Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Благуните гостуват за първи път на живо в Русе, Варна и Бургас

ЗА ДЕЦА

Благуните гостуват за първи път на живо в Русе, Варна и Бургас

Любимите герои от телевизионния екран тръгват на мини турне с детския театрален спектакъл “Още един прекрасен ден”

"Благуните", детски спектакъл

Симпатичните герои от първия български куклен сериал "Благуните", които всяка вечер в продължение на два сезона пожелаваха "Лека нощ" на децата от телевизионния екран ще гостуват за първи път в Русе, Варна и Бургас.

"Благуните" ще оживеят на театрална сцена в детския спектакъл "Още един прекрасен ден" на 15 май в РУСЕ в "Доходно здание", на 16 май във Варна във "Фестивален и конгресен център" и на 17 май в Бургас в "Дом на нефтохимика". Представленията са с начален час 18.00 ч.

Билетите вече са в продажба онлайн и в мрежата на  Eventim, както и в билетните каси по градовете: в Русе - касата на Булстрад Aрена (бул. Липник №1), Варна - касата на Фестивален и конгресен център (бул. Сливница №2), Бургас - касата на Дом на Нефтохимика (пл. Тройката №1).

Цената им е от 8 до 12 лв, а деца до 4 г. възраст ще влизат безплатно, но без право на седящо място.

След успеха на детския телевизионен сериал "Благуните" и големия брой гледания на епизодите в интернет, екипът на театър "Вилекула" създаде прекрасен детски театрален спектакъл с добре познатите герои. Премиерата на Благуните на живо - "Още един прекрасен ден" беше в на края на м.февруари, а от тогава насам любимците на децата всеки ден получават многобройни покани да гостуват в различни градове на България!

Това е и причината спектакълът да тръгне на своето първо пролетно мини турне - в Русе на 15 май, Варна на 16 май и в Бургас на 17 май. Благуните планират още срещи с малките си фенове и в други градове на страната през есента.

 Песен от Благуните:

Повече за Благуните вижте ТУК

В "Още един прекрасен ден" децата ще се докоснат до любимите си куклени герои, ще се потопят в техния свят и заедно ще преживеят весели и получителни истории. Изключително красиви, пъстри и цветни куклите са специално преработени за сцена, а декорите са пищни и с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите и весели песнички от сериала, а също и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-леко да се справят с трудностите. "Още един прекрасен ден" ще разкрие поредният забавен ден с БЛАГУНИТЕ, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, музика и танци.

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф Кирил Наумов, кукли Благовеста Василева, музика Димо Стоянов от ПИФ и Аликсандър Дойчев. Участват актьорите: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Над 2000 души гледаха "Извънредно специално" на сцената в зала 1 на НДК

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова показаха един модерен и актуален прочит на ситуацията, в която сме всички от две години

Френският хореограф Жером Бел гостува в България с танцовия си спектакъл "Гала"

На 14 и 15 декември 2021 г. в Регионалния център за съвременни изкуства "Топлоцентрала"

Празничен месец декември предлага Театър "София"

След последното представление за 2021 г. - "Госпожа Министершата" на 22 декември, освен традиционната торба с подаръци, ще има още големи изненади

"Мъгла" по Мигел де Унамуно с премиера в Сфумато

Това е третата премиера за новия сезон на Театрална работилница "Сфумато"