Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

ARTE FEASTIVAL е за цялото семейство!

МУЗИКАЛНИ ФЕСТИВАЛИ

ARTE FEASTIVAL е за цялото семейство!

Децата и домашните любимци са добре дошли на фестивала във Велинград между 26 и 28 август

Източник: ARTE FEASTIVAL

Още

Мини кинофестивал "Без обектив"

Мини кинофестивал "Без обектив"

Седмица остава до най-пъстрия музикален фестивал на Fest Team за 2022. ARTE FEASTIVAL се завръща във Велинград на 26 - 28 август с огромна палитра от забавления и още по-наситена и разнообразна програма за едни неповторими три дни в края на лятото със ZAZ, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, N.O.H.A., KOSHEEN, S.A.R.S., THE CARDIGANS, JOHN NEWMAN, BOMFUNK MC"s, LEEROY THORNHIL, DELINQUENT HABITS и REGARD.

Най-новият и прогресивен български фестивал не само обогатява постоянно програмата си (за всичко актуално, следете ТУК, но добавя и нови удобства за присъстващите, за да затвърди имиджа си на фестивал за всяка възраст и вкус.

Мащабни семейни забавления очакват и малки, и големи посетители на фестивала във Велинград.

За да бъде семейната идилия пълна, целта на организаторите от Fest Team и КМД тази година е всеки един член на семейството да се чувства добре и с разнообразната програма от активности, и с удобства за прекрасно преживяване. ARTE FEASTIVAL е събитие, подходящо за семейства с деца и все пак някои от заниманията, като тези около бара например, са позволени единствено за възрастните.

Източник: ARTE FEASTIVAL

Още

Центърът за съвременни изкуства "Топлоцентрала" отваря врати

Центърът за съвременни изкуства "Топлоцентрала" отваря врати

Затова тази година във фестивалната зона ще има и Kindergarten - място, където родителите да могат да оставят хлапетата на грижите на страхотните аниматори на ARTE за вечерта, в която искат да гледат любимите си изпълнители или театрална постановка, или просто да изпият спокойно питието си на бара.

В специално обособена детска зона за малчуганите ще се грижат най-добрите аниматори, осигурявайки на родителите възможност да поемат глътка въздух, а на децата - безгрижни игри и арт занимания под зоркия поглед на опитни професионалисти. За всички условия и заявки, посетете сайта на фестивала в секция Kindergarten.

ARTE FEASTIVAL

След коментари от публиката на първото издание на фестивала, тази година ARTE FEASTIVAL се превръща във фестивална територия, благоприятна и за домашни любимци. Вярваме, че кучето е не просто най-добър приятел на човека, но и част от семейството и затова ARTE FEASTIVAL отваря вратите си и за четириногите приятели, защото споделените моменти са още по-сладки, когато в тях присъстват и те.

Още

Клуб ТаМ се включва във Фестивала "48 ч. Варуша юг" във Велико Търново

Клуб ТаМ се включва във Фестивала "48 ч. Варуша юг" във Велико Търново

Разбира се, комфортът и спокойствието, както на останалите посетители, така и на стопаните и на самите домашни любимци, са сред главните цели на организаторите. Затова екипът на Fest Team предлага съвети и въпроси, които ще помогнат на собствениците да преценят добре дали кучето им има подходящия характер за масово събитие със силна музика и много хора.

Всеки, взел решението да сподели тридневния фестивал със своя четириног приятел, е нужно да се запознае с условията и правилата, които трябва да спазва, както и да попълни предварително Декларация.

Вижте ги тук: Важни правила и съвети за стопаните на домашни любимци: ARTE FEASTIVAL ❤ ТВОЕТО КУЧЕ

За повече информация и всички новини около АRTE Feastival посетете http://www.artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи:

FACEBOOK  |  INSTAGRAM  

Още

SoFest 2022 - посланикът на новаторското изкуство

SoFest 2022 - посланикът на новаторското изкуство

Още

RADAR festival beyond music 2022 ни носи мощен заряд с музика между 5-ти и 7-ми август

RADAR festival beyond music 2022 ни носи мощен заряд с музика между 5-ти и 7-ми август

Още

Детският хор на БНР с летен концерт на Sofia Summer Fest

Детският хор на БНР с летен концерт на Sofia Summer Fest

Още

Розалия де Соуза ще представи своя нов албум на Sofia Summer Fest

Розалия де Соуза ще представи своя нов албум на Sofia Summer Fest

 

 

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Камий Тома се включва в сезона на Софийската филхармония

С националния ни филхармоничен оркестър и маестро Найден Тодоров тя ще представи прочутия виолончелов концерт на Антонин Дворжак

Plovdiv Jazz Fest с Гретчен Парлато и "Грами" носителя Тейлър Айгсти, Йълдъз Ибрахимова, Емет Коен, Давид Дорантес и Яз Ахмед

Осмият Plovdiv Jazz Fest ще се проведе от 04 до 07 ноември в Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив

Започва академията за оркестър "Кантус Фирмус"

Солисти в заключителния концерт на 1 октомври са Веско Ешкенази и лауреатите от състезанието

Един от най-добрите китаристи на нашето време ще закрие GuitArt със Софийски солисти

Виртуозът на класическата китара, Костас Коциолис ще свири в Пловдив заедно с честващите 60 години на сцена, Софийски Солисти

Нов симфоничен оркестър свири в памет на легендарния педагог Тодор Тошев

Събитието е на 3 октомври в камерната зала "България"

Финал на "Варненско лято" 2022 с оркестъра на БНР и солист изненада

Очакваме на 7 октомври във Варна един от лауреатите на престижния цигулков конкурс "Фриц Крайслер" във Виена, чийто финал е след броени дни. Артистичният директор на ММФ "Варненско лято" - виртуозът Марио Хосен е член на журито на конкурса