Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Велислав Минеков: Мизерията е всеобхватна, целта е една - да я преборим

КУЛТУРА НА ФОКУС

Велислав Минеков: Мизерията е всеобхватна, целта е една - да я преборим

"Трябва да ни управляват почтени, интелигентни, можещи, способни и културни хора"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Друго си е да влачиш ковчези…

Гнусляр! Разбихте страната, лъжете безочливо, цари хаос и безвремие. Това няма да ви се размине!

Тъй като не може да се търси колективна вина от служебния кабинет за золумите му, главният прокурор ще почне поединично от Минеков и Кацаров за престъпленията им срещу държавата. И двамата са за затвора.

По - скоро трябва да говорим за културата на министЕра !!!! СМЕШНИК !!!!! Пълен нещастник !!!!! Жалко човече !!! Носещия ковчези --- от високо лесно се пада и много боли !!!!!

Нагъл червен боклук! Мизерията сте вие - л@йняното трио - слуги на Черепа, Рубладжията на Москва, Чалгарина на заплата от Мустака.

Трябва да се пребори , най-вече мизерията в главите на хората!?

Защо са тия критики и преувеличения. И ние живеем в България. И ние работим в държавната администрация и виждаме, какво се случва и как е работено и какви резултати са постигнати. Пълно омаскаряване се цели от служебното правителство, а не е така. Сега при служебното правителство не се работи-само се говори, и то се критикува. Целта е обаче, хората да си направят верните изводи, и да не допускаме България да се превърне в чалгаро-милиционерска държава. Гласувайте умно!!!

Никой нормален човек не се интересува от мизерията в главите на комунистическите боклуци....

Стига бе, не ми започвайте деня с тоя помияр гнусен. Таман закусих, и трябваш да ходя да повръщам, толкова е противен. Оставете го за след 22:00, за хора с по-здрави нерви.

"Божков пазарувал произведения на Вежди Рашидов"... нищо не разбрах. Какво общо има министерството на културата? Какви са тези несвързани бръщолевения?

Затова нищо не става в тази държава, защото като дойде ново правителство, първо унищожава всичко направено от предишното, после се заема със себеуреждане и кражби. Балкански реваншизъм и нихилизъм!

Да, точно мизерник си е минетков. Този се превърна в тотално, кенефаджийски сайт.

Да , обаче защо не го пита кухита мислирка, как така неговите изложби са били финансирани от Черепахи ?

Малоумно интервю, на малоумен репортер и малоумен итервюиран.

Но ти по-добре кажи за "боклука"-крепост в Каварна.......Поне да беше си размърдал онова там отзад да идеш и да видиш преди да плямпотиш глупости. Както каза и Цонко в интервюто, поне направи безплатна реклама на обекта! Но давай напред, още малко ви остана. По-добре помисли кого да уволниш или по-скоро да ти наредят. Нали знаеш какво те чака след месец? Май си се взел насериозно нещо, а?

До коментиращите от държавната администрасия, дето много плямпате, колко много сте свършили?! Ей на вижте се! Тутурутка "Няма здрасти!" https://www.youtube.com/watch?v=O8-6HAN7G9s

Напоследък в DIR, коментарите се манипулират и трият здраво ! Най вероятно, заради рекламирането на бездушни и вулгарни екземпляри !

си най- големия мизерник!

Г-н Менеков, вие за нас сте един бок. аз няма да чета какво казахте защото всичко което казвате е верно иначе румен радев нямаше да ви сложи за министер на просветата, мизерията е наи лошата очителка. герп одкрадоха парите ни опропостиха живота ни, тряват ни честни умни като теп и радев които да ни управят за 4 години. герп превурна българия в една кочина а българските жени станаха слуги назапат кадето бършат оакани задници на дементирали пенсий за 4 евро на част. мажете работят в кланниците в германия а някой от тях обслужват стари дебели геьове за да имат жобни. на септермви всико с бюлютината на радев и бсп в ръка

е всеизвестен факт, подкрепен от вскички статистически изследвания и показатели. Незнайно защо обаче, тя не засяга политическата глутница. Логичният извод е, че именно политическата "каста" е причинителят на мизерията и трябва да се пребори и премахне.

Помним те, как гореше маски по площадите. Помним и къщата на Халкидики, която нямаше нищо общо с парите на черепа. Помним ти и комунистическия татко. Всичко помним. Взимай си 5-те минути слава и изчезвай завинаги от животите ни!

Пари нема. Действайте!

Защо толкова неграмотно, како? Мизерията ли е виновна?

Написаното показва, че госпожата е много неграмотна и следователно това са новите. Този е един представител на простотията и трябва да го махат веднага

Мизерията е в главата Му .

PEYTSCH

Не се ли срамуваш, Минеков, че си един от ОТРОВНОТО ТРИО ? Кофчекът ти ли е мерилото за култура, комунистическо изчадие ? Още месец и България ще се оттърве от вас ! Завинаги !

И блокират....

Какво е това? Натягате се на новата власт? Чрез този миризливец? Послушахте Слави, а? Ужасници страхливи! Дотук с вас!

по голям мизерник от теб има ли,а?!

Служебната комунистическа шайка използва същите методи на комунистите, превзели властта с кръв на 9.9.1944. Отричат всичко, рушат ли рушат, уволняват неудобни, премахват дори положителните неща, които са постигнати. Това нямаше да е така, ако зомбираното булгаристанско стадо не му правеше яки метани. Историята показа, че няма в света по-гнусна власт от комунистическата и социалистическата, които зомбират из основи, промиват мозъците и унищожават дори инстинктите за оцеляване в хората, които биват превръщани в аморфна, подчинена, робска маса, наречена "пролетариат". Зад тази гръмка дума се крият роби, слуги без мнение, пълен боклук за комунистите, които ги мачкат и си живуркат поради тяхната простотия, бездушие и елементарност. Минеков е комунистическо отроче и много добре знае как да се манипулира окотелия булгаристански матриял.

Този и тези , от месец докараха такава мизерия !! Каквато помня от 90те години

Теб с Мая Манолова в Рая да ви вкарат, пак ще търсите....''мизерия''! Вие не виждате доброто, просто нямате сетива за това.Лекувайте се!

Само през служебно правителство , или венецуелски софтуер можеш да станеш министър ! Никой не би гласувал за тебе нещастник НЕГРАМОТЕН

zaho47

Човек трябва внимателно да слуша Минеков! За съжаление ситуацията на културата в страната е точно такава, каквато я обрисува професорът! Но повечето тук коментиращи са привърженици на простотията на герб и затова не им отърва да проумеят, за какво става въпрос!

Министър минетков обръщал внимание на всеки ?

Естествено, че дир-а ще подходи диференцирано към своите и несвоите хора. Подозирам също така, че това интервю е направено не от уважение към министъра, а точно обратното - с цел да бъде дискредитиран, омаскарен и о.с.ран от шепа тролове на статуквото. Ако някой има поне малко останал морал в управлението на този "форум", коментарите на това "интервю" не биваше да бъдат достъпни!

Другарката Владимирова е отново в стихията си, този път в ролята си на интервюираща другаря Минеков. Нито един сериозен въпрос, само дето една бърза свирка не му направи, но нали г-жа Минекова гледа. Тъжна картинка.

Ти си най-големият мизерник в България!

Това е положението ... Хей .... тук няма положение и хейтъри ... Има един неграмотен осквернител на сгради и архитектурни паметници , едно недоразумение на майката природа ... станал ?министър благодарение на комунистическият преврат , сътворен от другаря Радев ... Никой не се интересува от него , защото самата Природа го е наказала ..., , по-точно се е изгаврила с него ...

Мноо харесвания имаш ВА

Явно счита, че той самият е от "почтените и интелигентните"...

да не счита??

Цялото "интервю" бе в стила и идеологията на вестник "Работническо дело"!!! Тъжна картинка, особено с фалшивите усмивки...

PEYTSCH

Умишлено е сложен в служебния кабинет за да убира присмеха и омразата на българите. Не е нормално да има такава карикатура за министър на културата.

Колко мноо харесвания за отрицателно време,... ама тебе мноо тЪ Аресват уе

от него до другото дърво е все така.

УБИРАЧИ неграмотни са за много по голям присмех!

Мизерията е повсеместно явление! Един от признаците е, че неграмотността вкл.непознаването на правописа не прави впечатление на другите тъй като и те са неграмотни! Вижте постовете по долу - само хора потънали в пълна интелектуална мизерия могат по този начин да изразяват несъгласието си !

Календар