Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Директорът на Народния театър Васил Василев: Времето много напредна и ще изляза с генерално решение

ПОЛЕМИКИ И ПОЗИЦИИ

Директорът на Народния театър Васил Василев: Времето много напредна и ще изляза с генерално решение

"В единия случай, изпълнявайки закона, трябва да се разделиш с човек, който го е нарушил. В другия случай съм принуден да отстраня човек, който по никакъв начин не е нарушил закона", заяви в ефира на bTV директорът на институцията

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Боже, какъв долнопробен театър се разиграва в Народния театър. Хубавото е, че на никой нормален не му пука за какво се карат някакви си артисти, режисьори и тем подобни люде.

Тази Невестулка назначена за директор трябва да бъде незабавно изритана от театъра и пратена в ДПС.

На Василев е неизбежна. Позор в българския театър.

Номенклатура - кукла на конци. ПОЗОР за самия себе си.

Това, че не ти пука какво става в Народния театър говори много за теб. Съжалявам те.

Кого ще избере публиката? Талантливите или семплите, но политически уредени.

А депесарката взела се за примадона какво още чака, че не си подава оставката? Ясно е,че всичко е заради нея. Напусна драматург,режисъор , трупата е конфронтирана, а тя стои и назидава за 'уроците на демокрацията"

продал се е на манговците...

Единственият въпрос, който стои тука, е с какво Доган/Кръстева държат Васил Василев. Явно има способности да управлява театър, но какво точно му пречело досега да проведе един разговор с Кръстева - "виж сега, оттегли се с достойнство." Кръстева си тръгва, нещата се успокояват, способни ПРи има предостатъчно. Ама не го прави, Кръстева не иска да се мръдне, тоест, тя го държи с нещо. С какво ли? Политически/икономически/личен компромат? Доган по принцип обича да държи хората с компромати и да се забавлява с тях...

И защо реши , че талантът е Морфов? Защо не се запиташ по каква причина 90% от екипа на Народния сме зад Василев! Писна ни от пиянски изцепки и маниакалната претенциозност на вечно недооценения "гений" МорфоФ!

Чета и не вярвам на очите си. Вижте сега, единственият въпрос е: може ли някой - които и да е той - да чупи табелки и да драска по вратите в сградата на работодателя. Събудете се, бе хора! Това е единственият важен въпрос, и той се нуждае от обективен отговор Политиката и всичко останало е празно чесане на езиците. За политиката всеки може да си вярва в каквото ще.

Морфов е надраскал вратата, и това е рушене на държавно имущество. Това е вандализъм. Да си дава оставката, или да го уволнява директорът. Той политизира театъра. А Кръстева си има своите права на труд, и на не насилие от един хулиган. Голям режисьор, но и много голям боклук. Да си ходи в Русия.

Три@т коментари. Дпс продажни@ци.

Всичко това е от ЗАВИСТ на едни посредствени хора, които не могат да се примирят и да преглътнат УСПЕШНОТО развитие на Народния театър с ръководството и екипа на Васил Василев! Хронологията на назначенията и събитията плюс алкохола под чието въздействие е надраскана вратата ясно показва, че става въпрос за елементарното долно човешко чувство ЗАВИСТ! Екипът на Васил Василев показа великолепен мениджмънт, показа само за 7 месеца как се прави добър театър, на високо професионално ниво и ... хоп завистниците не издържаха и пуснаха отровни пипала. Винаги се намира ЕДИН човек, който отравя живота и здравето на няколко СТОТИН човека и това е скулпторът Минеков - по неясни мотиви назначен за министър на културата. Но с ясни действия на "Отровното трио" (по С.Диков) Няколко стотин човека, това е персонала на Народния театър и на техните семейства - ще страдат заради един човек Минеков позволил си да се подиграва по недопустим начин със сфера, от която НЕ разбира нищо професионално! Оставка Минеков! Моралът те задължава. Оставка и на въпросния гений Морфов - поканен с добро, отплатил се със зло, защо?!

Я, май имаме обиден артист! :) За моя жалост съдбата си играе игрички с мен и постоянно ме събира с хора от това съсловие! Та, да ви кажа, знам ви всички лицемерни игри, скандали и подобни. Няма как да се засегна от вашето съжаление, но определено ми в писнало от безпочвените претенции на голяма част от съсловието ви! Интересувам се от далеч по-стойностни неща от караниците в Народния театър!

Преди време прочетох в интервю на Мариус Донкин нещо, което ме стресна:"За мен той /Морфов/ е свършен човек."Всички знаем за какво говори.Време е да се каже, че царят е гол.Много жалко и тъжно, но е факт.

Ловешкия и Кръстевица са изникнали благодарение на Доганий! Знаят кой им стои зад продажните гърбове. Минчеков се гърчи и хвърля силни думи щот зад неговото продажно гръбче стои Радката. И сееега кой ще надделее? Това е въпроса!

Галиба,много замириса на лой около В.В.

Календар