Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Боил Банов: Безплатни COVID-тестове на влизане в театъра, киното или музея

КУЛТУРА И ПАНДЕМИЯ

Боил Банов: Безплатни COVID-тестове на влизане в театъра, киното или музея

Целта по думите на културния министър е по естествен път да се увеличи процентът на българите, които са преминали през тестване за коронавирус

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Кога ще им връчват резултата? След представлението(филма, концерта), или на другия ден!

ало Банов съм- измий си косата бе педал а за чалготеките безплатен за чалго културата - 100% в БГ

Там където има араби, негри и китайци, там ИМА и много Корона- вируси.. Като убият в тъмното някой арабин, негър или китаец, хем РАЗЧИСТВАТ корона- вирусите, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България, както през Ислямското РОбство, Васил Левски и Христо ботев са убивали араби и негри.. А, ако утрепят Боклук Борисов, ще можем да убиваме араби, негри и китайци по всяко време и напълно ЗАКОННО.

Сигурно става дума за най-бързите тестове, които дават мигновени резултати. От тези, при които като накапеш плодово сокче върху теста и сокчето излиза положително за Covid.

ти си пълен идиот!

Ало, дебила Банов съм....

свирки и шпакли няма ли да предложите?

Идиот. Значи наистина целта е да се правят тестове, но не каквито си мислите. Натягането е ВСИЧКИ да минат тест за уж вируса. А покрай това се прибират едни не малко пари.

Прибираг и генетичен материал на хората и го слагат в база данни. А колко трябва да си тъп, за да рискуваш да отидеш на театър и да те поставят под карантина, ако излезеш положителен, не ми се коментира.

АлоБанов не трябва ли да бъде съден за далавери и търговия с влияние? До кога ще търпим престъпления в тази държава?

Този пияно-мазния пак ли полудя? И колко време ще чакат хората за резултати на входа на театъра?

Да се подстриже!

Но нали резултатите не излизат веднага? Това значи ли, че стоим на входа на театъра 24 часа докато излязат резултатите?

да

Всъщност това не е никак зле. Аз съм за. 1. Така всеки си е една идея спокоен, че няма да се зарази от чичака до него; 2. Театрите ще могат да работят с по-голям капацитет публика 3. Артистите ще са спокойни 4. Изкуството няма за спре Как пък тоз българин само мрънкоти за всичко. На мен ми се струва много добре. А и няма да си плащаш.

Тъпачко, не знаеш ли къде е безплатно сиренето?

добре е ходещите на кино и пр. да дарят шампоан на министъра

А на изхода х*й!

_stankow

И избухна състезание кой по-дивашко предложение ще направи, кой ще отрови повече живота на хората ! Трябва да ги изгоним с камъни тези !

Боил Банов: Безплатни COVID-тестове на влизане в театъра, киното или музея - Как пък поне един нормален няма в това правителство !!!

_stankow

Борисов ги е кадрувал ! :)

ТОЗИ НЕЧИСТОПЛЪТЕН ЧОВЕК НАМА ЛИ КОЙ ДА ГО МАХНЕ, ДА НЕ ГО ГЛЕДАМЕ,ЗАЩОТО УЖАСНО ДРАЗНЕ ВСИЧКИ!!! ДА НЕ ГОВОРИМ И ЧЕ Е МАЛОУМНИК!!!

Я ходете на майната си

А министър Ангелов казал ; "Не си правете тестове за Ковид 19 ако нямате симптоми" ??????? Т.е. държавата е на самоуправление и всеки си говори каквото му падне!

Банов е прибрал ония пари от неустойката и се е договорил с Домуса да му дари още. В момента е фрашкан с тестове, разполага и с хиляди тонове дезинфектанти от Хюве-то :)))

Не си правете PCR тестове. Има разлика.

Юрош на театрото.

Тези малоумници са решили да разорят държавата.

Календар