Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

"Привличането не е само в любовта, а в това, което искаш да бъдеш и правиш"

ПРЕМИЕРА

"Привличането не е само в любовта, а в това, което искаш да бъдеш и правиш"

Новата българска романтична комедия "Привличане" тръгва по екраните на 23 февруари

Най-новият български филм "Привличане" ще завладее киносалоните у нас на 23  февруари 2018 г.

Той е романтична комедия. В центъра на сюжета й е завладяваща история за успеха, амбициите и любовта - актуални и общочовешки теми, които вълнуват всички поколения. А изключителната танцова хореография и динамиката на лентата я правят атрактивна и запомняща се.

Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците - обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева).

Повереният на Лора 12-ти клас също е изправен пред проблеми. Диана (Луиза Григорова), дъщеря на основния спонсор на елитното училище ( Башар Рахал), е красива и секси лигла, която не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи със секс или пари. Дори това да е гаджето на най-добрата й приятелка Соня (Радина Боршош). Манипулациите на Диана водят до разразяването на скандал, в центъра на който е секс клипче с нейни съученици, заснето в танцовата зала на Лора Ангелова. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика - Калин Соколов (Александър Сано). Училищните връзки неизменно ще го оплетат. Чия страна обаче ще избере той?

Месец преди абитуриентския бал на своя клас, Лора Ангелова ще трябва да докаже на всички, че верният избор винаги е по-труден, но си струва!

"Привличането не е само в любовта, а в това, което искаш да бъдеш и правиш. В днешно време човек може да бъде всичко", разкрива актрисата Яна Маринова, която е и сценаристка на филма.

Във филма Александър Сано е в ролята на музикант, който се съгласява да стане за една година учител по музика по заместване в частно училище. Там се случва "нещо" между него и учителката по история. И се завърта една шеметна история, която ще остави зрителите без дъх.

"За мен този филм е за живота в училище и извън него - такъв какъвто е, за сблъсъка между поколенията и за това колко е важно да намерим баланса, точката, в която преминаваме границата на разделението, приемаме различията помежду си и заставаме на една или друга страна", споделя Башар Рахал, който играе собственикът на училището.

Освен Яна Маринова и Александър Сано в главните роли на новата българска лента, зрителите ще видят и Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Радина Боршош, Живко Симеонов, Живко Сираков, Михаил Недялков, Клои Рахал, Башар Рахал, Владо Пенев и др.

Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов.

Копродуцент на "Привличане" е Нова Броудкастинг Груп. Филмът ще се разпространява в кината у нас от "Лента", а премиерната дата е 23 февруари. "Привличане" е седмата кино продукция, на която NOVA е копродуцент, като част от дългосрочната стратегия на медийната група за подкрепа на българските филми на всички платформи.

Още ВИДЕО

"Лили Рибката" - първият български детски игрален филм на голям екран от близо 27 години насам!

Приказната история за необикновено дете и обикновените му родители можете да гледате в кината от 9 февруари

Легендарният ансамбъл "Александров" с турне в България

120 Александровци ще ви потопят в магията на най-популярните руски народни и военни песни и ефектни народни танци

Да си спомним за Стамболов с монолога от спектакъла "Духът на поета"

Impressio публикува откъса от пиесата на Стефан Цанев, с разтърсващото изпълнение на актьора Христо Мутафчиев

"Посоки" - новият филм на Стефан Командарев тръгва по кината от днес

Лентата бе представена пред българската публика с гала-премиера

Доналд Туск трогна България с Вазови слова в историческа реч на български език

Председателят на Европейския съвет започна с "Отечество любезно" брилянтната си политическа пледоария, демонстрирайки признание и уважение към българите

"България е..." посрещна гостите на откриването на Българското председателство

Мултимедийната експозиция представи фотографии и картини на големи български художници в специално изградено пространство до Народния театър „Иван Вазов“ в София

Виж всички

Календар