Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Виртуозът Стив Вай ще свири в България през април с уникална тройна китара

ГЕНИЯТ НА КИТАРАТА

Виртуозът Стив Вай ще свири в България през април с уникална тройна китара

На концерта на 25 април в зала 3 на НДК за първи път ще видим и чуем китарата Hydra!

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Този на три китари ще свири само да не плати на още двама китаристи.

Случва се веднъж в живота. Същото беше и при гостуването на Ал Жаро и Джордж Бенсън. Вай е уникален. Имам всичките му дискове, както и тези заедно с Ерик Джонсън и Джо Сатриани ! Направо убийствено трио ! Да ме прощават критиците и разбирачите, но това не е рок, това е съвършенство, облечено в джаз !Сола, фигури, импровизации, съвършен саунд, бийт, всичко ! Добре дошъл най-сетне, Маестро !

Виждам че харесваш хубава музика,макар Стив да е далече от джаз. Но така ти се струва и за теб нека да е така.Но след като чуеш Allan Holdsworth, Shawn Lane,Guthrie Govan,Marco Sfogli,Paul Gilbert,Vinnie Moore,Michael Romero,Ron Bumblefoot,Doug Aldrich,Petrucci,Malmsteen.......да не продължавам,ще ти се стори че Стив си е загубил времето когато е ходил на уроци при Сатриани

Бих казал, че Вай е съвършен изпълнител, но е по-скоро средна класа като композитор. Съвместните му проекти са страхотни, но самостоятелните албуми ... звучат натруфено, сложно ... и толкоз. Както и да е, такива виртуози не са за изпускане, на концерт определено ще се ходи.

Календар