Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Веселин Калановски поиска оставката на министър Атанасов: Срам и позор за българската култура

ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ

Веселин Калановски поиска оставката на министър Атанасов: Срам и позор за българската култура

Младият управник с първи коментар след видеото му от кабинета

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Коя е тая пияна мутра с извратени наклоности!

А главния мултак Веждичката си го харесваха дейците на културата, а? То затова и културата ни е на това дередже

сигурно е фен и последовател на мадоната. и тя постоянно ни обръща внимание на културата на "евроатлантическите "ценности"". Искам да ви разкажа една старовремска приказка; Едно време имало много прочут цар. Името му било Соломон. Той бил много умен, всичко знаел и от всичко отбирал. Най-чудното било това, дето разбирал и от езика на животните. Един ден заповядал да преведат пред сарая му всичките животни, за да послуша какво си говорят. Наред с другите трябвало да мине и конят с рода си. Повикал той кобилата, катъра, магарето и им казал, че когато минават пред сарая, да вървят мирно и тихо, за да не посрамят рода си. Най-много съветвал магарето, защото познавал неговото вироглавство. Но тъкмо когато щели да минат пред Соломоновия сарай, то навирило опашка, опнало врат, заподскачало и надало такъв рев, че всичките животни се обърнали към него. „Че тъй ли ни беше думата бе, роднино?“ — запитал го сърдито конят, когато поотминали. „Аз — рекло магарето — на такова място като не си покажа магарията, защо нося това име?“

Във хотела италиенски да се плескаме с брашно, гол гъз да треса пред Рести е за мен номер едно! Твоя напълно разнежена и разтопена (още те усещам по кожата си): аце((тон)) в кафето

кой му пука въобще веселинкалановски какво иска ???

Момчето видимо се издъни, а сега опитва и да излъже.

Много точно.Браво!

На комуникации не е никакъв проблем, съдържанието му обаче, както и визита на културния министър, плюс разходката из интериора и екстериора достигна до всички българи, каквато е била явно тайната цел на рождения. Всяка седмица подобни селфита не са ли твърде множко?

Този надрусан олигофрен да подава оставка. Срам.

Министър,който не краде ,не е министър.Затова толкова го хулят- може би не влиза в крадливите им схеми.

От изявлението му става ясно, че това е цената, която плаща, за да привлече обществения фокус върху темата за културата. Каква благородна саможертва!

Млад, симпатичен и интелигентен - антипод на ония алкохолизиран мултак с червения нос.

И двамата са еднакво неподходящи за поста "министър".

Няма да има следваща седмица, защото ще си ходиш, заедно със закъсняват си новина сътворена за случая.

Друго си е веждичка, който дори причини птп, ако не ме лъже паметта, в състояние под влияние.

Абе друго си е да открадне или да прикрие зле свършена работа от наша фирма заради пустите му 10% или да направи конкурс за "наш човек" .Свикнахме с "профионализма " на герб и сега ни се струва че някак си това е ненормално да не си краде а видиш ли той се снимал ...много бързо забравихте за кражбите на бившите култур министри , а всеки би трябвало да се засрами че сме търпели такива крадци.

Не сравнявай цвят с дължина! Ако схващаш

Не мога да те разбера , ако имаш нещо което да компрометира това момче кажи ни го ...абе приемам и съмнения , дай , почвай с първо второ трето ?

Абе, оставете малкия на мира. Да не мислите, че някога е мечтал да бъде министър? И на вас да ви предложат този пост на тепсия, и вие ще приемете, макар че не ставате. Божеее, прибери си вересиите, Боже!...

Предишните няха мутри, сегашните наркомани Друсалка най-страшна

Че какъв 'министър" е тоя?! Просто един нашенски напушен келеш! Това е България днес! Жална ни майка!

Детската градина на Кирил Петков още не е разбрала, че трябва да управляват държавата. Не само този министър не си е на мястото, но и целият кабинет. Затова оставка и нови избори.

С кого ще се вижда така сладко този заблеян човек?

lu4ka

Нито министърчето става, нито Калановски.

Когато си на висока държавна позиция, в случая министър, когато правиш подобни лежерни, пасторални клипчета от служебния си кабинет, без да осъзнаваш, понеже си вероятно напушен или пиян, че не е редно да правиш така, е, тогава задължително трябва да ти се потърси дисциплинарна отговорност. Сега ще видим неговите какво ще измислят да го защитават. Мълчат, все едно нищо не е било. Очаквано.

Аз не мога да разбера, защо хората са толкова учудени. Ако имахте млади хора около себе си, може би нямаше да е толкова голяма изненада. Младите живеят така. Ако не се похвалиш, за да разберат всички какво си направил или къде си бил, все едно нищо не е било. Жалко, но е факт. А на министъра му трябва един добър PR, който да му обясни как да се държи и какво се прави и какво не, когато си на такъв пост.

Ако някой трябва да му ОБЯСНЯВА че не изглежда добре да се надрусва в МС и да го пуска във фейсбук... работата много зле

Младостта му в случая няма нищо общо. И чак пък толкова млад не е - на 32 години е. Явно обаче не осъзнава къде се намира, отговорностите, които е поел, ги мисли за шега работа. Това министерство не му е бащиния, да си прави, каквото той смята за добре. Има си норми на поведение на висшите държавни служители.

Един човек на 50 не си го представям да публикува такъв клип. И това не е оправдание, просто констатация.

Вие вероятно сте майка му, щом толкова много го защитавате. Щом си на тази позиция министър, дали си на 30,50,70 години, няма никакво значение. Щом си избран да ръководиш министерство, значи би трябвало да си наясно с отговорността, която си поел и сериозността на работата си.

Кого защитавам? Аз казвам, че за жалост всички млади хора са с такова повърхностно поведение, като него. Това са хора, които не знаят къде как трябва да се държат и когато попаднат на такъв пост се получава това, което виждаме на клипа. Четене с разбиране трябва и на това не ги учат в училище.

А онзи пияница рашидов не се излагаше изобщо. Какво стана с катастрофата, която беше причинил рашидов алкохоликът и уби 2 деца на 3 и 5 години?

Той да разкаже за съветника от да България с вибрaторите

Не разбирам какво толкова е объркал момчето, за да се стига до такава вълна агресия, критика и омраза. Нито е напсувал някого, нито е откраднал една стотинка, както предходния мафиот Рашидов, нито е засегнал някого персонално, нито е пропагандирал с нещо. Очевидно българите ги нервира и най-малкото лично действие на сегашното правителство. Несериозни са реакциите.

Реакциите на хората са напълно адекватни. Ненормално е да считаш подобни изцепки за нещо, което е в реда на нещата, защото никак не е. Ако не беше министър, а примерно шофьор на тир, хубаво, само че от работния си министерски кабинет, във видимо неадекватно състояние да плещиш подобни неща и да се хилиш.... Не върви.

Какво стана с опашките на границата с Гърция при Бойко????? Заменихте ГИ с ПП ,и опашки за олио

Беше акъла да ги гласувате бе.

Намерих го видеото и умрях от смях. В Америка българите не се интересуваме от български новини изобщо, обаче това е златно. Ще го покажа и на други. Такива туфлеци ли станаха министри? Надрусан на прозореца на кабинета в министерството.. Боже, боже..

Такива...Благодарение на правителството ти...Нещастнико.

Хасковската гей дружинка се прави на приятно разсеяна начело с гранд грайндъра киро простото. Между другото в тоя регион е пълно с много дащни курвета. Линията Хасково, Харманли, Любимец езвестна като XXL, но не знаех, че е пълно и с малоумни педали.

Не, че го опрадвавам този младеж, но Вежди Рашидов беше нон споп пиян. Просто не се е записал на видео.

Калановски е типичен пример за посредствен актьор! Ако беше наистина добър, нямаше да се занимава с политика и да се изказва по всички теми.

Т т оя Калканов за кккавъв минава?

Вижте сега българите не сме толкова тъпи. Всичките циркове от един месец в НС, МС прокуратура, МВР, каквото се сещате са, за да не играем по свирката на запада, НАТО, ОТАН и USA в конфликта Русия-Украйна. Тоя няма да го махаме защото ще трябва да измисляме друго за тупкане на топката.

Веселин Калановски да си гледа преименуването на улици, площади, алеи, и т.н., смешкото!

Изчегъртахте герб, сега комуняги и наркомани ни управляват. Сега чегъртайте дъното на бутилката от олио

Какво да очакваш от хора, ползвали Борисовата и Княжевската за тоалетна, налитали на бой на стари баби с бастуни и протестирали срещу заплащане? Да излъчат читав министър? Моля, дръжте се по-сериозно!

дай по твойта путкенска логика боко да управлява още 20 години...

Не виждам да отричаш твърденията ми. Поне добре ли плащаха, захлеби ли?

веселин калановски цъфнал и вързал, дърта пеперуда, оставки ще иска, да си гледа скапаната кариера, убитак

При комунизма имаше една епиграма на Радой Ралин, която гласеше: "Там, където гордо стоеше Иван Вазов, днес клечи посран Начо Папазов!" Днес тя би изглеждала така: "Там, където гордо стоеше Иван Вазов, днес се въргаля наркоманчето Атанасов!"

недей много го цитира тоя нещастник радой ралин, няма една свястна епиграма или стих, само смукано от пръстите

А мутрата от СИК Вежди Рашидов не беше ли срам за културата ни??? Колко години беше министър от мутренската ГЕРБ-ДПС ???

Въобще няма място за сравнение между Вежди, който е известен склуптор и го знаят в цяла Европа, с това нашмъркано,лигаво лайно,което го знае само баба му

Известен или не, като удари полицай, или катастрофира на пътя, не е редно да се покрива случая, и да го отдаваме на ексцентричност, а да излязат нашите мастити културтрегери, да се проявят по европейски и да поискат обяснение. Иначе с мазния си нос и жълтата брада, стоеше добре до другия ни световен представител, Банкянската еманация на руската мутрокултура, така добре проведена и в България.

Беше срам и затова си замина.Министърът трябва да е министър,да твори закони и да ги отстоява.Това поведение не може да се разглежда като отговор на предишните.Клипът е скандален и изисква оставка.В смяната няма нито крачка назад ,а търсене на по-доброто.

не беше срам за културата ни...Той е един изключително добър скулптор...международно признат... Сигурна съм, че не си посетил нито една негова изложба....А си заслужават -и то много....Но все пак трябва да отбираш поне малко от изкуство...

Аз си мислих, че ГЕРБ страдаха от липса на кадри и само сменяха министри. Но като гледам Кирчо е още по-закъсал. Повечето му кадри мязат на недорасляци в костюми

Какъвто премиера такъв и министъра му на културата, позор за България

Разликата между сегашния министър на културата и предишните е, че този сме го виждали и трезвен.

Калановски а ти кой беше ?????

Какви са тези глупости. Вместо да искат оставката на Мунчо зеления и Кичо куролацията, Асен психотго тръгнали да се закачат с Наско

Е, хайде, хайде, пък и вие - какво е една тревичка и 3-4 водки в работно време. Може да се случи на всеки... министър на културата...

Цялата ПП е това - до един за ОСТАВКА - Кирил Петков е некадърен лаладжия и американска подлога

Измислен скандал. И аз съм бил пиян в офиса. С колегите винаги се черпим за рождени дни, сватби, други поводи. А да не мислите че и Вежди е бил адекватен през цялото време

Боже Госпиди, наистина сме ударили дъното. След този коментар тук явно наистина няма никаква надежда. ПРОСТОТИЯТА Е ПОВСЕМЕСТНА!!!

Боклук до боклука, мила моя майно льо...

Принципно си прав. Всеки прекалява от време на време, но ти не се снимаш като си пиян и не се качваш в социалните мрежи.

Това министерство не можа да си намери свестни министри. Забравяте ли как Стефан Данаилов и Вежди Рашидов си предаваха поста в министерството. Единия с пура в ръка другия с чаша уиски. Беше около 15 септември всички ученици и родители се кокореха пред екрана.

Боже, Боже, УМНО Бойко имитира ПРОСТО Наско, а КУЛТУРАТА на УМНО Калановски СЕ СРИНАЛА от ВИДЕОСЕЛФИТО на ПРОСТО Наско на фона на КЛАСИЧЕСКА музика...

Всеки е свободен да иска каквото си пожелае - искаш и ставаш част от тълпата несретници в България.

Календар