Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Деница Гергова: Силно вярвам, че съществува нещо извън петте сетива, с които ние се свързваме

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Деница Гергова: Силно вярвам, че съществува нещо извън петте сетива, с които ние се свързваме

За Рождество ще представим експозиция на библейските теми на Дали и Шагал, споделя пред Dir.bg Артистичният директор на новата галерия за модерно изкуство "Оборище 5"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

В Индия на свещената река е отишла с чанта Шанел, но пък твърди че материалните неща и лукса вече трудно я изкушават. :) Вероятно, защото си е накупила всичко което иска. Но е проява най-малко на лош вкус, да се облечеш в стил харе кришна но с кореспондираща оранжева чанта Шанел. :)

Мили боже стига сте ни занимавали с тази анорексичка. Тя ли беше тази, която взе богаташа от бременната му вече бивша жена? Що за морал. Ами така е, когато има чичко паричко. Добре, че той я издигна-с паричките си. Но Господ си знае работата. Той е доста по-старичък от нея. Ще видим дали тя ще му сменя един ден памперсите.

хахаха, пазарджишкия началник на БНТ си е заработил пост в бТВ ! Па се чудех каква е тая анурексална убавела, а тя била от медийния елит на кочинката ни!

всъщност, всъщност...всъщност

Да, ...и как и от къде имате пари за всичко това??

И детето грозно като анорексичката и селяндура с очилата! И доста безвкусно се обличат!

инфантилна и безлична женичка, станала "нещо" благодарение на съпруга си....

Вече виждам как бабата на Краси пасе кравата по селските баири и си мисли с обич за Пикасо, Джексън Полък и Деймиън Хърст…..Е, сигурно от време на време се пита що новото му булче малко нефело изглежда, ама то пусти моди !

нещото извън петте сетива, с които ние се свързваме е интуицията към подходящият чичко.

Интересно, как Правешко-комунистическите-УБО/ДС- поддържани дами все ги избива на Индийска философия и вегетарианство - Людмила, щерките на Дарина Павлов/а, а сега и Дени? Изкупват тежка семейната карма ли?

искат да живеят вечно и да си харчат краденото! Виж и Иван Костов е същия веган!

Силно вярвам, че без парите на Гергов Дени щеше да си е все същото ограничено момиченце.

И все такива висши мисли и идеи щеше да има.

Интересно е да се види галерията. Другото е ясно. Даже е повече от ясно, когато се чете за успехите и победоносния ход на отличниците в държавата на отличниците и гениалните. Ето още едно гениално момиче- младо и красиво. Като чета и си мисля, че българинът е минал отвъд границите на успеха и не вижда заобикалящата го среда.

Интересно би било, ако Геров избираше какво да се излага там, а вероятно доста и избира той.

Календар