Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Емил Йотовски: За 30 г. сме намалели с около 2 млн., това е вид убийство пред отворените ни очи

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Емил Йотовски: За 30 г. сме намалели с около 2 млн., това е вид убийство пред отворените ни очи

Книгата ми е предупреждение за онези 99.9% които не са добре дошли в бъдещето и предупреждение за пътя, по който ни водят, казва писателят за "Технология на унищожението"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Колко трябва да си глупав, за да вадиш заключение за цялата цивилизация от емиграцията и намалената раждаемост в една малка и бедна държава?! Ама много!!! Населението на големите западни държави се увеличава! Явно наистина математиката на този е базирана на морала му! Или липсата на такъв! И най-вече на посредственото му малко мозъче!

Глупости на малоумент психопат. Моралът бил като математиката?! Само това е достатъчно. Глупак. Явно, колкото и книги да прочете и напише глупакът, си остава глупак. Повторението на думата се опитва отчаяно, морално или не, да са изобрази количеството глупост!

Поздравления за умното интервю! Браво на Галина Чолакова! Факти и само факти. Най-важният извод на Емил Йотовски: Бъдеще има! Въпреки "Технологията на унищожение" има оптимизъм! И се чудят как да оцапат Йотовски, да го смачкат, понеже разкрива обективната истина! Йотовски дава НЕ изкривена информация = пропаганда, а дава на ближните си - обективната реална информация, за да може човеците да взимат НАЙ-ПРАВИЛНИТЕ решения, за бъдещето на децата ни! Това е отговорността на истинският Писателят! Ако позволите едно сравнение, понеже контраста е много ярък и силен ... За разлика от Георги Господинов: Бъдеще няма, утре няма! Затова ни праща във "Времеубежище" на миналото, има песимизъм! И се чудят как да го величаят, понеже изкривява обективната истина = пропаганда! Господинов насажда отчаяние, което устройва неолибералите, и те го рекламират бурно. ... Цитат от интервюто с Йотовски: "Бъдеще има! Колкото до това къде ще сме ние - вече има доста очертани отговори. Аз и вие ще сме никъде. Тоест, нямаме билет за бъдещето или нека го кажа така - ТОЗИ, КОЙТО СИ Е ВЪОБРАЗИЛ, ЧЕ РАЗДАВА БИЛЕТИ ЗА БЪДЕЩЕТО, не ни е предвидил! Книгата ми е предупреждение за онези 99.9% които не са добре дошли в бъдещето и предупреждение за пътя, по който ни водят."

правилно или вярно решение човек се нуждае от точната базова информация. Когато основата е изкривена няма как изводите да са точни." Най-обичам автори, които цитират правилно (вж. напр. "Психология на глупостта"), а още в заглавието доказват, че не разбират цитираното, не познават смисъла му и не го прилагат. Както бе вече отбелязано, населението ни в момента е 4,8 млн. (вж., ама внимателничко, НСИ). Намаляло е не с "около 2 млн.", тоест с 22%, а с повече от 4 млн. С близо 45%!

В основата на всяка сложна система от връзки, обикновено стои нещо просто. Според Ричард Улф, професор по икономика от Харвард, капитала има един съществен структурен проблем. Намалявайки непрекъснато разходите за труд, което капитала иска, се свива потреблението, което капитала не иска. Как се решава проблема? Отнетите от работниците пари от работно възнаграждение се вкарват в банките , които са също на капитала и им се продават обратно на тези същите работници под формата на кредити срещу лихва. Така се създават робски и феодални зависимости, които пък съсипват капитала в неговата обществено-социална същност.

Ами намалели сме, че такъв е планът шорошки! И реализацията му започна с антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989 г. и свалянето на бай Тошо от другарите основатели на БСП = Българската соросоидна партия, които де факто унищожиха БКП, пък се пишат за нейни наследници! И червените бабички, че и други малоумници гласуват за тях, демек за своите унищожители!

Щом плюе срещу запада е путинист хибридния.

Защо тъпите хорица пишат книги? "Убитите" хора са в гадния Запад! Не са убити! Избягали са от тъпите хора, които пишат книги и "правят" икономиката!

размишления на отпочинали главички. Първо, фактите. Не сме намалели с "около 2 млн.", а с 4,3 млн. Населението на България в момента е 4,8 млн. Фундаментална разлика, която променя оставащото ни време. Темповете на промените. Второ, какво правим? Уот маст уи ду? Какво и как да променим? Никаква идея, което автоматично умножава по нула и останалото.

И фъфлещият писател/шоумен Дилов-син скоро обясни в интервю, че българите не са живели никога по-добре от сега...Аман от коктейлни лизачи, да излезнат на улицата, да погледат как изглеждат преобладаващата част от кората, и да спрат да плещят глупости...

Не! Това е евро атлантически геноцид!

Еми нормално. Като държат цял народ затворен 45 години и после се отворят границите нормално една част да емигрира. Като цяло българите по света са около 15 милиона.

Много е забавно как мозъчния капацитет на жълтопаветните изроди стига само за нападка в стил "този е човек на Путин". Жалка паплач безполезни твари. Евроатлантиците са еквивалента на продажните чорбаджии през турското робство.

Друго си е да кажеш демокрацията е виновна за всичко и да изпаднеш в тих оргазъм. Само че е хубаво най-малкото да помислиш какъв е другият вариант и как е там. Понеже като се огледаш по надалече в пространството и във времето назад ще видиш колко са сбъркани всички тези псевдоинтелектуални тъпотии.

Хубав въпрос. Най-просто си личи къде я има, когато се вижда че има друго мнение, вижда се отдалече и не се ходи на съд за него. Ето например и двамата с теб сме на различно мнение тотално и никой от нас не се притеснява да си каже неговото.

Нищо, всичко излишно, арогантно, просто и саморазрушително заслужава да страда и изчезне! Така една малка, но прекрасна територия ще се засели отново с подходящи хора, защо да не я изтъргуваме ,един Нов Израел би бил чудесен, а накъде може да си направят една ивица Газа и там да набутат наште неинтегриращи се братя от онова , алкохолното включване, с дъх на ром.

Така е приятелю, заедно ще го направим!

Прав е човека ! От така наречената политическа класа , стремежа им е да унищожат България и българите а последния да пусне химна за сбогом и да тръшне вратата.

От псевдоинтелектуални, високопарни и гръмко-тенденциозни глупости. И пропаганда не беше ли когато се хвърлят в пространството някакви твърдения с претенции да са абсолютната истина без обосновка, без анализ и без разсъждения? Хората не мислели, ама човешкия интелект вреден... Ми браво бе! Гений! Добре че са такива като този да слагат "мисли" в разни празни тикви.

Отрицателният прираст започва през комунизма. Фактите са следните: през 1944 г. комунистите заварват рекордно висок прираст на население. През цялото време на комунизма този прираст бавно става по-слаб, а към края на комунизма, през 80-те, той вече е отрицателен. Така, че благодарете на комунистите, обърнаха тенденцията.

Това може да го напише само голям глупак. Глупака който забрави какво е било преди комунизма и как стана богато угоен при комунизма.

то ако има 2 милиона българи изобщо по целия свят пак ще е добре... а в бълхарията не са намалели ами почти не са останали

Това психически стабилен човек ли е?

Несъмнено е психически стабилен. Перфектно отразява това, което се случва и всеки философски въпрос е изключително точно коментиран. Обобщенията му абсолютно отразяват както частните явления, така и общитеим характеристики. Т.е. са верни. Днес внушенията са в такава степен пагубни, че обикновените хора са превърнати в емулсия, която се меси като пластелин. Но! Но там някъде има останали здрави структури на съзнанието, които ще рекристализират, давайки обрат на процеса на деструкция в процес на конструкция. Именно представител на здравите структури е авторът, за когото е статията. Дори за мен е чуудващо, че мненията ни съвпадат по идеите, които статията е извадила от книгата му. А глупостта винаги е била проблем...

Йотовски е хибридка на Русия.

Само се питам: тези, за които основно би следвало да е предназначена тази книга (а именно, младите хора), дали ще отделят по 5 минути на ден за четене?! Много ме съмнява. Носовете им са в тик-ток, инстаграм, порно-сайтове и безкрайни интригантски чатове помежду им. Останалите, 45+, вероятно ще я прочетем. Но и да не я прочетем, сме наясно, че ние някак ще добутаме криво-ляво оставащия ни живот, обаче младите - те вече са набутани в смазаните месомелачки и се въртят в тях, без да осъзнават абсолютно нищо! Ще бъдат смлени, това им е съдбата, за съжаление. И нищо не е в състояние да ги събуди - нито родителите, нито книги, нито филми. Те ядат, пият, пушат и гледат само и единствено ЗОБ!

Не трябва и пет секунди да отделят за подобни отпадъци.

Баща му на Емил ходи из женския пазар през деня и краде домати в широките си ръкави, много изкусен крадец е.

Такова е и възпитанието на Емил.

Елементарен въпрос : в коя епоха повечето хора не са били финансово притиснати , че това което пише да е нещо ново и заговор? Средновековният крепостен, раята в османската империя, масовият дребен селянин като Пурко от Господин за един ден или социалистическия колхозник със заплата 40 стотинки на ден , те са направо в роби в сравнение със съвременния човек.

панелка у Люлин 200к €, а заплата 1500-2500 лв. ?!!! Това не е съвместимо със робство дори...и го има само във България.

Емил е некадърен писател, сега играе роля на пропагандатор на Путин, част от хибридната му война.

Руска подметка.

Не го четете тоя, само ще съжалявате, нищо не казва. Сега само му лъскат имиджа, защото руското посолство го лансира.

Емил е психиатър по професия, но сега по-скоро е психопат.

Емил е от скоро назначен на заплата при Митрофанова, че беше я закъсал доста финансово.

Баща му даже крадеше домати от женскяи пазар.

Книгата достъпна ли е он-лайн? За тези, които живеят в чужбина ще е от полза.

Системата на управление у нас и европа, създадена и урправлявана от англосаксонската наркопедофилска масонска сатанинска олигархия на ротшилд и рокфелер, се проваля. Тая античовешка олигархия няма бъдеще, органите на децата от усрайна по никакъв начин няма да им помогнат, пролятата кръв на християните те заместват с печатането на зелени знаци, които станаха повече от листата на тополите по света. А у нас една галицина, краварка вече нарежда служебно правителство, леле какво ни чака???? Нашите доказани мафиоти от времето на мургавия европеец един пробит долар трябва да се изправят пред народен съд за измяна на клетвата дадена от тях пред народа..

Автора на книгата просто развива теории, но дори и да обяснява вярно ситуацията, това не е достатъчно. Важно е как може да се реши проблема. И тук вече аз влизам в играта. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Уважаеми г-н Йотовски, Благодаря ви, че споделяте някои истини, които са обществена тайна. За съжаление изглежда, че не оставяте никакво място за надежда за оцеляването ни не само като вид. Но, ако сме честни към себе си, е необходимо да погледнам истината непредубедено и в цялост. За щастие има светлина в тунела и тя винаги е съществувала. Не сме не само физически, но и духовни същества. Нашият Създател, Който много ни обича, ни е дал свододна воля и ние трагично сме я използували в наша вреда, разбунтували сме се срещу Него и продължаваме да Му се противопоставяме и да си причиняваме страдания. Но, Той все така ни обича и е предвидил Път за сдобрението ни, за възстановяване на хармоничните ни отношения с Него. Този единствен Път е Исус Христос. Историята на човечеството и личният опит на много Негови последователи са доказали това. Бъдете здрав и осмислете нещата в пълната им същност.

Не сме намаляли Емчо. В чужбина сме. Не бой се! Ще се приберем скоро!

Като слушаме изпълнява законите издадени от Душманите на народа ще намаляваме още повече логичнно

Кои са душманите обаче, досега са русофилите и комунистите.

хората дето правят закона чети внимателно и мисли кой прави закона

Като гледам май в Европа единствено ненамаляваща държава със собствен прираст е Русия. Всички русофоби зачезват.

Не съм го чел и не знам за него, но съдейки по това, че почти всеки коментар по-долу го плюе че бил платен агент на Путин, без да възразява нещо по същество, ясно показва че е бръкнал дълбоко на либералната пропаганда и козяшките тролове.

Скоро са го наели на заплата при Митрофанова и му лъскат имиджа.

И откъде такава информация, в руското посолство ли работите?

От 1989г. до 2022г. в България имаше следните руски правителства след като Русия направи партийния преврат в БКП и свали Тодор Живков: 1. Правителство на руския гражданин Андрей Луканов. 2. Правителство на Димитър Попов. 3. Правителство на Любен Беров. 4. Правителство на Жан Виденов. 5. Правителство на Стефан Софиянски. 6. Правителство на Симеон Сакскобурготски. 7. Правителство на Сергей Станишев. 8. Правителство на Пламен Орешарски. 9. Правителство на Бойко Борисов. Всички до един агенти на КГБ и Русия. Целият преход на България се контролираше от Русия. ЕС нямаше почти никакво участие. Тогава защо България е на този хал?

Русия и агентите и тук сринаха родината ни.

Преходът на България се управляваше от Русия.

Сам си отговаряш, сам си слагаш плюсчета?

За какви дебили ги пишеш тия глупости?! Руските според теб правителства, ни вкараха в ЕС и НАТО, а не в РФ! И точно защото ни вкараха в ЕС и НАТО и то с измама и принуда, съсипаха България. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Не ни представяйте мнение на един психически нездрав човек.Няма нужда.

Емил е лекар психолог по професия, а в момента се е бъгнал и е психопат.Личи му по лицето, вижте го само.

никой не е убит. Хората са навън по света.

Йотовски е от комунистическа номенклатурна фамилия, а сега руснаците са го купили.Дядо му краде по пазарите на София.

Емил е Путинист, платен агент на Русия, няма какво да ни го пробутвате.

Kalin

Не сме намлели а сме си изнесли от БГ и сега децата които се раждат на тези са в статистиката на други държави

Когато мозъка ти е глиджосан от путинска пропаганда, да пишеш за вредите от някаква пропаганда, каквато и да е, е нелепо!? Това, че сме българите сме се стопили с два милиона също е измислица! Никой не смята заминалите няколко милиона в чужбина след 1989 година, както и техните 1-2 поколения вече!?!? Това не е книга , именно пропаганда!!!

Ми той Путин до голяма степен е от тия за които пише автора.

Нещо пак не допускате коментари!

Разкарайте това куче на каишка на Путин.

Календар