Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Любов и изневери в "Брачни безумия"

ПРЕМИЕРА

Любов и изневери в "Брачни безумия"

Примиерното заглавие на Открита сцена "Сълза и смях" ще ви накара да се смеете, докато останете без дъх

Симеон Владов и Милена Маркова-Маца в "Брачни безумия" (Снимка: Театър "Сълза и смях")

На 4 и 26 април от 19.00 часа на Открита сцена "Сълза и смях" можете да гледате новата постановка "Брачни безумия" на Алексей Кожухаров, вдъхновена от "Пижама за шестима на Марк Камолети.

Сценографията е на Георги Георгиев, а на сцената ще се вихрят: Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Жанет Миовска, Симеон Владов, Николай Тодоров и Божидар Минков.

"Брачни безумия" (Снимка: Театър "Сълза и смях")

"Не е лошо да бъдеш свиня, важно е да си намериш друга свиня, която да те обича."

Брачна двойка. Той има любовница. Тя има любовник. Обичайна ситуация... Докато и четиримата не се окажат по едно и също време под един покрив... А като се прибавят ексцентрична готвачка и ревнивият й съпруг, се получава една безумна ситуация, която ще ви накара да се смеете, докато останете без дъх!

Жанет Миовска и Симеон Владов в "Брачни безумия" (Снимка: Театър "Сълза и смях")

"Пиесата е написана от самия режисьор Алексей Кожухаров, който е и много талантлив актьор. Пиасата е вдъхновена от "Пижама за шестима" на френския комедиограф Марк Камолети, но Кожухаров взе само главните герои и някои ситуации и буквално пренаписа оригинала. Според мен "Брачни безумия" стана много по-интересна от него, защото Алексей е режисьор с усет за комедията на ситуациите.", каза Симеон Владов за премиерния спектакъл.

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Диана Добрева поставя "Балконът на Вазов" със звезден състав в Народния театър

Пиесата е на носителя на "Аскеер" Александър Секулов, премиерата е в началото на октомври

Телепорт - паралелен пърформанс в два свята

Датите за двете последователни премиерни дни са този петък на 14 май в 19:30 и в събота на 15 май в 19:30.

Марина Абрамович бе удостоена с испанската награда "Принцесата на Астурия"

Журито на фондацията, връчваща наградата "Принцесата на Астурия", отличи творчеството на 74-годишната сръбска артистка, което разкрива "сензорни и духовни компоненти, неизвестни досега"

Започва Фестивалът за нова драматургия

Между 12 и 16 май културният живот в София става още по-наситен с пърформанс-четения, театрални инсталации, семинари, дискусии и др., организирани от Гьоте-институт България

Бродуейските театри ще бъдат отворени на 14 септември

"Бродуей е съставна част от идентичността и икономиката на Ню Йорк и ние сме във възторг от факта, че завесите отново ще могат да бъдат вдигнати!", написа губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо на страницата си в Туитър

Задава се първото издание на фестивала за нова драматургия на Гьоте-институт

Тази пролет Гьоте-институт България събира любителите на сценичните изкуства, за да ги срещне с нова драматургия от България и Германия