Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Остава една седмица за участие в конкурса за авторски Wallpaper дизайни за смартфони

ТВОРЧЕСКИЯТ ПОГЛЕД

Остава една седмица за участие в конкурса за авторски Wallpaper дизайни за смартфони

"Хармония на цветовете" се организира от Националната художествена академия и Huawei, които са подготвили страхотни награди

"Изрази своя талант, създавайки авторски Wallpaper, и можеш да спечелиш Huawei P30 Pro"

Над 1000 участия вече са регистрирани в стартиралия на 25 октомври конкурс за Wallpaper дизайни за смартфони с тема "Хармония на цветовете", организиран от Националната художествена академия в партньорство с Huawei.

Конкурсът, разделен в две категории - за авторски дизайни, и за фотографии, направени с Huawei устройства и подходящи за основа на Wallpaper дизайни, дава възможност на талантливи българи да изразят творческия си поглед към най-персоналното ни устройство - нашият смартфон.

Конкурсът е отворен до 30 ноември, като заяките за участие се подават на официалния му уеб сайт.

Още

Димитър Караниколов на среща с живота с мескал и пушен лют пипер

Димитър Караниколов на среща с живота с мескал и пушен лют пипер

След това най-добрите 6 теми и големите победители ще бъдат избрани от авторитетно жури с председател Деканът на Факултета за изящни изкуства на Националната художествена академия проф. Светозар Бенчев и членове - популярният български фотограф, архитект и пътешественик Димитър Караниколов (@karanikolov), Генералният директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония Лонгруи Циу (Джефри) и базираният в Хелзинки бразилско-италиански дизайнер Рафаел Гарути, Мениджър Графичен дизайн на Huawei Mobile Services, лектор по Huawei Themes в топ университети в Европа, и автор на мобилни теми с над 30 милиона изтегляния.

Към момента съотношението на подадени оригинални графични дизайни и авторски фотографии, направени с Huawei устройства, е около 1:2, и всички те изразяват многоликата интерпретация на участниците за цветната хармония, която е навсякъде около нас.

"Хармония на цветовете" е и темата на голямата награда в конкурса - спечелилият многобройни международни признания модел Huawei P30 Pro, чиито емблематични дизайни, вдъхновени от природни феномени като северното сияние, кристалните езера и кехлибарените изгреви му спечелиха милиони фенове по цял свят. Останалите награди са актуалният таблет Huawei MediaPad M5 lite, с 10.1- инчов дисплей и Creative pen писалка, най-новият смарт часовник Huawei Watch GT 2, и иновативната 360-градусова камера Huawei EnVision 360.

Освен предметни награди, шестимата победители ще получат и международна трибуна и признание на таланта си, като творбите им ще бъдат превърнати от екипа на Huawei Mobile Services в смартфон теми, достъпни в цяла Европа от Huawei AppGallery в приложението Huawei Themes.

Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни и са използвани от 1/3 от световното население. Компанията разполага с 14 изследователски центъра на територията на САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на бранда и осъществява дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на почти 30-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света. За повече информация посетете официалния сайт: ТУК

За най-актуалната информация, свързана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ги във: Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Още

Михаела Филева: Любовта започва с общуване

Михаела Филева: Любовта започва с общуване

Още

Влогърът Крис Захариев, който иска да се изгуби нарочно в Перу

Влогърът Крис Захариев, който иска да се изгуби нарочно в Перу

 

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Фотограф представя по артистичен начин екологичните проблеми

Моделите на Фабрис Монтейро са облечени в потребителски отпадъци - риболовни мрежи, найлонови торбички и др.

Пространство и симетрия в съвременната градска среда

Фотографът Андрес Галардо Албахар снима в Копенхаген, Хелзинки, Брюксел, Милано, Хамбург, Прага, Париж, Берлин и др.

Удивителният портрет на Лоте, създаван от татко й 20 години

От раждането й Франс Хофмайстер я снима всяка седмица пред един и същи фон

Фотограф създава измислени композиции в реалността

Мей Парла използва обикновено естествени среди, населени с необичайни обекти, като цветни ботуши за дъжд, например...

Фотограф се снима с любимите си приказни герои

Кемо започва да експериментира от любов към племенника си