Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Две екоактивистки заляха със супа бронираното стъкло, защитаващо "Мона Лиза" в Лувъра

СКАНДАЛИ

Две екоактивистки заляха със супа бронираното стъкло, защитаващо "Мона Лиза" в Лувъра

Отговорността за вандалския акт бе поета от екоорганизация, наречена Riposte Alimentaire ("Хранителна съпротива")

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Точното заглавие е: Две психично болни лица заляха със супа бронираното стъкло, защитаващо ,,Мона Лиза" в Лувъра.

Повечето от тия активистки са ненормални. Да бдим.

Виждала съм картината преди години, без предпазни стъкла и тн. Особено чувство е да стоиш и я гледаш на живо. Тя е мъничка, може би 50-60 см на 40...някъде. За стойност - днес струва стотици милиони. От най-скъпите картини, дори безценна. Защото няма да се продаде на никого. Интересно как парите нямат стойност в случая. А иначе - тъп вандализъм! Няма смисъл да го правят.

защо всички еко-активистки, феминистки и тд са от грозни по-грозни? ако обърнем причината и следствието - става ясно що си нямат друга работа освен да правят золуми

Няма кой да ги е.. и те са раздразнени и озлобени. Трябва да го изливат напрежението по някакъв начин. Да ги набара някой с големия да видиш как ще спрат да мислят за глупости.

Правилно са направили! Храна трябва да има за всички, а не едно яйце в супера да гони лев, а литър мляко четири лева. Тея капиталисти се забравиха!

Иди на село и си произвеждай.

Обикновени дрогирани отрепки.

дефакто е първият портрет на ...джендър ! .

i клитора да им отстранят - пак ще им е малко!

Не ми харесва формата им на протест, но явно е начин така исканията на редовите французи да бъдат чути! В момента се води геноцид срещу земеделието и животновъдството в Европа. Понеже кравите и свинете много пърдят и влияат на климата! Тотално изтрещелите урунгели - рептили в Давос и в ЕП взеха да обявяват, че земеделието и коленето на жовотни било вредно и т.н. Ми яжте слънчеви лъчи и пийте вятър тогава! Холандските фермери вече втора година протестират, но никой не отразява. В отговор им запорираха бизнеса, сметките. Сега френските и немските са наред! ЕС потъва, а ние се бутаме да влизаме в потъващ кораб!

Мръсни хомофобки и расистки, да обиждат гея Леонардо.

Да ги осъдят на няколко милиона тези кукуфелници.

Две прасета в музея !!!

Шило

Тъпотия. Какви са исканията им? Какво разбират под екологична и устойчива храна? Или квото и да е там? Поредните откачалки.

скакауци, печени

Подкрепям двете активистки. Всяко създадено творение трябва в някакъв момент да се поругае или унищожи, за да се отвори място за ново, така като всеки човек трябва да умре, за да се роди нов. Иначе ако тази страст я прехвърлят и в спалнята, направо да идват вкъщи и да не си губят времето с Мона Лиза :)

ашколсун, братчет! "Всяко създадено творение трябва в някакъв момент да се поругае..." - навремето като по-млад кога гонех ученичките и аз им казвах същото ;-) не може станала 9-10 клас, циците напращели като тикви, зърната като асансьорни бутони, пуснала ги да пасат на воля без сутиен, и после да ми се прави на: "пазя се за БМВ и 3-етажна къща" ;-)

при сегашните цени на строителните матрияли, докато не се махне строителната мафия, няма как да се осигурят такива къщи на всички желаещи

Нашенските "екоактивистки" са същите боклуци! Пере ги сачмата, че две не виждат!

Истинските активистки ходят по голи цици, тия са някакви ментета.

екоталибанки ? или екохунвейбинки ? джендърската културна революция е забележителна с варварството си :) ! изберете сами !

Защо в знак на протест не започнаха да ядат ла.на на публично място,а са тръгнали с вандалски действия?Може би щяха да имат и последователи.

"фермери умират на работа" !!! Милионери от субсидии умират от преяждане е по-точната формулировка. Как може две държави във война ( Русия и Украйна) да произвеждат евтина храна без субсидии от която охранените грантаджии на ЕС да ги е страх. Ако им е толкова гадна и опасна храната на Русия и Украйна (както ни внушавате) от какво ви е страх? Оставете ни ние да решим с какво да се тровим ......

Значи не само в България има вандали?

На тия кукувици немало ли е кой да им обясни, че картина супа не яде?

Какво им е виновна Мона Лиза,но тя ще им отмъсти.

вандалите и психически откачени били "екологични активисти". А вие журналистите сте по големи престъпници и от тея с промитите мозъци,защото лъжете съзнателно хората.

нищо ѝ няма, тя е зад стъкло

Друг път някой може тях да залее със супа или нещо друго по-неароматно за да обърне внимание например на изчезващите орангутани. Тези тъ.па.нари заслужават солени глоби, ако не и затвор.

И в Италия има жълтопаветници - тук рушат паметници, там цапат картини

хаххаха - от кога Лувъра е в Италия бе?!? То бива неграмотници ма тва вече е направо трагично!

Заслужават да ги сварят в казан на супа и да нахранят бездомните котки и кучета с тях. Да има минимална полза от съществуването им.

Еко-талибани. Гладки мозъчета, обичайно по-безвредни от сродните си души в другия край на спектъра (ултра-националисти) но също трябва да им се набива канчето редовно, за да не вършат свинщини. Нито съществува "право на устойчива и здравословна храна", нито тая простотия ще набере привърженици. А ако журналистите бяха журналисти, новината щеше да бъде "Идиоти заляха със супа стъклото на "Мона Лиза" — никакви обяснения колко са еко, меко и за какво се борят, толкова е безсмислена цялата работа. Ако бях съдия и имаше възможност, щях да ги сложа за 6 месеца обществено-полезен труд да готвят и да носят храна на нуждаещите се в бившите френски колонии в Африка. Нали за това се борят? Нека поведат неумитите маси с личен пример :)))

Това е поведението на всички левичари - неомарксисти, прогресисти, троцкисти и не знам още какви активисти. Рушители.

Това не са екоактивисти, а вандали. Какво им е виновна Мона Лиза за екологията?

Какви са тези варвари, какво е това чудо?!

Ще търпите всякакви терористи?!? Това не са нормални хора щом нямат никакво уважение към един от най големите гении на човечеството и изобщо към изкуството?!? Рушенето и съсипията не може да бъде нормална фирма на протест!

Светът се напълни с откачалки, които нищо не са създали в живота си, но критикуват всичко. Като искат чиста храна, да идат да отглеждат храна!

Шайка безделници ,много бързо бих ги научил да уважават шедъоврите . Една година тежък труд и бой съм ги превъспитал.

Идеален начин да покажеш липсата на въображение и любов към клишето. Общо взето зеленистите въдят в средите си само такива индивиди.

Не е много сигурно, че това е оригиналната картина.

Те такива като тебе в нищо не са сигурни !

Щом казваш.

Календар