Просто е Няма Украйна няма проблем !! А ЗА БГ че то одавна нама БГ !!!

Хайде и един коментар по темата все пак.. допадат ми фотографиите. Определено са по темата "Град и сенки"

тогава се разбира дали наистина има приятелство, или е само привидно, стига се до приятелите са си приятели, но сиренето (и газа) са с пари.

Здравейте! Търсим да назначим склададжии за склад с руски муниции в Новорусия. Работата е сезонна, подходяща за хора с добри физически способности. Ние предлагаме работа в динамичен екип, осигурена квартира непосредствено до склада и много добро заплащане. Работата е свързана с товарене и разтоварване на снаряди, ракети и контейнери с горива, заплаща се месечно. Надниците могат да достигат до 2000-2500 рубли на ден, всичко зависи от това дали склада няма да изгори до края на месеца.

Украйна ли нападна вероломно Русия, или руските лайна избиха мирно население бе руски гад ? Чупката в Коптора от който изпълзя ! Добър вечер, сега ЧЕТИ НА ГЛАС Русия е едно голямо нищожно нищожество с претенции и грандоманщина, населено с полудиви гладни варвари пияници През лятото ята комари, през зимата бели мечки Ако Сибир имаше някакво значение, братята китайци отдавна да са го населили и засадили с култура, ориз и зеленчуци Обаче никой не иска да рине кал до кръста и да преяжда с мензис от есетра на Байкал В цяла Якутия, която е колкото четири Франции живеят 400 хиляди нещастници, колкото Люлин и Младост взети заедно, обаче са разпръснати по села и паланки на разстояния колкото от София до Виена Разстоянията между тъпанарите са толкова големи, че телефонните разговори са с марсианско забавяне от 15 минути Например ако някой местен реши да си търси жена, различна от сестра му и братовчедките, трябва да се запише космонавт През зимата -65С и земята е замръзнала Няма чукчи, който да копа залежи Чукча копа дупки Дупчи леда и лови риба Затова рудата копат каторжници Превоза е толкова скъп, че докато го превозят по БАМ, става непродаваем През лятото - блата и комари Иди копай Нещастни пияни варвари

Плевнелиев , ти ли си братче ? Иво Инджев .

Украинците от АЗОВ изклаха бая приятелски деца в Донбас за 8 години .

ДА ГО ДУХА !

Календар