Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Виждали ли сте акула от... диня?

КРЕАТИВНОТО ИЗКУСТВО

Виждали ли сте акула от... диня?

Запознайте се с плодово-зеленчуковите герои на Sine

Снимка: Foodbites Instagram

Плодове и зеленчуци, превърнати в истински произведения на изкуството - това представя в Instagram под името Sine и Foodbites една жена с креативно мислене. Тя превръща всеки плод и зеленчук в някакъв оригинален символ.

Още Кулинарният фотограф-стилист Ева Тонева е призната за четвърта в света в този бранш

Кулинарният фотограф-стилист Ева Тонева е призната за четвърта в света в този бранш

При това, като влага много чувство за хумор, който зарежда дори само с вида си чувството на позитивизъм към живота. Бананови пингвини, ягодови мишки и други причудливи животни и предмети, изпълват художествения кулинарен щанд на Sine.

Изделията са направени от природни продукти, гарнирани с разтопен шоколад и други сладкарски декорации, чрез които се постига невероятен ефект: изразителни устни, лапи, зъби, усмивка на акула от... диня и прочее причудливи - весели и забавни персонажи.

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимка: Foodbites Instagram

Снимки: Foodbites

 

Още Шведска дизайнерка дава втори "живот" на старите вещи

Шведска дизайнерка дава втори "живот" на старите вещи

Още Самоук дизайнер прави фантастични миниатюри от полимерна глина

Самоук дизайнер прави фантастични миниатюри от полимерна глина

Още Дизайнер твори вълшебен под с палитра от дървета

Дизайнер твори вълшебен под с палитра от дървета

Още Дизайнер превръща сложните схеми на метрото в изкуство

Дизайнер превръща сложните схеми на метрото в изкуство

Коментирай2

Календар

Препоръчваме ви

Корейското кимчи или философията на една туршия

Най-известната корейска храна по света е включена в Списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство, а днес отбелязваме Световния ден на кимчи

Кога козунакът се появява на българската трапеза?

Козунакът се появява на българската трапеза преди повече от век, посочва силистренска етнографка Донка Съботинова

Направиха "Герника" на Пикасо от... шоколад

Баски майстори изработиха копие на шедьовъра по повод 58 години от бомрдировките на едноименния град

Майсторите на белгийски пържени картофи искат признание от ЮНЕСКО

Фламандският регион включи пържените картофки в своя списък на нематериалното и културно наследство през 2014 г.

Фермерското изложение в Пенсилвания прави конкурс за скулптури от масло

Заради пандемията изложението тази година ще бъде виртуално

Истории в чиния от Васил Апостолов

"Кухнята на петзвезден хотел сама ме повика", шегува се майсторът-готвач, който започва от мивката, за да стане един от учениците на Йестер Ларсен, по-известен като готвача на датската кралица