Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

"Привличането не е само в любовта, а в това, което искаш да бъдеш и правиш"

ПРЕМИЕРА

"Привличането не е само в любовта, а в това, което искаш да бъдеш и правиш"

Новата българска романтична комедия "Привличане" тръгва по екраните на 23 февруари

Най-новият български филм "Привличане" ще завладее киносалоните у нас на 23  февруари 2018 г.

Той е романтична комедия. В центъра на сюжета й е завладяваща история за успеха, амбициите и любовта - актуални и общочовешки теми, които вълнуват всички поколения. А изключителната танцова хореография и динамиката на лентата я правят атрактивна и запомняща се.

Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците - обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева).

Повереният на Лора 12-ти клас също е изправен пред проблеми. Диана (Луиза Григорова), дъщеря на основния спонсор на елитното училище ( Башар Рахал), е красива и секси лигла, която не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи със секс или пари. Дори това да е гаджето на най-добрата й приятелка Соня (Радина Боршош). Манипулациите на Диана водят до разразяването на скандал, в центъра на който е секс клипче с нейни съученици, заснето в танцовата зала на Лора Ангелова. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика - Калин Соколов (Александър Сано). Училищните връзки неизменно ще го оплетат. Чия страна обаче ще избере той?

Месец преди абитуриентския бал на своя клас, Лора Ангелова ще трябва да докаже на всички, че верният избор винаги е по-труден, но си струва!

"Привличането не е само в любовта, а в това, което искаш да бъдеш и правиш. В днешно време човек може да бъде всичко", разкрива актрисата Яна Маринова, която е и сценаристка на филма.

Във филма Александър Сано е в ролята на музикант, който се съгласява да стане за една година учител по музика по заместване в частно училище. Там се случва "нещо" между него и учителката по история. И се завърта една шеметна история, която ще остави зрителите без дъх.

"За мен този филм е за живота в училище и извън него - такъв какъвто е, за сблъсъка между поколенията и за това колко е важно да намерим баланса, точката, в която преминаваме границата на разделението, приемаме различията помежду си и заставаме на една или друга страна", споделя Башар Рахал, който играе собственикът на училището.

Освен Яна Маринова и Александър Сано в главните роли на новата българска лента, зрителите ще видят и Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Радина Боршош, Живко Симеонов, Живко Сираков, Михаил Недялков, Клои Рахал, Башар Рахал, Владо Пенев и др.

Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов.

Копродуцент на "Привличане" е Нова Броудкастинг Груп. Филмът ще се разпространява в кината у нас от "Лента", а премиерната дата е 23 февруари. "Привличане" е седмата кино продукция, на която NOVA е копродуцент, като част от дългосрочната стратегия на медийната група за подкрепа на българските филми на всички платформи.

Още ВИДЕО

Най-голямото досега 3D мапинг шоу в България

Фасадата на Министерски съвет грейна в приказни цветове на светлинния спектакъл "Днешният ден"

"Радиограмофон", който спечели публиката на София филм фест, тръгва по кината

"Той е за всеки, който обича автентичните истории, филмите на чужд език и рокендрола", казва авторката му Рузие Хасанова

Какво е времето за Кварто квартет и Софийски солисти?

Концертът ще завърши с част от "Годишните времена" на Вивалди, според актуалната прогноза за време в столицата, която ще определи финала на концерта "La Follia"

Златибор през обектива на Марин Каравелов

Impressio представя природата и част от забележителностите на уникалния сръбски курорт и околностите, заснети с дрон

Ще се смеете през сълзи! 100 пъти "Записки на един луд"

Георги Гоцин и Ованес Торосян в едно "лудо" видео за необикновения си юбилеен спектакъл

Ангел Заберски и компания с уникален флашмоб

Музикантите изненадаха минувачите в подлеза до Софийския университет

Виж всички

Календар