Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Остава една седмица за участие в конкурса за авторски Wallpaper дизайни за смартфони

ТВОРЧЕСКИЯТ ПОГЛЕД

Остава една седмица за участие в конкурса за авторски Wallpaper дизайни за смартфони

"Хармония на цветовете" се организира от Националната художествена академия и Huawei, които са подготвили страхотни награди

"Изрази своя талант, създавайки авторски Wallpaper, и можеш да спечелиш Huawei P30 Pro"

Над 1000 участия вече са регистрирани в стартиралия на 25 октомври конкурс за Wallpaper дизайни за смартфони с тема "Хармония на цветовете", организиран от Националната художествена академия в партньорство с Huawei.

Конкурсът, разделен в две категории - за авторски дизайни, и за фотографии, направени с Huawei устройства и подходящи за основа на Wallpaper дизайни, дава възможност на талантливи българи да изразят творческия си поглед към най-персоналното ни устройство - нашият смартфон.

Конкурсът е отворен до 30 ноември, като заяките за участие се подават на официалния му уеб сайт.

Още

Димитър Караниколов на среща с живота с мескал и пушен лют пипер

Димитър Караниколов на среща с живота с мескал и пушен лют пипер

След това най-добрите 6 теми и големите победители ще бъдат избрани от авторитетно жури с председател Деканът на Факултета за изящни изкуства на Националната художествена академия проф. Светозар Бенчев и членове - популярният български фотограф, архитект и пътешественик Димитър Караниколов (@karanikolov), Генералният директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония Лонгруи Циу (Джефри) и базираният в Хелзинки бразилско-италиански дизайнер Рафаел Гарути, Мениджър Графичен дизайн на Huawei Mobile Services, лектор по Huawei Themes в топ университети в Европа, и автор на мобилни теми с над 30 милиона изтегляния.

Към момента съотношението на подадени оригинални графични дизайни и авторски фотографии, направени с Huawei устройства, е около 1:2, и всички те изразяват многоликата интерпретация на участниците за цветната хармония, която е навсякъде около нас.

"Хармония на цветовете" е и темата на голямата награда в конкурса - спечелилият многобройни международни признания модел Huawei P30 Pro, чиито емблематични дизайни, вдъхновени от природни феномени като северното сияние, кристалните езера и кехлибарените изгреви му спечелиха милиони фенове по цял свят. Останалите награди са актуалният таблет Huawei MediaPad M5 lite, с 10.1- инчов дисплей и Creative pen писалка, най-новият смарт часовник Huawei Watch GT 2, и иновативната 360-градусова камера Huawei EnVision 360.

Освен предметни награди, шестимата победители ще получат и международна трибуна и признание на таланта си, като творбите им ще бъдат превърнати от екипа на Huawei Mobile Services в смартфон теми, достъпни в цяла Европа от Huawei AppGallery в приложението Huawei Themes.

Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни и са използвани от 1/3 от световното население. Компанията разполага с 14 изследователски центъра на територията на САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на бранда и осъществява дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на почти 30-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света. За повече информация посетете официалния сайт: ТУК

За най-актуалната информация, свързана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ги във: Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

Още

Михаела Филева: Любовта започва с общуване

Михаела Филева: Любовта започва с общуване

Още

Влогърът Крис Захариев, който иска да се изгуби нарочно в Перу

Влогърът Крис Захариев, който иска да се изгуби нарочно в Перу

 

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Този малък свят - хапливата сатира на Мартин Пар

Това е един от емблематичните му проекти, изследващи световния туризъм

Самотните хора на Паоло Барета дават шанс на зрителите

Приемете, че може да се загубите понякога, можете да останете сами, но над вас винаги има светлина, казва фотографът

Стартира "Старт Фото София" - единственият по рода си фотосалон с над 1800 снимки от цял свят

Петият международен фото форум, който подава ръка на спорта и културата ще продължи до 7 февруари в галерията на Националната художествена академия

Уникална снимка на Слънцето

Невероятното изображение е дело на най-големия слънчев телескоп на земята - Inouye

Към дълбоката синева на океана

Лора Емерсън ни помага да преодолеем страха от непознатото