Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Васил Петров и група "Сигнал" пеят на "Сцена под звездите"

ПЛОЩАД "КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР I"

Васил Петров и група "Сигнал" пеят на "Сцена под звездите"

Празничното шоу ще започне на 31 декември в 22:00 часа и ще продължи до 01:00 часа на 1 януари, с водещи - Анна Ангелова и Владимир Пенев

Васил Петров/Сн. Личен архив

За 19-та поредна година Българската национална телевизия и Столична община са съорганизатори на  празничния концерт-спектакъл "Сцена под звездите" на площад "Княз Александър І".

Новогодишната програма под звездите обещава една незабравима нощ за софиянци и гости на столицата, която от 1-ви януари 2018 поема ротационното Европредседателство.

Празничното шоу ще започне на 31 декември в 22:00 часа и ще продължи до 01:00 часа на 1 януари. Негови домакини тази година са водещата от БНТ1 Анна Ангелова и обичаният от българските зрители актьор Владимир Пенев.

Уникални светлинни ефекти, перфектен звук, покриващ целия площад, и красива заря в небето над столицата. Музикалната програмата е поверена на едни от най-популярните български изпълнители, съобщават от БНТ.

В програмата ще вземат участие: Хилда Казасян и Васил Петров с Ангел Заберски Бенд, група "Акага", Дара, Михаела Маринова, Христиана Лоизу, група "Сигнал" и Николина Чакардъкова с Неврокопския танцов ансамбъл. 

По традиция звездният новогодишен спектакъл ще се излъчва на живо по телевизионните канали БНТ1 и БНТ Свят.

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Топлоцентрала представя най-актуалния танцов пърформанс на Саша Валц

„IN C“ е по хореография на Саша Валц и музика наТери Райли. Пърформансът е изнасян на различни сцени по света, последната от които е в Ню Йорк

"Една българка" на Снежина Петрова с награда за спектакъл на "Нова българска драма" в Шумен

Наградата за режисура бе присъдена на Ивайло Христов за постановката "Боклук" от Елена Телбис на Театър 199 "Валентин Стойчев"

"Бащата" за 50-ти път в Народния! Да се взрем в крехкостта на съществуването

Представлението е на 22 май 2022 г. от 19 ч. на Голяма сцена

Премиер солистът на Виенския държавен балет Денис Черевичко е принц Дезире в "Спящата красавица"

Спектакълът на балета от П. И. Чайковски на 31 май в Зала 1 на НДК ще почете 45 години творческа дейност на изключителната Силвия Томова, която ще празнува на сцената в ролята на злата фея Карабос

Спектакли от България, Белгия и Бразилия във втория уикенд на ONE DANCE WEEK

След зашеметяващ старт фестивалът за съвременен танц продължава с пълна сила в Пловдив