Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Студио 5 започна 2018-а с нов проект, насочен към млади музиканти

ЗАЩОТО МУЗИКАТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ!

Студио 5 започна 2018-а с нов проект, насочен към млади музиканти

Столичният клуб със седем годишни традиции в реализирането на музикални събития на живо, стартира през месец януари своят проект "Дебют"

Наско Янкулов, Боби Йоцов и Хилда Казасян - създателите на Студио 5 в НДК

Проектът "Дебют" има за цел да даде сцена или да предизвика сформирането на нови музикални групи, в които възрастта на участниците е между 16 и 30 години.

Без ограничение за избрания жанр, формациите могат да изпращат видеоклип със записан откъс на изпълнена от тях песен, заедно със заявките си за участие по електронен път.

Сцената на Студио 5 очаква победителя в проекта "Дебют"

След преглед на всички материали и информация, избраните от създателите на Студио 5 - Хилда Казасян, Борислав Йоцов и Атанас Янкулов групи ще бъдат поканени на прослушване на живо, на сцената на клуб Студио 5. Изборът на тримата ще определи коя ще бъде групата, която ще направи свой концерт в Студио 5 и ще дебютира в първото издание на проекта през месец май. Краен срок за изпращане на заявките за участие е 10-ти март!

Музика на живо в култовото Студио 5

Проект "Дебют" е замислен да бъде стартер на новоизгряващи групи и да създаде условия за бъдещо продуциране от самите участници, предоставяйки им сцена, маркетинг и PR, както и фото/видео материали, които да послужат за бъдещата им сценична реализация и развитие.

Проект "Дебют" провокира създаването на нови музикални единици, приканва ги и ги предизвиква да преживеят тръпката на живата изява в едно от емблематичните пространства за музика в столицата - клуб Студио 5.

"Дебют" е за самоуките, за младежите от музикалните училища и школи, за онези които преди миг са овладели гласовете, китарите или тромпетите си.

Още

Хилда Казасян с концерт и представяне на новия сингъл "Waters of March"

"Дебют" е нашата грижа като музиканти към музикантите, които предстои да ни заместят, а също и наслада от аплаузите на публиката, звучащи като обещание за път със сърце иочаквано бъдеще с много звук и хармонии.

"Дебют" е запознанство с Хилда, Бобо и Наско, тръпка и допир със сцена, на която са пяли и свирили множество брилянтни певци и музиканти.

"Дебют" е тласък, който те запраща под светлините на прожекторите, за да те запознае с вълненията около съкровената мечта на всеки музикант - да споделя музиката си...

Допълнителна информация за проект "Дебют" на Студио 5 можете да намерите на официалната уебстраница на проекта, във фейсбук страницата "Студио 5 "Дебют" или като се свържете на електронен адрес debut@clubstudio5.com.

"Дебют" е тук, защото музиката на младите има значение!" - твърдят създателите на проекта.   

1/1

Наско Янкулов, Боби Йоцов и Хилда Казасян - създателите на Студио 5 в НДК

Музика на живо в култовото Студио 5

Сцената на Студио 5 очаква победителя в проекта "Дебют"

Календар

Препоръчваме ви

Българска сватбарска музика ще звучи в Първо студио на БНР

Концертът на Оркестъра за народна музика на БНР под палката на Маестро Димитър Христов е на 22 февруари, четвъртък, от 19.30 часа

С "Jesus Christ Superstar" в Европа честват 70-та годишнина на Андрю Лойд Уебър

Последният спектакъл от турнето ще бъде в зала 1 на НДК

18-ят Европейски музикален фестивал със световни имена на класиката

От 30 март до 15 юни в столицата ще се изявят над 350 български и чуждестранни музиканти

Йозеф ван Висем с допълнителен концерт в София

Извънреден камерен концерт за лютня организира радиофестивалът „Аларма Пънк Джаз“ на БНР, след изчерпването на билетите за първия концерт

James Bond - Live in concert с Милица Гладнишка и Рут Колева

Софийската филхармония под палката на Найден Тодоров разкрива тайната на Холивудските оркестри в концерта на 18 февруари в зала "България"

Императорски концерт в зала "България"

Диригентът Кристиан Мандеал и пианистът Евгени Божанов - тази вечер на една сцена, с оркестъра на Софийската филхармония