Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Джесика Частейн в Сан Себастиан: В САЩ вече третират жените в медиите и киното различно

ЖЕНИТЕ В КИНОТО

Джесика Частейн в Сан Себастиан: В САЩ вече третират жените в медиите и киното различно

"Отношението към жените твърде често е било несправедливо, защото винаги е имало интерес към външността им, към съблазнителната им сила, но не и към това, което са направили или казали", допълни Частейн в Сан Себастиан

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Лицемерно е да си против женската вродена сила да съблазнява и да се харесва и същевременно да си се наглсаила по всички превила, така за да направиш точно такова впечатление- на хубава и да, съблазнителна жена. Щом не искате да ви харесват, защото сте хубави и жени, носете се грозно и крийте половите си белези. Да кажем, както мюсюлманките, под чаршафи и фереджета. И тогава НАИСТИНА ще ви оценяват само по ума, делата и думите. И, не не съм мъж, нормална жена съм, хетеросексуална. Просто мразя лицемерието.

"От десет години съм в занаята и мога да ви уверя, че разликата е огромна", отбелязва актрисата, приветствайки факта, че тази година водещи награди на "Оскар"-ите и на кинофестивалите "Сънданс" и в Кан и Венеция, са присъдени на режисьорки." - според мен всяка разумна жена би се сетила, че има голяма вероятност това да са подаръчни награди в индустрията, именно зареди това постоянно чувство за неоцененост на жените. Аз спрях да гледам холивудско кино от няколко години. Смятам, че нещата в това кино са прекалено тенденциозни - сюжети, награди... всичко.

Календар