Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Владо Карамазов обяви, че се връща на щат в Народния

ИЗБОР

Владо Карамазов обяви, че се връща на щат в Народния

Актьорът не предполагал, че световни режисьори като Деклан Донелан, Тимофей Кулябин, Йерней Лоренци, Джон Малкович, Оскарас Коршуновас ще поставят на сцената на националния театър. Той вече се е срещнал и разговарял с някои от тях, очевидно за участие в техни предстоящи проекти на първата ни сцена, пише Карамазов в профила си във Фейсбук

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

А ти бре, като говореше срещу Сашо Морфов, като приказваше, че си фотограф на свободна практика и напускаш театъра?Или да ти вадя архивните интервюта?Жалъл помияр!!!!!!

Напротив, масово хората писаха под поста му колко са разочаровани, че се е продал. Включително и аз.

Махнаха човекът, който внушаваше и вдъхваше чувството на свобода, смелост и истински патриотизъм и по истински депесараки подход успяха да пробият с най-долното българско продажничество и дребнавите душици за пари. Типичен образ е Мамалев - нагаждач, гъзолизец. Карамазов е талант, но наивен и добряк - използват го и пак ще го изпързалят. Там е гнездо на оси и за гилдията място с пари. Жалко. Да живее България!

За едни пари става въпрос. Сигурни, ежемесечно. Другите приказки са ала-бала. Аз не бих се върнала там, където колегите се гледат на кръв, подслушват те и те донасят на онзи самоповярвал си човек с мега его. Затъна Народният. Можем да му "благодарим" на новия феодал.

Такив колеги има в почти всяка фирма от всяка сфера на работа.

Като трябват парички за квартира и хлеб...свеждаш глава и се връщаш

Много кадърен артист . Не успя на свободния пазар, и затова отново на щатна длъжност. На това му се казва , аферим, машшала!

Добре, че аз се обадих на колегата да го назначи. За него ми звъняха от силна партия и му сложих едно рамо на момчето. Аз съм свикнал така да назначавам. После като има нещо с кеф се обаждам да искам услуга. Лошото е, че забравям вече на кой съм правил услуги.

След махането на катила Морфов,атмосферата в НТ ще стане още по приятна,ведра и творческа.

Ъхъ, от паричките на ДПС ще има по някоя трошичка и за актьорите. Е, те и на това се радват, щото досега и толкова не са имали. Евтина работа.

Ама , миличък върни се, обичам те Ще ти го купя тоя апартамент. Върни се. Нали се разбрахме, че ще ти плащам разходите.

Не можа да намери хляб във фотографията и пак на хранилка в театъра.

Именно! Другото са празни приказки за пред хората.

А той коя беше бил/ебал. А, или от женеподобните мъже.

Мен би ме било срам да се върна ... при това само след има-няма два месеца от тежките думи, които изсипа по адрес на театъра.

Ето един актьор, който въздъхна облекчено, след като ГЛАВНИЯТ РЕЖИСЬОР на Народния (може да се каже и на народа) си тръгна. Всяка монета си има 2 страни

Владо не е ли хомосексуален?

що питаш ..търсиш си бойфренд ли ?

Благодарение на директорът Василев Световният театър намери място в Народния Театър и той е в подем и на печалба,актьорите са с по-високи доходи,залите пълни и всички доволни.

Ами, ами, другаря Морфов не е доволен, така че всичко трябва да се срути. Точка

В подем на печалба от продажби на билети, или от приходи от субсидии и спонсори. Такива дето зависят от едни обръчи, пояснявам.

Хехе издържа цели 2 месеца. Големи приказки иначе...

Как световни режисьори като Деклан Донелан, Тимофей Кулябин, Йерней Лоренци, Джон Малкович, Оскарас Коршуновас ще поставят на сцената на националния театър ката си имаме великата пияница Морфов?

Само дето не се казва Карамазов. Карамазов е герой на Достоевски.

Календар